Колко струва в момента PCmania
-
Salam
Колко струва в момента PCmania
Не съм си взимал PCmania от няколко години и не знам в момента колко струва може ли да се купи без дискове и колко пари ако
?
zip0 написа:Без ДВД - 3 лв.
Със ДВД - 4 лв.
Скъпотия
Скъпотия, я! Ако беше за двулевка без диск, щях да си купувам
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Гост
-
Niksan from forum
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
MalamuS написа:Едно ДвД не е скъпо.Аз винаги си купувам pcmania с дивидито.
И аз,понякога демотата са яки.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
....
Не може по-евтино, наистина. Ако на някой 4 лв. за списанието с DVD му е много - има си вариант без, за 3 лева. Но и там не може по евтино.
Хора, замислете се. В момента PC Mania е може би среда най-евтините гейм списания не само у нас, а и въобще. Най-сериозно. Хайде, добре, даваме безплатен едногодишен абонамент, на първия който в срок от три дни, намери гейм списание с нашите параметри и на цена под 2 евро с DVD. Важат резултати от целия свят. Успех!
Хора, замислете се. В момента PC Mania е може би среда най-евтините гейм списания не само у нас, а и въобще. Най-сериозно. Хайде, добре, даваме безплатен едногодишен абонамент, на първия който в срок от три дни, намери гейм списание с нашите параметри и на цена под 2 евро с DVD. Важат резултати от целия свят. Успех!
Join the tastiest club on the planet Spam.com
Ледник написа:
Гласувайте за АТАКА, па няма да сме бедни и ще гледаме и качеството!
Уффф, стига с тази "Ураааа, патриотщина" - Атака са несериозна политическа сила, състоящи се от 80% популизъм, 10% нелогичен реформизъм 8% блуждаещи единици и 2% реални действия.
Много тъжно ми става, като видя как хората се облъчват от Скат, с публикуваните там тенденциозни материали... на Митинга на таксиджиите Волен беше освиркван и хората изобщо не му се кефеха...
Не можеш да градиш партия и политика на принципа - този е такъв, онзи е онакъв - сочене с пръст срещу хора е далеч от сочене с пръст към проблемите, а и на светлинни години от решаването им. Това е идеология на масата в кварталната кръчма - на по чаша ракия и чалгичка за фон. Супер тъжно ми е че не само дебили с ниско образования му се връзват.
Вече имаме случай за избиране на публичната личност, вместо на добър специалист - Бойко Борисов - не е лош кмет, или поне не краде явно - ама е некадърен такъв и си му личи, че освен да пръска слюнка наляво - надясно и да нарича хората маскари нищо друго не е свършил, което в даден момент се превръща в тежест.
Сри. за офтопика.
А за цената... пичове - сравенете цената на голямата, дебела, качествена пцм с първият ви попаднал пършив комикс, кк?
- Edwin Odesseiron
Re: ....
Petar написа:Не може по-евтино, наистина. Ако на някой 4 лв. за списанието с DVD му е много - има си вариант без, за 3 лева. Но и там не може по евтино.
Британското издание на ПСГеймър с ДВД се продава за 1 паунд стерлинг (според уикипедия... не намерих цена на официалния сайт) което е по-малко от 2 евро (1.50 за да съм точен)
Какво ще правиме сега с безплатния абонамент? Как ще стане далаверката?
I'm busy, okay? I'm busy!
Ще стане
Трябва просто да видим как е като страници и ако цената е тази - готов си. Иначе - този PC Gamer, който сме получавали беше нещо като 3-4 паунда. Тъй де - намери някакво "доказателство". Не чак като за съда, но поне нещо по ясно.
Трябва просто да видим как е като страници и ако цената е тази - готов си. Иначе - този PC Gamer, който сме получавали беше нещо като 3-4 паунда. Тъй де - намери някакво "доказателство". Не чак като за съда, но поне нещо по ясно.
Join the tastiest club on the planet Spam.com
- Edwin Odesseiron
Ми друго доказателство освен да питам на техния форум не се сещам
А иначе забелязах че цените за абонаменти на американското издание са 19 долара за САЩ, 37 за Канада и 49 за други държави
Логично е този който сте получили тук в България също да струва повече отколкото на реп в Лондон или Ню Йорк
едит:
Впрочем нали усети че се шегувах? Не ми трябва абонамент (не че ще протестирам ако решите да подарите един де
)
4лв месечно не ми тежат
А иначе забелязах че цените за абонаменти на американското издание са 19 долара за САЩ, 37 за Канада и 49 за други държави
Логично е този който сте получили тук в България също да струва повече отколкото на реп в Лондон или Ню Йорк
едит:
Впрочем нали усети че се шегувах? Не ми трябва абонамент (не че ще протестирам ако решите да подарите един де
4лв месечно не ми тежат
I'm busy, okay? I'm busy!