Resident Evil 4 ( официална тема )

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

Darth Revan написа:Кажете как да се справя с ренегериращите.Доколкото разбрах трябва ги застрелям във всеки крайник ама нещо не става кизстрелвам по 15-20 патрона с помпата и умират ,ама за двама му отидоха всичките патрони и във фризера един пичага ме изяжда!

Те си имат слаби места - мисля че бяха около 3-4 - трябва само да сложиш на снайпера специалната оптика която ще вземеш от фризера мисля и ще им виждаш тези места - със 3 изстрела със снайпер-а в този случай са долу :wink:
А пък тези около фризера можеш да ги избягваш за да пестиш муниции :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Оки ама фризера се заключва трябва ги килна!
Изображение
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

Darth Revan написа:Оки ама фризера се заключва трябва ги килна!

Аз ти казвам да не си хабиш мунициите за тези които са извън фризера, за да ти стигнат са останалите:)
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

Е не издържах и си купих един ps1/2 геймпад и направо се размазах на тая игра :shock: От 19:00 до сега цикля и минах 1вия чаптър.

бтв- намерих начин да се подкара варианта с jmouse, утре по някое време ще напиша, че сега лягам :D
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Аватар
pci

Мнение от pci »

бтв- намерих начин да се подкара варианта с jmouse, утре по някое време ще напиша, че сега лягам :D[/quote]

Айде бе човек,казвай начина,знаеш ли колко хора ще ти са благодарни?
САМО ЛЕВСКИ
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Brain написа:Значи казвате, че тази версия не е правена от Ubisoft. Техния порт вече има ли го някъде, че като гледам този не е много добър?

Mи края на месеца ше излиза така че дано са прави хората по чуждите форуми и тва да е любителски порт...мене и тоя би ми харесал ако можех да го играя...кофти видео карта ма кво да се праи :cry:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Sick boy

Мнение от Sick boy »

това не е оригиналния resident evil 4
убисофт казаха че на 22 февуари излиза оригинала им и то поддържа мишка за това си струва да чакате ...

пише го това в един сайт :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Бе не разбрахте ли че тва не е порта на убисофт а иначе май намерих начин да подкараме играта (хората дето са като мене с 9200/9250 ) ето линк към една програма http://www.3dcenter.org/downloads/3d-analyze.php и след тва вижте тука картинките http://game.ali213.net/thread-1356855-1-3.html не най горната а тая дето е на английски по долу ай дано тръгне че не ми се чака порта на уби (22 февруари)

Edit:Тръгва вече с тая програмка вече не ме брига дали порта на уби ше излиза скоро ай че ся я играя

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

Jah Soldier написа:това не е оригиналния resident evil 4
убисофт казаха че на 22 февуари излиза оригинала им и то поддържа мишка за това си струва да чакате ...

много си ми интересен :lol: И къв оригинал , тава фалшив релийз ли е според тебе?? Просто това беше Корейската версия, а тази за Европа ще се забави малко , като нищо не значи. И не си мисли че ще има промени в играта.

btw: Ubisoft се явява издател само на играта и нямат нищо общо с самото портване

Код за потвърждение: Избери целия код

Published by: Ubisoft / SourceNext
Developed by: Capcom Production Studio 4
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Gt написа:
Jah Soldier написа:това не е оригиналния resident evil 4

много си ми интересен :lol: И къв оригинал , тава фалшив релийз ли е според тебе?? Просто това беше Корейската версия, а тази за Европа ще се забави малко , като нищо не значи. И не си мисли че ще има промени в играта.

btw: Ubisoft се явява издател само на играта и нямат нищо общо с самото портване

Код за потвърждение: Избери целия код

Published by: Ubisoft / SourceNext
Developed by: Capcom Production Studio 4

Ми уби са заявили че тоя порт е на некви тайванци нетшол....ма не ме интересува много щото в момента я играя и си ми харесва порта :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Гт има ли смисъл от Роунд 2!
Изображение
Аватар
Driver
Обратна връзка:

Мнение от Driver »

Съмнявам се порта на Ubisoft да бъде с по-добра графика
Are you ready for more?
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Убиваш пича с резачката и още 5-10 селендура ,така минава времето и после се махат.Може и да става само с обикаляне ,но не съм пробвал.
Изображение
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Абе има некаф много гаден бос дето сме във некво затворено точно когато намираш че предавателя на Ашли е в една локва как се убива "ТО" :shock: ...

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Значи вие сте на някаква платформа разделена на три части!За да събориш даден участък трябва да натиснеш два бутона ,които са зад заключени врати .Вратите се отключват ,когато счупиш зелените лампички ,които са под,над и до тях.Накрая идва време ,като трябва да го постреляш за да гътне.
Изображение
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

Darth Revan написа:Гт има ли смисъл от Роунд 2!

ъъ какво имаш предвид под ''Роунд 2''?? :roll:
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

Brain написа:Още съм в началото на селото (площад ли се води онова), пълно е със селяндури и буквално ме разкатават, някаква идея?

Има много лесен начин, още в началото на селото почваш да бягаш, игнорираш селяните и бягаш в дясно, минаваш жената, и там има една къща с дървена врата влизаш, с пистолета правиш дупка във вратата отиваш до нея вадиш ножа и ги режеш през дупката, селяните не могат да отварят врати.
Обаче ако направиш грешката да влезеш в най голямата къща, дето е на два етажа, шанса ти да се измъкнеш е минимален :lol:
A иначе това с мишката е много гадно, предпочитам със стрелките, понякога стикчетата (специално за тая игра си купих геймпад...).
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Аватар
Gt

Мнение от Gt »

[SS] написа:, селяните не могат да отварят врати.

Всъщност могат - ако влезеш в дадена къща и не вземеш мерки навреме, блъскат вратата и влизат, дори и ако си я барикадирал със някой шкаф :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Gt написа:
Darth Revan написа:Гт има ли смисъл от Роунд 2!

ъъ какво имаш предвид под ''Роунд 2''?? :roll:

Еми нали ,като я минах играта и после ми дава възможност да пчна отначало ,но със старият си инвентар и ъпгрейди.
Изображение
Аватар
line
Обратна връзка:

Мнение от line »

Имам чувството че cut сцените в играта са ми орязани... :? :(
Значи както си дава някое филмче,и точно по средата то спира,и започва самата игра...но тя не започва веднага а ми показва мястото от даденото филмче,само че без героите но в gameplay режим :?
Оф сложно е за обяснение.Някой има ли подобен проблем????? :?:
Изображение
Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin
Публикувай отговор