Заглавие: Re: За теб...
LACRIMOSA написа:
Това го е написала една моя приятелка,но тя не влиза по форуми и т.н.,и аз реших да ви го напиша.Знам,че повечето ще реагират с възмущение,но..............
ЗА ТЕБ....
Обичаш ме?! Съмнявам се... Ти незнаеш какво е любов! Това не е игра,това не е забава! Любовта е болка и същевременно радост.Ако любовта е океан,то ти стоиш само на брега му.Не влизаш на дълбоко.Защо ли? Защото те е страх.Страх те е да опознаеш нов свят,страх те е от чуждото ,защото знаеш,че ще има болка.Ще те заболи като се влюбиш истински,ще опознаеш страха,съмненията,болестта,което причинява любовта.Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравиш.И когато сам осъзнаеш това,ти няма повече да се задържаш на повърхността на океана,а ще се гмурнеш на дълбоко..Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравишЩе се влюбиш в човек,който никога няма да те обикне и ще разбереш как се чувствах аз,когато бях с теб.Накрая,когато не ти останат сили да се бориш,ти ще се предадеш!Ще я излъжеш,както аз теб,ще я прокълнеш,както аз теб и ще й напишеш всичко това,което тя никога няма да забрави.Същото ще стане и с нея.Така ще бъде до края на света. Това е кръговрат...
Охоо сега го прочетох по-добре и разбрах какъв шит представлява всъщност.
"Обичаш ме?! Съмнявам се... Ти незнаеш какво е любов!"
Не ме ебе какво означава любов,нали си имам компютър?
"Това не е игра,това не е забава! Любовта е болка и същевременно радост."
Е каква е това нещо,което не е игра пък носи радост?
"Ако любовта е океан,то ти стоиш само на брега му.Не влизаш на дълбоко.Защо ли? Защото те е страх."
Застани пред некой дракон да видим дали теб нема да те е страх!Защото мен не ме е страх.Имам си новите сетове от Близард.Розовкото стои добре на моя Уориър
.
"Страх те е да опознаеш нов свят,страх те е от чуждото ,защото знаеш,че ще има болка.Ще те заболи като се влюбиш истински,ще опознаеш страха,съмненията,болестта,което причинява любовта."
Знаеш ли през къде ми е дали ще има болка,любов,страх и съмнения?Пълни глупости.Имам си компютър.С него не съм имал такива проблеми.
".Но това рано или късно ще се случи!Вълните ще те тласнат навътре в океана и ти ще откриеш новия свят-не чуван и не виждан от теб до сега.Ще откриеш и мен,там някъде,но аз ще те отблъсна и ще изкрещя "-Не те обичам!Мразя те,махай се!"-лъжата ще си струва...защото ще знам,че няма да те боли,че няма да те боли,че няма да бъдеш повече нараняван от любовта,че ще ме забравиш."
И аз ще ти отвърна "Ти губиш ма курво".
"Когато прочетеш това ще се влюбиш"
Ще се влюбя след като прочета тоя популистки шит?
"Ще се влюбиш в човек,който никога няма да те обикне и ще разбереш как се чувствах аз,когато бях с теб"
Нормално е да се влюбя в такъв,след като прочетох тоя шибан популистки шит.
"Ще я излъжеш,както аз теб,ще я прокълнеш,както аз теб и ще й напишеш всичко това,което тя никога няма да забрави.Същото ще стане и с нея.Така ще бъде до края на света. Това е кръговрат..."
Никога не бих написъл такъв популистки шит.
Такова творение на изкуството,което кара нормалния четец да си изповръща червата от сладникавост(току що ми се появиха кариеси,докато го четох),не може да пробуди каквато и да е нотка на някакво чувство.
Amen.