Какъв стил музика слушате?

Нещата от живота
Публикувай отговор

Каква музика слушате?

Техно
90
20%
Техно
98
21%
Техно
89
19%
Техно
91
20%
Техно
89
19%

Общо гласове: 457

Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Имоу. ^________^
Come, my raven, it could be a lark.
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Стига с твойто емо бе, само копаш в алтърнатива (:
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Нито един от изброените. Толкова много липсващи има, че направо ме боли сърцето.

Слушам жанр psychedelic, стил dark, twisted, mental, hardcore, wierd.
Слушам жанр ambient, стил dark, psybient.
Слушам жанр metal, стил black, death.
Слушам жанр rap, стил political, mental, chopped'n'screwed.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Рап , е така секъв .. Най по много от тея известните , щото требе да си гангстер .
Нахлузваш ДЖИ-Юнит панталона от 30 лева пазара ( само ти знаеш , че не е уригинален ) , фкарваш лошия поглед на Амор файтър и Дабъл Вижън Файтър в едно > генгстъ погледа и тръгваш към мацките самоуверено .. сваляш по неколко на удар , след което решаваш , че е крайно време да спреш да се гъзариш толкова , затва вадиш тревата , дръпваш и тичкаш да се смееш без да знаеш що.
После , за да довършиш генгста подвига , пускаш на макс от ДжиЕсЕма мишо шамара и конса , похват , който си взаимствал от познатите ти челгамени .. Доволен , напускаш местоположението си (нищо , че не знаеш кво значи тая дума ) и се прибираш , за да легнеш в 10 .. щото иначе тати се кара на генгстъра.

Тоя Уош сичките песни, които съм му чувал, са такива масово адекватни , ако не друго.
ДЕГРАДЕ_

5 признака , че си генгстъ (средно между амор и дабъл вижън файтър):
Слушаш 50 стинки и казваш , че това е ъндърграунд.
Слушаш Нели Фуртадо и смело твърдиш , че тя е рап.
Слушаш Нели Фуртадо и 50 стинки ( тея имат ли песен ) ... любимата ти песен е един от хитовете им.
Послеее .. чей кво .. емии разбира се , най - добрия рапер за теб - това е Конса.
Според теб в живота се просперира с фъфлене , а на едно хубу парче са му нужни три думи " пари , коли и жени " .
остарехме
----------

Мнение от ---------- »

Аз пък слушам генгстЪ рап, а тва българския "рап" всъщност е чалга изпълнявана от хора които се мислят за генгстЪри(ама има някой песни дето ги слушам де :oops: ). То аз слушам всичко само да е яко, но генгстЪ рап предимно. 8)
П.П.И все пак turbo folk ist krieg! :19:
Аватар
Phantom

Мнение от Phantom »

И все пак да кажа нещо по темата. Слушам всякаква музика. От метъла най ме кефи пауъра и хевито(и смесено) - Камелот, Стратовариус, Блайнд Гардиън. Рока също ме кефи - Ролинг стоунс, Деф Лепард и т.н. И рап слушам и ретро и малко поп и техно и хаус и малко транс - намерих си на компа някакву албуми israels psi trance, дето много ме радват. Чалгата я слушам най-малко, но и там има хубави песни... макар че на фона на останалата помия малко се губят, ама какво да се прави. Всъщност доста от музиката не я знам какъв жанр е, нито ме интересува - просто ми харесва.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Изображение

Само и единствено. Аз съм Кралят на Турбо Дивите Кючеци. :king:
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Sirius написа:Изображение

Кого залъгваш?
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Just Hope написа:

Кого залъгваш?
Те повечето кючеци са без Id3 тагове :P
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

мини руло написа:
Just Hope написа:

Кого залъгваш?
Те повечето кючеци са без Id3 тагове :P
И Азис, и Азис :oops: Да не говорим за Малина ;Р
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

От анкетата рап и съсвсем малко техно,а извън анкетата метъл и хеви метъл.
Аватар
Predator-S

Мнение от Predator-S »

Неслушаем.
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

Sett написа:Абе за това кое е индъстриъл кое е траш кое е хеви и т.н. ,винаги може да се поспори,защото няма група,която строго да се движи само в определени граници и е приемливо човек да се обърка.Ама това:
Gnumerick написа: Гръндж - Green Day, Sum 41, The Offspring;
Това...Незнам колко тъпо и ограничено същество трябва да си и как ама съвсем да си нямаш понятие от музика,че да напишеш такова нещо.Честно,незнам...
Изрази се малко по-ясно. Казваш че съм ограничено същество, но поне се обоснови. Такова съм, но смятам че разбирам от музиката, която слушам.
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Gnumerick написа:
Sett написа:Абе за това кое е индъстриъл кое е траш кое е хеви и т.н. ,винаги може да се поспори,защото няма група,която строго да се движи само в определени граници и е приемливо човек да се обърка.Ама това:
Gnumerick написа: Гръндж - Green Day, Sum 41, The Offspring;
Това...Незнам колко тъпо и ограничено същество трябва да си и как ама съвсем да си нямаш понятие от музика,че да напишеш такова нещо.Честно,незнам...
Изрази се малко по-ясно. Казваш че съм ограничено същество, но поне се обоснови. Такова съм, но смятам че разбирам от музиката, която слушам.
Все пак имаш доста интересна представа за Гръндж.
Negative Frequency Entity.
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

RAP !!!
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Аз лично слушам турбо фолк и гръцко.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Sett

Мнение от Sett »

Vortex Nomad написа:Момци, ае стига сте се дърляли коя група какво точно свири! Не мога да ги разбера някои хора какво ги ебе Рамщайн какъв точно стил свирят, Металика траш ли са или хеви, 50 Цента ъндърграунд ли е или не е, чалгата музика ли е въобще ли не е и т.н. и т.н. Слушайте там и си трайте, музиката е изкуство и трябва да носи наслада, да носи определено чувство, настроение, а не да е поле за изява на знанията на разни wannabe критикари относно жанровите разделения..

Точно в момента слушам, та реших да ви поздравя всички с:
Rob D - Clubbed to Death (Kurayamino Mix)

Мир между народите..
Тука не става въпрос за някакви дребни различия,както примерно траш или хеви.Говорим си за съвсем различни стилове музика.Все едно да кажеш,че Азис прави Drum'N'Bass,честно.Ти намираш ли нещо общо между Sum 41 или Green Day и Alice in Chains,Soundgarden,Pearl Jam,Nirvana,Stone Temple Pilots,Temple Of The Dog,Smashing Pumpkins и т.н. групи от Seattle вълната.Голям фен съм на тази музика,ходил съм на почти всички Seattle Nights досега и катo видя такова изказване,нормално е да се подразня.Та,Gnumerick,икам да ти кажа,че не разбираш от музиката която слушаш,както си мислиш.Grunge-а не същестува от 1997-а,когато се разпадат Soundgarden.Има още съществуващи групи и активни групи като Pearl Jam,но те са по-скоро бледа сянка от миналото,от колкото някакъв фактор.Извинявай ако съм те обидил,ама подобна глупост,не може да мине безнаказоно.И да не съм прочел пак нещо такова:)
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Тука не става въпрос за някакви дребни различия,както примерно траш или хеви.
Хахах ебати дребното различие. Много ме кефят фенчетата на грънччча дето са били на 10 когато кърт кобейн си е размазал тъпата глава и изобщо не ги е ебяло тогаз, ама сега са грънччч. И много разбират от ГРЪНЧЧЧ, и могат веднага да посочат 10те най-известни имена, ако някой ги попита.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Sett

Мнение от Sett »

Всъщност съм бил на 8 и нормално да не ме е ебало.Ти като си бил на 8 сигурно си слушал същите неща като сега,нали?И сигурно слушаш само неща излезнали последните 5 години?И не съм grunge,защото не слушам само това,но това ми един любимия стил.Да не говорим пък колко е тъпо това,че като чуеш grunge,веднага го свършваш с Cobain и Nirvana,а Nirvana нито са основателите,нито са май-големия фактор в тази музика,просто те имат най-голяма заслуга да стане толкова популярна и сред mainstream-а.Абе с една дума-супер тъп пост си пуснал.Ама се притеснявяй-отива ти.
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Хахахах смотан ;р Май още не си слязал от клона ;р
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Публикувай отговор