3D модели
-
Damage san
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Ето моят първи опит
, не особено сполучлив. Няма да казвам какво съм се опитвал да направя, ако някой се сети браво на него
Ето линк за модела.
Ето линк за модела.
- Till.Lindemann
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Х-wing?deXtr написа:Ето моят първи опит, не особено сполучлив. Няма да казвам какво съм се опитвал да направя, ако някой се сети браво на него
![]()
Ето линк за модела.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
O RLY?deXtr написа:Ето моят първи опит, не особено сполучлив. Няма да казвам какво съм се опитвал да направя, ако някой се сети браво на него
![]()
Ето линк за модела.
Go hard or go home.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Дист, извинявам се за закъснението, но вчера работих по едно дърво за Сиал и нямах време да направя МГ-то, но днеска се захванах. Все още не е готово, но ето резултата до сега:

Както казах не е готово, липсват доста детайли, и като бъде завършено, ще изглежда доста по-добре
Дано ти харесва.

Както казах не е готово, липсват доста детайли, и като бъде завършено, ще изглежда доста по-добре
Дано ти харесва.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Аз направих една картина ама на нищо не мяза
http://img245.imageshack.us/img245/9545/t1podgt4.jpg
Пука ми, че ми дреме
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Abdominal Pain
Ухааа, няма ме няколко дена, а вие тука сте станали майстор-3Д моделиери 
Buddy, Codename 47 - много добре се справяте.
Xayzer - еми какво може да се каже за този човек вече не знам. Моделите ти са страхотни. Аз 10 месеца да се уча, такива няма да мога да направя. Мразя те
Buddy, Codename 47 - много добре се справяте.
Xayzer - еми какво може да се каже за този човек вече не знам. Моделите ти са страхотни. Аз 10 месеца да се уча, такива няма да мога да направя. Мразя те

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.