Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Стига лицемерие Публикувано на: 07 Фев 2007 21:54
Стига лицемерничене по медиите, стига лентички, значки, песнички и надуване на клаксони в знак на "протест" в защите на българските медици в Либия.
Този петък журналята и шепа архивни певци правят концерти пред "Александър Невски" - където няма да ги чуят нито сестрите, нито либийците, нито западняците - общо взето, ще вършат всичко друго, но не и да протестират ефективно.
През това време, в петък 9-ти февруари от 11 часа ще се проведе протестен митинг на българските младежи пред либийското посолство (бул. Андрей Ляпчев). Нека всички които могат да дойдат.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 21:56
Осем години си прехвърлят топката . . .
Ако бяха действали бързо . . . ах ако бяха действали бързо . . .
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 21:56
Така е и аз наистина съм против рекламната кампания на BTV под наслов "Не сте сами".Просто тва си е чиста гавра.Държаха медиците ни 8 години там и на 8мата създадоха кампания?Просто ми се гади всеки път когато видя рекламните клипове на кампанията...
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 21:59
Ако запалим посолството на Либия дали ще има ефект
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:07
Абе сигурен ли си че ше е от 11
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:15
И аз точно за същото нещо мислих сутринта, докато гледах "Тази сутрин", щото пак даваха някакви лайна... Не знам как такива тъпотии правят хората "съпричастни" към съдбата на наще. Никой не страда вместо мед. сестрите, никой не е в затвора, вместо тях, никой не реве всяка вечер, кво се правят всички на много заинтересовани. Майка ми донесе едно тъпо флагче и някой път когато съм пиян ще го взема сигурно и ще го запаля в знак на протест срещу тъпото правителство, медии и т.н. "управляващи".
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:23
Till Lindemann написа: Ако запалим посолството на Либия дали ще има ефект
To,че ще има ще има,но какъв ще е а?
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:47
Алминатор, по добре късно, от колкото никога.
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:54
Дееа и вие ми станахте скучни.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:55
А какво ще думате за смс-ите със съдържание ''Ако подкрепяш нашите медици в Либия , отговори на този смс с ДА на кратък номер ...'' ? Като "Треска за Злато", а...
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 22:56
Nocturno написа: А какво ще думате за смс-ите със съдържание ''Ако подкрепяш нашите медици в Либия , отговори на този смс с ДА на кратък номер ...'' ? Като "Треска за Злато", а...
ААААХахааХаахах верно ли има такова нещо, бе ?! Ебаси гаврата ..
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:12
meth написа: Nocturno написа: А какво ще думате за смс-ите със съдържание ''Ако подкрепяш нашите медици в Либия , отговори на този смс с ДА на кратък номер ...'' ? Като "Треска за Злато", а... ААААХахааХаахах верно ли има такова нещо, бе ?! Ебаси гаврата ..
Да, днес получих нещо такова. Hе го дочетох до края, изтрих го бръже ...
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:14
Крайно време е тази политическа сапунка да свърши. Тези дебели нещастници в черните S класи тотално се засраха. Умът ми не го побира, как е възможно такова нехайство... то нехайство ама направо си избива на тотален непукизъм... би мама му и живот! На такива политици като нашите трябва да се издават смъртни присъди. Няма да вземат някакви... каквито и да е адекватни мерки за моментално решаване на проблема.. всеее едно ще направят нещо... нали трябва да шмърцат пари, та да подаряват на синчето я Астън Мартин за рожденния ден я Хамърче... дано умрат!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:28
отдека идва думата лицемерие ? честно питам
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:31
8 години са там, а едва сега се сетихте да направите такава тема
А сериозно, от всичко може и се прави бизнес. "Ние сме съпричастни, бъди и ти с твойто левче"->йеа, райт!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:34
Когато някой народ протестира срещу САЩ, той не прави задръствания и не се събира на църква, а ходи пред американското посолство.
Затова и ние ще сме там - пред либийското посолство, където Либия ще ни чуе, и Европа ще ни види.
Останалите... нека си лепят значките, да си пеят песните и да маат пържоли на площада.
Колко софиянци от форюма ще дойдат значи на митинга - истинския митинг?
ПП: Ноктурно, ноу айдиъ.
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:36
Ледник откъде имаш инфо за часа,дай линк или нещо такова,иначе аз ше хода със стабилна компания
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 23:42
Кaрък написа: Ледник откъде имаш инфо за часа,дай линк или нещо такова,иначе аз ше хода със стабилна компания
Видях го във форума на вестник АТАКА, от тяхна страна очаквай прилично присъствие (в София, уви, са най-малобройни). Иначе съобщението си циркулира в нета. И аз ще доведа двама-трима колеги, да си развеем знамената.
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:12
В петък.
Съм в София.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
The_prophet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 00:39
Ледник написа: Когато някой народ протестира срещу САЩ, той не прави задръствания и не се събира на църква, а ходи пред американското посолство. Затова и ние ще сме там - пред либийското посолство, където Либия ще ни чуе, и Европа ще ни види.
Ох, Ледниче, ако наистина смяташ, че някой ще те види, теб или който и да е от присъстващите на тоя митинг... никой няма да види вас, никой няма да види и "фалшивия" протест, за жалост. Европа и Либия щели да ни чуят... стига глупости, моля те. Ако пускането на медиците ни зависеше от шепа хора пред нечие посолство... ако така се разрешаваха межународни конфликти... ехеее... Не се хаби Зубро, тъжната истина е, че нищо не зависи от теб.
Наистина тъжно е също, че лентички "Не сте сами" ги носят хора, на които въобще не им пука. Това в крайна сметка не е кампания с комерсиална цел, та да я оплюваш, но много хора я обръщат на стойки и чалъми. В интерес на истината и на мен не ми пука, кой знае колко за медиците. Пука ми, че политиците ни водят путкенска външна политика и се оставят, кой от къде мине да ги мачка. Недпоустимо е, но в крайна сметка вината е наша...
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|