Дееба, аз те уважавам!!! Не 3, а 30 години стой!!!! Да пишеш смислено не значи да пишеш малко-можеш по 10 поста на ден да правиш и до един да са култови!!!! Байерн са върха, а от наш'те Левски рулира!!!! Дееба, чуда се кой ли ще ме затапи сега????Nixon написа:Само Левски!![]()
![]()
![]()
П.П.Аз няма да се махна в близките 3 години,първо искам да започнете да ме уважавате(затова и вече пиша добри постове,дори рядко пиша въобще,макар че често навестявам форума)и да направя 10 000 поста.
Koi e lubimiqt vi otbor ot Europa?
Ne bqh vlizal v tozi forum ot 4 godini po4ti, i sega izvednyj gledam na po6ata izvestie 4e e otgovoreno na tema ot tuk . Dosta se u4udih.
Kato 4eta sega , user-a koito e pisal sled men e prav..
Po temata , vse o6te i vinagi veroqtno lubimiq mi otbor 6te e Juventus! Sled tova CSKA
Po temata , vse o6te i vinagi veroqtno lubimiq mi otbor 6te e Juventus! Sled tova CSKA
Chovek i dobre da jivee , umira i drug se rajda...
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Пич,кажи сега на колко си?Taker написа:Ne bqh vlizal v tozi forum ot 4 godini po4ti, i sega izvednyj gledam na po6ata izvestie 4e e otgovoreno na tema ot tuk . Dosta se u4udih.
По мои наблюдения никой от тях не се е изявил с нещо хубаво, и запомнил се в този форум. Може би само Atent-a (и Protoname.. ако е този за който си мисля)Алминатора написа:Тъжното е че вече нито един от тези юзъри не пише тук![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
-
Loopmaster
България - Левски и Светкавица
Англия - Арсенал
Франция - Олимпик Марсилия
Германия - Шалке 04
Испания - Реал Мадрид
Италия - Ювентус
Холандия - АЗ Алкмаар
Турция - Не, благодаря![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Англия - Арсенал
Германия - Шалке 04
Испания - Реал Мадрид
Италия - Ювентус
Холандия - АЗ Алкмаар
Турция - Не, благодаря
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
охо, фен на Алкмар. Евала евала! Правим ти поклон човече.Watcha написа:България - Левски и Светкавица![]()
Англия - Арсенал
Германия - Шалке 04
Испания - Реал Мадрид
Италия - Ювентус
Холандия - АЗ Алкмаар
Турция - Не, благодаря
Този отбор е доста известен в БГ явно... въпреки че е в сянката на Аякс и ПСВ прави баси фурорите-където мине-пустош!
-
Damage san
охо фен и на АрсеналFELIX написа:охо, фен на Алкмар. Евала евала! Правим ти поклон човече.Watcha написа:България - Левски и Светкавица![]()
Англия - Арсенал
Германия - Шалке 04
Испания - Реал Мадрид
Италия - Ювентус
Холандия - АЗ Алкмаар
Турция - Не, благодаря
Този отбор е доста известен в БГ явно... въпреки че е в сянката на Аякс и ПСВ прави баси фурорите-където мине-пустош!
Арсенал!Damage san написа:охо фен и на АрсеналFELIX написа:охо, фен на Алкмар. Евала евала! Правим ти поклон човече.Watcha написа:България - Левски и Светкавица![]()
Англия - Арсенал
Германия - Шалке 04
Испания - Реал Мадрид
Италия - Ювентус
Холандия - АЗ Алкмаар
Турция - Не, благодаря
.
- Till.Lindemann

|
|
|