Какъв стил музика слушате?

Нещата от живота
Публикувай отговор

Каква музика слушате?

Техно
90
20%
Техно
98
21%
Техно
89
19%
Техно
91
20%
Техно
89
19%

Общо гласове: 457

Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Nocturno написа:ДАРКТРОН СЛУШАЙ БАЦЕ
Nocturno: ДЕСИСЛАВА САМО ЧЕКИЯ ТИ ДОКАРВА
Nocturno: А ТИЯ ТИ ПРАВЯТ ЧЕКИЯ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ
! ! !
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Leach

Мнение от Leach »

Berzerker, Slayer, Sepultura, С.Т.О.Б.Ъ :o , Semargl, SOAD, Ministry, Drowning Pool и малко Green Day, Offspring и ала бала.

Ако да не слушаш чалга е ограничение, ще се радвам да ме наричат ограничен :shock:
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Nocturno написа:Лошо тебя, че си разбрал само тази част от писанията ми, WannaBe. Докато смяташ, че музиката е въртене на гюбеци, разпускане/разтоварване, фон за компанията и т.н. плиткоумни простотии, с тебе нямаме какво да си кажем. Съжалявам, че ме мислиш като човек, слушащ само "яко жица, бляааааргх, уааааааа". Съжалявам, че не можеш да разбереш простичкия факт за музиката, че, така да го кажа, изслушването на един албум е като прочитането на една хубава книга. Съжалявам за тебе, че си тъп геймър, чалгар и кьорава овца. Писна ми да се занимавам с човекоподобни лекета като тебе. Еби си майката.

Peter Griffin - I'll Be Your Fireman.

Знаеш ли какво е това ? Нарича се диско. Хайде сега пукни от яд, че се правя на интересен и пускам единствената (?) музика (песен), която е различна от тази, която мислиш, че имам.
Защо изобщо се занимаваш? Не те разбирам...
Negative Frequency Entity.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Skald, понякога е просто наложително...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Skald написа:
Varggoth написа:It's too fuckin' emo! o.o
Stimmt das?
Ja, waarom vraagt jij? Het is klaarblijkelijk dat het is TE KLERE-EMO!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Dragon

Мнение от The Dragon »

Подкрепям Nocturno с една,две..три ръце.
Най-мразя хора дето като им кажеш нещо да слушат и тва им става любимото.Също така мразя хора които нямат лично мнение за музиката,само топ 10 в класацията на МТВ и тва е.Същите тези индивиди като им пусна някой хит в класациите от 2003 ми се пулят насреща.Такива хора,както каза Nocturno,се наричат музикални инвалиди.Хора без вкус и мнение.И освен това "върлите" чалгари се познават и отвънка,а пък много хора които познавам и слушат метъл са си обикновени личности,обличащи се нормално,живеещи нормален живот,а не каквито си ги представяте вие,болшинството чалгарчета.А и освен да знаете колко кубика има в циците на най-новата 15 годишна пикла,изчукала 10-тина Митко Пайнеровци за да издаде албум,може малко да се научите и ей така,за обща култура.Западняци...

А сега малко по темата.Аз си слушам много различни стилове,зависи ми изцяло от настроенията.Но пък и нищо не пречи да си сложа Инди Рок (The Killers,оле) и Дет Метъл в плейлистата.Все ще се намери някой пънк,ню,хаус,та дори и денс.Но главно си се придържам на широки области от метъла и рока.Някой друг път ще обяснявам подробно.Айде сега и един поздрав с Edguy - King of Fools - за всички ценители.Който както иска да си го разбира...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Nocturno написа:Еби си майката.
А първо твойта може ли?Къв си ти че ше ме псуваш бе?Тъпунгер такъв нито ме познаваш,нито сам ти напраил нещо че ше ме псуваш.Не знам метъл ли си чалгар ли си къв си ама простотията ти нема край.Ше ми говори тои за музикална култура при положение че няма общочовешка.Знам толкова за хаус музиката колкото ти никога нема да знаеш за метъла.Чалга слушам само по купони и рядко в нас.Нито съм геймър (бех едно време вече пораснах) нито съм ,,чалгар'' нито кьорава овца (тва не го знам кво е).Разбирам яроста ти че няма метъл в класацията,ама начина по които я изразяваш показва селския ти манталитет и простотията ти
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Хехехех, не се замесвайте със сводника бе... я го вижте колко много знае.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

WannaBe написа:Знам толкова за хаус музиката колкото ти никога нема да знаеш за метъла.
АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА ...
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

WannaBe написа:кьорава овца (тва не го знам кво е)
Ми.. овца, която е кьорава?

Деба, стига се дрънчили за глупости бе.. айде спрете се..

Некропанзер, адския пост, браво.. откъде знаеш колко знае човека за хаус музиката?

Ее.. вместо да се карате за някви безсмислици кой е чалгар и кой не, пийнете по една бира за мене :) ( не от мене :Р )
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Чалга и хаус до дупка ! И червени звезди... :lol:
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Добре, предавам се... :Д А, талибане, ти чувал ли си за едно човешко качество, което се нарича скромност ? Преди някой да ме обвинява, че не съм имал общочовешка култура, първо трябва да научи той какви ценности притежава. А може и да нямам никаква култура ... може би наистина съм простак със селски манталитет. Може би просто съм един християнин-фанатик, може би съм просто един сатанист, който си прави ритуали вкъщи, може би обичам да се къпя в канала, дето циганите хвърлят боклуци, може би обичам да слушам по цял ден Мазепа на Чайковски, може би мразя да нося дънки, може би мразя ароматизирана тоалетна хартия, а може би просто да изреждам всички тези неща ги изчерпвам с фразата "еби си майката", както прави Боримечката, казвайки "майка му стара". Сега си ебете майката и нека видя колко ще останете обидени от тая "псувня". Естествено, че няма да се обидите... Не разбирате ли, че вече е тотална формалност псуването по форуми, както и храненето. Каквото и да говорим, сводника, дека каза I_Hate_Noise ще ме мисли за задръстен, ще си мисли, че знае за хауса, колкото аз никога не съм можел да знам за метъла и т.н. Не си смучете от пръстите разни доказателства, които се коренят във вас, демек да твърдите неща за себе си, които може би съвсем не са верни. Гледайте простичките факти, които са под носа ви.

Предадох се. Белият ми флаг е издигнат, запалете го.
----------

Мнение от ---------- »

С риск да ме напсуваш, защото ме мислиш за идиот заради това, че не съм разбрал нещо ще питам като написа "талибане" за кого говореше(в случая пишеше)? :?
П.П.Аз пък що ли се меся?(това е риторичен въпрос и няма нужда да ми отговаряте "защото си идиот"). :oops:
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Bator Zong™ написа:С риск да ме напсуваш, защото ме мислиш за идиот заради това, че не съм разбрал нещо ще питам като написа "талибане" за кого говореше(в случая пишеше)? :?
П.П.Аз пък що ли се меся?(това е риторичен въпрос и няма нужда да ми отговаряте "защото си идиот"). :oops:
6-ти клас ника ми беше bg_talibana. Все още е така в някои форуми/чатове.
Така си бях и тука до някъде година or sht :)

Nocturno, нали знаеш, че това да спориш с някой си за нещо си. Просто не се занимавай ;)
tmm

Re: Какъв стил музика слушате?

Мнение от tmm »

според настроението
SWfan

Мнение от SWfan »

Тая тема откъде я изкопа...по-добре направо създай нова
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

tmm написа:според настроението
УМРИ!!! :banli:

ТЪП!!! :banli:

ТРОЛ!!! :banli:
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

обаче аз къф пост съм писал на 2ра страница :lol:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
tmm

Мнение от tmm »

че ти и сега по-умен немож написа
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Имали такова животно като Поп-фолка :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There