В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 13:47
Да живея.. ?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 13:49
Lonely ArchAngel написа:
Да оцелея.
Особено в България...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 14:04
Да подкарам Crysis и да си купя някога AUDI S8
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 14:11
Откриване на Мъдрост и Истини.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
___________________________________ Go hard or go home.
KuzMan
22 Май 2005 14:30 Мнения: 235 Местоположение: Сливен
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 14:39
Целта ми е да остана в историята. След краркия си път, когато се гътна да знам, че поколенията напред ще говорят за мен! Аз ще съм мъртъв, но стореното от мен ще е живее вечно!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
XaXeRa
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 14:50
Няма вечни неща ...
Да помогна на човечеството ,да създам поколение учени и да ги насоча към техниката и музиката
Да си създам живот. Да си изкарам основното образование, да завърша магистрат, да си купя апартамент, да си купя кола , да си загубя девствеността си , да се оженя, да създам поколение, да доживея сватбата на моите деца и т.н.
01 Яну 2006 10:38 Мнения: 1242 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 16:06
Nocturno написа:
Целта ми е да си купя розов ролс ройс.
На мен пък ми харесва светло зелен с оранжеви цветя
___________________________________ | | |
Gugu
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 16:21
Нямам такава
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 16:33
Green_Dragon написа:
Да си създам живот. Да си изкарам основното образование, да завърша магистрат, да си купя апартамент, да си купя кола , да си загубя девствеността си , да се оженя, да създам поколение, да доживея сватбата на моите деца и т.н.
Фактически това е целта на ЧОВЕЧЕСТВОТО ... мъжкия да се изчука с женската. След тва вече може да се мре.
Кх...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ами моята цел е простичка - да има мн хора на погребението ми, да са дошли не само от мъка ами и от уважение... не искам да ме запомнят като един добър човек, а като човек достоен за уважение. Искам да има също така една красива жена с едно момченце и едно момиченце, която рони тихо сълзи... това е целта ми в живота!
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения