Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:15
АХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:17
Кире_Гръчата написа: Казим написа: Кире_Гръчата написа: АХАХХА ЧЕ МЕ СОРИНЕТЕ ОТ СМЕХ БЕ Епа тебе не те ли соринаа? Я сом на земята. не бре, я като ги гледам и се сещам га бехме на техната възраст и помним даскал Свейо вика ''Кире, 3 ще е '' и я му викам КАК ТРИ БЕ ЧИФУТЕ , и го съблекооме гол и го фрълихме у копривата БЕЕМЕ ЯЗЕ ЦЕНЕТО и Герго , на Керефейски сино убреее
Епа то се знае, че ке га барат.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:18
Кире_Гръчата написа: Казим написа: Кире_Гръчата написа: АХАХХА ЧЕ МЕ СОРИНЕТЕ ОТ СМЕХ БЕ Епа тебе не те ли соринаа? Я сом на земята. не бре, я като ги гледам и се сещам га бехме на техната възраст и помним даскал Свейо вика ''Кире, 3 ще е '' и я му викам КАК ТРИ БЕ ЧИФУТЕ , и го съблекооме гол и го фрълихме у копривата БЕЕМЕ ЯЗЕ ЦЕНЕТО и Герго , на Керефейски сино убреее АААААААААААААААААААААХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ АХАХ ХАХ Е НЕ НЕН НЕ НЕ
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 08:48
Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 10:17
Чудно ми е как става така че никой не учи а всички имат успех над 5.50?Сигорно подаряват оценки? Моя си е 4.69 и съм си доволен.
|
|
|
|
|
Sarge`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 10:19
Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа
Писнало ми е от такива като теб...
БЕЛ-5
Геометрия-5
Алгебра-5
История-6
Физика-5
Химия-5 с клизма както се изрази госпожата...
Гография-5
Музика-6
Трудово-6
Физкултура-6
Изобщо не се гордея ат оценките си...
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 10:22
Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си...
Кой клас си ?
|
|
|
|
|
Sarge`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 10:24
Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ?
Why?
___________________________________ The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 10:32
Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why?
Питам
|
|
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 11:00
Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си...
Са сом турил бензин о тракторо,га че те казим,ма!
Нема да думаш така не баща ти!Оно и на мяка ти и писна да я маам,ма я що да направа!?
Умри у люти пиперки.
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 11:02
Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why?
Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 11:51
The Chameleon написа: Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why? Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно.
Щом има трудово е от седми надолу
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 11:53
Disturbеd написа: The Chameleon написа: Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why? Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно. Щом има трудово е от седми надолу
Да ама в 6ти не се учат алгебра и геометрия по отделно следователное 7ми
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 12:02
Leader. написа: Disturbеd написа: The Chameleon написа: Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why? Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно. Щом има трудово е от седми надолу Да ама в 6ти не се учат алгебра и геометрия по отделно следователное 7ми
Че кой учи трудово в 7ми?
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 12:03
Polivacha® написа: Leader. написа: Disturbеd написа: The Chameleon написа: Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why? Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно. Щом има трудово е от седми надолу Да ама в 6ти не се учат алгебра и геометрия по отделно следователное 7ми Че кой учи трудово в 7ми?
Аз имах трудово в седми клас.
П.П. Баница?...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Sarge`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 12:05
7 клас съм,учим трудово само 1 срок!
Bulgarian
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 12:05
Disturbеd написа: Polivacha® написа: Leader. написа: Disturbеd написа: The Chameleon написа: Marine написа: Flo0D_Man написа: Marine написа: Кмето на Катрище написа: Я негде кат бех ученик,я учих само до четвръто отделение(са му окате 4ти клас).Оно тогава само до токо бее' даскалако.У мое село Катрище имаше само двеле даскалъци-Селскостопанскио и ОУ"Ристе Ботевата"-ОУ е са,ама лани беше само до четвръто отделение,нали ви рекох.Убаво-четвръти,четвръти,ма после бубайко ме записа у ТОХ-о у един соседен град,па я там завръших со тройките.Я са сом доволен-Кмет на Катрище-убава професиа Писнало ми е от такива като теб... БЕЛ-5 Геометрия-5 Алгебра-5 История-6 Физика-5 Химия-5 с клизма както се изрази госпожата... Гография-5 Музика-6 Трудово-6 Физкултура-6 Изобщо не се гордея ат оценките си... Кой клас си ? Why? Щото да не се гордееш трябва да си 6... Примерно. Щом има трудово е от седми надолу Да ама в 6ти не се учат алгебра и геометрия по отделно следователное 7ми Че кой учи трудово в 7ми? Аз имах трудово в седми клас. П.П. Баница?...
1-я срок само
П.П.Питка?...
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
Mangalf The Black
|
|
Мнения: 15 Местоположение: някаде таммм(ако аз не бях тук,тук щеше да е там!!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 12:21
Ми не съм доволен средния ми успех е 4 (като изключвам предметите по които нямам срочна оценка) освен това имам 2 за срока по философия.
___________________________________ Павирани пътища плениха тревата.Каменни стени плениха вятъра.Стоманена печка плени огъня.А ний, в плен на делото на ръцете си, забравихме, че някога сме били свободни.
http://bios47.hit.bg
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 13:04
Marine написа: 7 клас съм,учим трудово само 1 срок!
А аз го учих и в 8
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|