Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 22:41

"все пак не си имал това предвид" в смисъл? Имаш предвид значението, употребата или нещо друго? Може и да не съм те разбрал, съжалявам. Както споменах по-горе съм по забравил родния език, барем тука си го у/опресним под формата на приятна философска дискусийка. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 22:43

Цитат:
Преданието: Зевс бил син на Хронос и Рея (митология). Като малък, за да го предпази да бъде изяден от баща си, както се е било случило с петте му по-малки братя и сестри, майка му го дава на планински нимфи да го отглеждат на остров Крит. Зевс е възпитан от козата Амалтея. Щом пораства, той отива да работи като виночерпец при баща си и един път му дава питие от нектар миксирано с билки, предизвикващи повръщане. Това накарало Хронос да повърне вече изцяло порасналите братя и сестри на Зевс. Последвала война с Титаните предвождани от Хронос и боговете - предвождани от Зевс. Ала боговете били осигурени с непобедимо оръжие от Циклопите и битката завършила с победа за боговете. След войната Зевс спечелва владение над небето, Хадес на подземното царство, а Посейдон на морето. Зeмята била постановена като общо владение за забавление и радост на всички. Баща на Атина, Арес, Хермес, Хефест, Афродита (според някои версии) и други богове.

Значи е остров Крит.
Това за виното не го знаех.
Трябва да си припомня Старогръцки легенди и митове. :?

EDIT : Хах сега намерех от друг източник че когато Гея забременяла с Зевс отишла на остров Крит и го родила в пещера. :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 22:48

Версии колко щеш... Аз съм чел, че Зевс е бил възитаван от кентавър.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 22:53

Е разкрихме таяната на дядото.Така сега забрави баба Яга от каде беше хъхъ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 22:54

Комунизмът е бич. Така е промил мозъците ви, че сте се самозабравили.
@Дист, недей да се чувстваш толкова мощен, защото си ми пределно ясен. Ако нямах съмнения относно възможностите ти, щях да кажа, че позьорстваш. В този ред на мисли, скоро очаквам появата на твоя Кумир ерик, който пак ще поустне нещо достатъчно тъпо и цикълът ще се затвори. С какво право ще ме наричаш сектант? Мен и хората, които изповядват християнството - религия, съществуваща от 2000 години, изповядваща универсални ценности. Ти и малоумниците сте сектантите, които смятате, че сте мноооого елитни като заемете странична позиция. Вижте ме мен, аз не вярвам в Бога, аз съм различен, те са овце. Това искаш, нали? Да те смятат за нещо повече? Или, недай си Боже, се мислиш за нещо повече?
Ще мине и тази мода, когато измре поколението, родено от родители безбожници, когато бъде изтръгнат комунизма от съзнанието на обикновения човек. Безумци, отворете някоя книга - 1984 или Прекрасен Нов Свят. Вижте хипотезите на хора, признати за едни от гениите на човечеството и въпреки това християни? Смеете ли да ги наречете овце? Вижте как описват те свят, лишен от християнството, както и неговите ценности, добродетели и това, което толкова ви спира - каноните. Едно празно, лишено от живот общество, в което доминира точно това, което така настървено плюете - стагнацията.
Свободата, деца, не се изразява в слободия. В името на сигурността си трябва да жертваш малка част от свободата. Ако всички спазваха християнските порядки, светът щеше да се развива. Ако Библията бе подложена на критичен прочит, както през Ренесанса, ако нейните идеи бяха обогатени с идеите на днешните философи, светът щеше да е едно по-добро място , в което нямаше да има място за нацизма, комунизма и пр. доктрини, които сринаха устоите на цял един свят и подмениха колективното съзнание. Вие, безумци, сте най-характерният пример за лошия им ефект.
Не си играйте да спорите с мен. Няма да достигнем до консенсус. Моята позиция не търпи промяна.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 23:01

Всъщност, причината да има толкова невярващи е че религията се е превърнала в политика, много преди пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра, пра дядовците ви. Много може да се каже по този въпрос, но ме мързи. Намерете си учебник по средновековна история и се убедете сами.

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 23:04

@Sirius
Изобщо не ме познаваш, за да си вадиш заключеня, момко. Ерик не ми е кумир, нямам кумири. Споделям неговото виждане още много преди изобщо да се запозная с него. Комунизъм? Не, братко, не съм комунист. Прекалено слабо се интересувам от политика, за да заемам страна. Да се чувствам мощен? Извинявай, мисля, че ти си този, който мисли, че всяка дума негова е истина. Ти си този, който си мисли, че е равен с боговете, че е от аристокрацията, че е повече от останалите "червеи". Е, не си. Пожеланието ми към теб е да слезеш на земята, защото ти си един никой. Не приравнявай другите към нисшата класа, защото в момента всички сме на едно равнище. Чел съм книгите, които изтъкна.
Сега аз ще ти препоръчам една книга. Казва се Какавидите Джон Уиндам, за да видиш другата страна на барикадата. Общество, което е лишено от живот, точно заради религията. Прочети просто. За всичко си има ответ.
И не си мисли, че като ти спориш с мен ще промениш моето становище.

Продължаваш да живееш в облаците.

П.П. И двете ми родителски тела са вярващи.

Поздрави и целувки ШЩ

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 23:09

Тангра.

Християнство = Комунизъм... Замисъл може да се намери, реализацията не струва.

(впрочем Юдаизма и Християнството са едни от най-зле "измислените" религии... Да бяха помислили поне пет минути над правилата)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 23:16

Johnny Rico написа:
"все пак не си имал това предвид" в смисъл? Имаш предвид значението, употребата или нещо друго? Може и да не съм те разбрал, съжалявам. Както споменах по-горе съм по забравил родния език, барем тука си го у/опресним под формата на приятна философска дискусийка. :wink:

Смисъл искал си да го употребиш, не да цитираш :)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 23:40

Sirius Обяснява се както и говори на хора които искат да чуят. Иначе думите са ти на вятъра. Освен ако не се прочетaт от страничен човек който да се замисли.

Нихилизмът е тумор който е просто допълнителният деградиращ елемент на човешкото общество.
Интересно е твърдението за сектантството особенно при положение ,че хората използващи думата не знаят и какво значи в своята натура.
Ако християнството бъде сектанство то тогаво какво е нихилзимът да не би да е официална религия допринасяща за някакъв напредък. Това е раждата изяждаща малкото останала човечност в този свят.

Има хора изповядващи религия това заслужава откровенни адмирации. Хора които се придържат поне към някакви закони спазващи законите на нещо необятно за човешкият ум. Те са хората които ще се издигнат на следващо ниво на съществуване след смъртта.

Именно най-великият дар на Господа ще бъде нашата гибел. Също и на вярващите които ще погинат от ръцете на атеистите и заблудените слепци. Дарът е Свободната Воля !

Той ни е дал правото да решаваме за себе си във всеки аспект дори и дали ще го почитаме и вярваме или ще се отречем тотално. Той ни е дал свободата с която повечето нека наречем душевно болни хора се опитват да подкопават всеки опит за предпазване на най-скъпото на човека душата му.

Ако не ни бе дал тази свобода то това би било деспот при който дори нямаше да може хора като вас да си отворят устата преди да изчезнат от лицето на планетата.

Пише го и в Библията "Ще настъпят дни в които ще дойде царството на Лукавия и ще бъдат гонени и избивани вярващите християни, и там ще се видят истинските вярващи" - ще извините за не-буквалната извадка.

Определно този ден наближава но поне от малката ми култура и възпитани аз не ще се откажа от вярата си както няма да се откажа от семейството си.

Ако тинейджърските бунтарчета бяха прочели интерпретирането на рая и ада във първото ми твърдение може би щяха да намерят отговор на какво е ад и рай и относотелността спрямо тях.

Но такивата лица са малко и ще продължават да намаляват драстично.

Колко смешно изглежда в очите на човек със отворено съзнание да му разказват приакзки за физика,химия и всякакви човешки измислици опитващи да поставят светът ни в ред. А дори и тях не спазваме. Законите както и страхопочитанието от нещо са движещи сили за прогреса.

Това ни припомня да не се самозабравяме както и слугата седи до римският генерал връщащ се от битка казвайки му " Не забравяй от къде си тръгнал". А ние сме именно и стемително тръгнали по този път.

Никой човек не може да накара друг което е и крайно грешно камо ли да го убеждава докато не стигне предела си и не съзре спрямо тайната.
Има хора които не са били готови дори и през целият си живот за това може да се срешнат като заклещени между нашият и другите светове. Души нежелаещи да си тръгат не можещи и чакащи спасвние от някой.

Всичко това го има почти във всяко учение и религия учеща за мир ,разбирателство и благополучие между хората.
Всички древни мъдреци и философи са живели и работили най-вече работата им се определя като творчетво в името ма мирът и просветлението на човешката душа.

Тя е най-ценният дар на човека тя е същността на идивида. Бореща се със пороците на тялото изпозлващо го просто като един екзоскелет участващ във пътят и.

Хората са казали " По-добре осъкатен във тяло отколкото във Ум"

Всички мислещи и по-скоро със промити мозъци от всякакви секти, дезинформацията предоставяна от телевизиите масовата заблуда е вероятно да останат такива до живот а и е сигурно.

Никой не би се замислил защото е прекалено сляп и ограничен духовно за да може да натделее над първичните инстинкти.
Знанието е един от пътищата за извисяването.

Докато отсрешният не спре да приема вярванията си за истина и да гледа със отрицание на всичко което дори му поднасят на тепсия не ще стане мъдър никога.

Всеки трябва да извърви своят път да износи своят кръст и да намери своята истина.

Не бих могъл да споря по-нататък най-малкото за да запазя някакво чувство на благоприличие и обективна преценка.

Надявам се да съм бил полезен на търсещите знание и поне малко да съм разклатил представите на хората вярваши си ,че са богове.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 02:13

Цитат:
Интересно е твърдението за сектантството особенно при положение ,че хората използващи думата не знаят и какво значи в своята натура.
Ако християнството бъде сектанство то тогаво какво е нихилзимът да не би да е официална религия допринасяща за някакъв напредък. Това е раждата изяждаща малкото останала човечност в този свят.

Всяко вярване е сектантство. Дори и христянството, колкото и да не искаш да го приемеш. Било е секта преди, секта е и сега.

Цитат:
Има хора изповядващи религия това заслужава откровенни адмирации. Хора които се придържат поне към някакви закони спазващи законите на нещо необятно за човешкият ум. Те са хората които ще се издигнат на следващо ниво на съществуване след смъртта.

Само хората, изповядващи религия ли спазват някакви закони, според теб? Съжалявам, че ще те разочаровам, драги, но и аз спазвам закони. И не говоря за конституционните. 10-те божи заповеди са измислица на асоциален тип.

Цитат:
Именно най-великият дар на Господа ще бъде нашата гибел. Също и на вярващите които ще погинат от ръцете на атеистите и заблудените слепци. Дарът е Свободната Воля !

Ти ебаваш ли се? Говориш за смъртта сякаш е играчка в ръцете на детенце. Ще те видя как ще урунираш в гащите си, когато дойде време за твоята смърт. Не че ти я желая, ама пръсни си мозъка, ако това го смяташ за дар... За дар ли смяташ, това да оставиш близките си? Помисли малко. А атеистите никога не биха тръгнали да избиват християните, по простата причина, че не им пречат. А и това, че не вярваш в Бог, не означава, че си лош човек. Не слагай всичко под общ знаменател.

Цитат:
Той ни е дал правото да решаваме за себе си във всеки аспект дори и дали ще го почитаме и вярваме или ще се отречем тотално. Той ни е дал свободата с която повечето нека наречем душевно болни хора се опитват да подкопават всеки опит за предпазване на най-скъпото на човека душата му.

Не, не ни я е дал. Ако имахме свободна воля, нямаше да пише "Не имай друг бог освен Мен", а щеше да бъде "Можеш да вярваш в мен и да се спасиш". Нали така? А ти какво разбираш под най-скъпото у човека? Какво разбираш под "душа"? Да обичаш бог? Дай любовта си на живите. Те се нуждаят повече от нея.

Цитат:
Ако не ни бе дал тази свобода то това би било деспот при който дори нямаше да може хора като вас да си отворят устата преди да изчезнат от лицето на планетата.

Както казах, той е деспот. Защото хора като "нас", които не намират сила (или глупост, зависи от гледната точка) да повярвт, ги очаква ад. Супер!

Цитат:
Пише го и в Библията "Ще настъпят дни в които ще дойде царството на Лукавия и ще бъдат гонени и избивани вярващите християни, и там ще се видят истинските вярващи" - ще извините за не-буквалната извадка.

Тези времена отминават. Човешкия дух се извисява над религията. На мен не ми трябва религия, за да обичам приятелите си, момичето си, ближните... Не бих посегнал на някой без да ми е дал причина, независимо дали е арабин, християнин, нихилист, будист, или какъвт и да е.

Цитат:
Определно този ден наближава но поне от малката ми култура и възпитани аз не ще се откажа от вярата си както няма да се откажа от семейството си.

Няма да се откажеш от вярата си и ще умреш, но няма да се откажеш и от семейството си? Пак ти казвам, смъртта не е шега. Замисли се, ти носиш вярата в себе си, за разлика от нас. Има ли смисъл, дали ще изречеш една нищожна дума, или не? Това са глупости. "Който върви против живота, върви против Мен."

Цитат:
Ако тинейджърските бунтарчета бяха прочели интерпретирането на рая и ада във първото ми твърдение може би щяха да намерят отговор на какво е ад и рай и относотелността спрямо тях.

Това е ТВОЯТА интерпретатация. Не се надявай, че е истинска. За мен ад и рай са едно. Неразделни са, като деня и нощта.

Цитат:
Колко смешно изглежда в очите на човек със отворено съзнание да му разказват приакзки за физика,химия и всякакви човешки измислици опитващи да поставят светът ни в ред. А дори и тях не спазваме. Законите както и страхопочитанието от нещо са движещи сили за прогреса.

Искаш да кажеш, че физиката и химията са ти смешни? Направо ме закопа... Да, физиката не обяснява много от нещата в материалният свят, но там се намесват метафизиката и квантовата физика, химия и механика. Всичко има едно логическо обяснение. Друг е факта, че логиката има много измерения. За теб Бог е логика, за мен е анти-логика. Въпрос на гледна точка.

Цитат:
Това ни припомня да не се самозабравяме както и слугата седи до римският генерал връщащ се от битка казвайки му " Не забравяй от къде си тръгнал". А ние сме именно и стемително тръгнали по този път.

Сега прочети пак поста си и се замисли точно над тази част.

Цитат:
Никой човек не може да накара друг което е и крайно грешно камо ли да го убеждава докато не стигне предела си и не съзре спрямо тайната.
Има хора които не са били готови дори и през целият си живот за това може да се срешнат като заклещени между нашият и другите светове. Души нежелаещи да си тръгат не можещи и чакащи спасвние от някой.

Има една много хубава поговорка... "Помогни си сам, та да ти помогне и Господ!" Всеки търси своята истина. Вие сте намерили своята. Но не очаквайте тя да е универсална...

Цитат:
Тя е най-ценният дар на човека тя е същността на идивида. Бореща се със пороците на тялото изпозлващо го просто като един екзоскелет участващ във пътят и.

Знаеш ли... това се обяснява много добре от квантовата физика. "Човешкият мозък не е една химическа машина за запаметяване, а е квантов поток, който е способен да приема квантовите вълнения. Всяка мисъл изкривява квантовото пространство и създава нова квантова реалност". Това е по-приемливо за мен обяснение, за твоето твърдение, че всяка мисъл се материализира някъде там. С което съм напълно съгласен, но си го обяснявам по друг начин.

Цитат:
Хората са казали " По-добре осъкатен във тяло отколкото във Ум"

Зависи. Отново. За теб ценно е познанието за Бога, за мен ценно е познанието за света и обясняването на феномените. Няма необясними неща, стига да намериш подходящите думи...

Цитат:
Никой не би се замислил защото е прекалено сляп и ограничен духовно за да може да натделее над първичните инстинкти.
Знанието е един от пътищата за извисяването.

Пак те питам, кое знание? И защо мислиш, че твоята дефиниция за "знание" е универсална? Аз се извисявам по-високо и от облаците чрез любов към приятелите и близките ми, и чрез черпенето на информация. Това за теб деградиране ли е? Съжалявам, ако отговорът е положителен.

Цитат:
Всеки трябва да извърви своят път да износи своят кръст и да намери своята истина.

Наблегни на думите "своя(та, т, то, т.н.)".

Цитат:
Надявам се да съм бил полезен на търсещите знание и поне малко да съм разклатил представите на хората вярваши си ,че са богове.

Благодаря ти за поста ти, макар да не бях сългасен с него. Интересен беше, признавам. (Ако мен имаше предвид - аз не се смятам за бог, по простата причина, че не вярвам в тях ;) ). Лека нощ.

П.П. Искаш ли да знаеш как изгубих вярата си? Все пак ще ти разкажа ;) И аз бях вярващ. Не пропусках неделна църква и не пропусках "Отче наш" сутрин и вечер. Но един прекрасен ден просто започнах да чета Библията ;) След два прочита, аз успях да си обсясна понятието "Господ". Това е част от нас. Това е нещото, което ни дава силите да казваме "Обичам те", "Прости ми", "прощавам ти", "съжалявам" и т.н. То не е някъде там горе... то е вътре в нас. Не виждам защо трябва да се моля на този бог, за да ми даде сили да обичам. Аз ги имам, и го правя. Поздрави, и почитания.
П.П.П. Лека нощ.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 05:34

И вие(Sirius, Immaterium) смятате че сте познали Господа?

Sirius, Гръцикя, скандинавския, египетския, китайския пантеон са дори много по-стари от християнството. Как са живели хората в продължение на десетки хиляди години без какъвто и да е помен от Юдеистичните религии. Как са просъществуали великите народи на Азия? За бога, от 1000 години насам християнството като религия се разпада поради идиотски разлики породени от човешко тълкуване!

Религията не е необходима за да съществува МОРАЛЪТ! Колко войни са водени в името на Християнския Бог? Колко милиона са избити защото са езичници?

Знаете ли въобще кой е Бог? В състояние ли сте да отговорите на простия въпрос КАКВО Е БОГ? Какво е душата? Какво е свободната воля? Вие, вярващи и праведни, знаето по-малко за човешката същност от всеки безбожник с отворени за живота очи.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 06:07

Нихилизъм+Агностицизъм=Imbaa

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 08:59

Всеки е свободен да вярва в каквото си поиска и да приема която религия смята че най-добре отразява личните му виждания за света, материята, вярата, любовта, духовното и тнт... Аз съм християнин, кръстен съм в църква, но това не ми пречи да приемам и останалите религии, като отдавам предпочитания на китайските философски течения (даоизъм, конфуцианство, дзен-будизъм, легизъм и още много други...) И повече мир и разбирателство да има...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fifa 11
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 10:40

Disturbеd написа:
Тъпаци. Така става като не си учиш шибаната физика и химия.. Живейте си с глави в пръста, през това време света прогресира. Видите ли, толкова е тъпо христянството, че то те принуждава да го следваш... "Бъди добър христянин и ще идеш в рая. Инак - ходи се пържи в ада." Браво... супер религия си имате, нема що. Ви пикам на тъпата религия. Религията трябва да дава избор на човека, а не да го принуждава със страх да "вярва" в нещо си там. Браво... страшна религия, ви пикам на нея. Четете си уроците по физика и всичко ще е наред. В противен случай - размажете си главите в стената, по-добре ще е за вас.
Сектанти... Живейте си с булото на очите.

За пореден път се изказваш като някое неосведомено пубертетче.
Самият факт, че твърдиш, че христианството не ти дава избор е показателен, че не си запознат с христианството.
А и има друго нещо, всички го разглеждате като религия, а то само по себе си е жива вяра. Който е запознат с христианството ще знае какво значи това, въпреки, че досега от това което прочетох установих,
че голяма част от хората тук пишат и взимат отношение по теми, които си нямат ни най малка идея.
А особено се изумявам на Disturbed, как може човек нон стоп да бълва само отрицателни емоции, простотии и си на всяка манджа меродия (трябва ли да ти обеснявам думата "меродия" какво значи?),
е надявам се с излизането от пубертета да се оправи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 10:41

Трудно е с мишка, да го еба :D

хе < вав < хе < йод
Буквите се четат наобратно, а комбинацията е непроизносима.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 11:16

Моля всички вие, които наричате "езичниците" тук ограничени, да погледнете назад във времето и до видите как точно вездесъщата Църква е ограничавала жаждата на хората за знание. Ами кръстоносните походи? Безсмислени войни в името на вяра изповядваща мира. Такъв абсурд не трябва да съществува! Едно е да вярваш в Бог, друго е да го използваш като предтекст. Ето защо тази религия се разпада.

ЕДИТ: Един човек веднъж казал, че земята е кълбо, че се върти, че не е център на вселената... Какво направили христяните? Черпили го една клада. После кой е ограничен?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 11:55

capri написа:
Disturbеd написа:
Тъпаци. Така става като не си учиш шибаната физика и химия.. Живейте си с глави в пръста, през това време света прогресира. Видите ли, толкова е тъпо христянството, че то те принуждава да го следваш... "Бъди добър христянин и ще идеш в рая. Инак - ходи се пържи в ада." Браво... супер религия си имате, нема що. Ви пикам на тъпата религия. Религията трябва да дава избор на човека, а не да го принуждава със страх да "вярва" в нещо си там. Браво... страшна религия, ви пикам на нея. Четете си уроците по физика и всичко ще е наред. В противен случай - размажете си главите в стената, по-добре ще е за вас.
Сектанти... Живейте си с булото на очите.

За пореден път се изказваш като някое неосведомено пубертетче.
Самият факт, че твърдиш, че христианството не ти дава избор е показателен, че не си запознат с христианството.
А и има друго нещо, всички го разглеждате като религия, а то само по себе си е жива вяра. Който е запознат с христианството ще знае какво значи това, въпреки, че досега от това което прочетох установих,
че голяма част от хората тук пишат и взимат отношение по теми, които си нямат ни най малка идея.
А особено се изумявам на Disturbed, как може човек нон стоп да бълва само отрицателни емоции, простотии и си на всяка манджа меродия (трябва ли да ти обеснявам думата "меродия" какво значи?),
е надявам се с излизането от пубертета да се оправи.

Давай, ти, братко християнски, просветли нас - низшите духом. Как може ли да бълвам само отрицателни емоции? Как можеш да го заявиш, като единственото, което правиш, е да четеш мойте постове в некав си там форум. Изкажи ни идеята си за христянството. Давай, просветли ни. Докажи ни, че не е една тъпа секта. Секта, която отравя ума ти, поставя те "над материалното" и те кара да се замозабравяш. Еми да ми яде кура тъпата ви секта. А точно христянството ми е едно доста интересно нещо, историята му още повече.
И от всичко казано до тук, вие искате да повярваме, че Земята е създадена преди 4000 години, а дедо ви Бог е заровил некви динозавърски бутчета, за да ни изпита вярата...? Вие сте на херца бе.

Точно ти ли ще ми обясняваш какво е меродия? :lol:
Развесели ме, признавам ти ;) Ставаш за развеселятор (каквото и да е това...). Можеш да питаш хората, който ме познават, дали излъчвам само отрицателни емоции ;) И както казах, живейте си с главата в пръста, през това време света се развива. Продължавай да си съществуваш със замосъзнанието "Аз съм висшия християнин, вие сте низшите неверници. Сега ще ви соча с пръст и ще ви се смея!", а през това време ние ще си прогресираме ;)

Поздрави и целувки ШЩ

Ukyo Tachibana написа:
ЕДИТ: Един човек веднъж казал, че земята е кълбо, че се върти, че не е център на вселената... Какво направили христяните? Черпили го една клада. После кой е ограничен?

Е ти ся нищо не знаеш... За Църквата или добро, или нищо. Или факел.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 13:34

Принципно нямам нищо против християните, но когато си имаш работа с християнин , който не е 'псевдо', за пример - протестанти ист крийг , то тогава под влиянието на прекалено фанатизиране разговорите губят своята приятна насока.. и почва обработката - кога ще дойдеш на църква, защо не искаш да повярваш на Бог, тралала , тралала... ит сакс донки кок.

Просто е аноинг, дистърбинг и фрустрейтинг. :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2007 13:45

Стига бе хора,ако се срещните,някаде ще се изпобийте.Тази тема е за забава не за спор!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com