marin_007 - sho sho 8:1
marin_007 - sho sho 11:6
Еми кво да кажа то резултатите говорят
Упсех на другите
П.П тва е от мачовете с клана на ван

уф, имах предвид кой кланове, смисъл такива отбори, не от фифата!van написа:Ти ще имаш мач със симеца а отборите си ги избирате ве що за въпрос от опитен вълк

ахехаеххаеххаехаех веднуж играя аз с некаф балък на 1 турнир лятото ,поведох го 4:0 (тогава на FIFAWC) и голова атака за 5-ца права,оня излиза и вика че аз съм излязал и вика или нов мач или 4:4MaRiN_007 написа:van - marin_007 1:5
marin_007 - van 4:2
Еми тоя ван не го мислех за такъв,играеме 5 :1 за мен,бия някъв удар топката се удря в горната греда пада на голлинията аз тичам да я вкарам бях сам няма никой, нямаше засада и тоий излезе 100% съм сигурен че излезе ставаше 6:1,и се направи , след тва вика ае да играем пак 1вия мач не бях загрял,ей тай най-много се дразна като вземе някой да се оправдава,еми паднал си и тва . Не искам да коментирам другите неща , ми мачовете кво да кажа нямаше интрига

тв ае за междукланния турнир на пагането, където играем и ние нали?MaRiN_007 написа:Пфу,деба![]()
най-големия резил направих![]()
пагане - marin_007 6:3
Тоя мач беше просто уникално провален от селските изяви на пагане цял мач имаше яко шпагати , ама му влезна добре един червен картон,при 1:0 за него след което обърнах мача, и стигнах до 3:1 за мене,при което незнам какво стана,много лесно ми минаваше защитата като цял мач беше въртене по фланговете , и как ги вкарва тея голове незнам,ебаси промушванията под вратаря.Всичките му голове са или от фланга или бяга с един и пробива през центъра,и яко подсечки,направо ми се отсщя втория мач и почнах да го спъвам здраво и аз , щотот тай се ядосах![]()
marin_007 - pagane 0:7
Тва не трябваше да става , ама по едно време така се ядосах на тези подсечки от който ми се отщя,ужас , немога да взема топката и съм на земята.Макар че като цяло втория мач игграх по слабо , след като 1вия имаше чистене от голлинията и греди.
Така ще си остана само с едно полувреме добра игра,съжалявам за клана , ама и той си е добър , просто понякога,разваля впечатлението с играта си.
Тоя мач може да паднах , ама незнам някак си се накефих че му ударих няколко мощни подсечки,и най-се изнервих катои си гледап о 100 пати повторенията на головете