Saatan написа:тебе май са те ебали от неква секта, в некоя църква, докато си молил да ти опростят греховете, а ? щом само тва повтаряш
А ве ебете си майката всичките(металари) , че повече не ми се занимава с некакви дрогирани металари

Ахуухухуххахахахахахахеххееххехаххаха.. it seems you are GHAY!crisbeto написа:Saatan написа:тебе май са те ебали от неква секта, в некоя църква, докато си молил да ти опростят греховете, а ? щом само тва повтаряш
А ве ебете си майката всичките , че повече не ми се занимава с некакви дрогирани металари
crisbeto написа:А ве ебете си майката всичките(металари) , че повече не ми се занимава с некакви дрогирани металари
Pantomime написа:Ахуухухуххахахахахахахеххееххехаххаха.. it seems you are GHAY!crisbeto написа:Saatan написа:тебе май са те ебали от неква секта, в некоя църква, докато си молил да ти опростят греховете, а ? щом само тва повтаряш
А ве ебете си майката всичките , че повече не ми се занимава с некакви дрогирани металари
Nekropanzer написа:Pantomime написа:Ахуухухуххахахахахахахеххееххехаххаха.. it seems you are GHAY!crisbeto написа:Saatan написа:тебе май са те ебали от неква секта, в некоя църква, докато си молил да ти опростят греховете, а ? щом само тва повтаряш
![]()
Vermic написа:
*...трънци-базънци...*
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq