Автор |
Съобщение |
Black Dream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 21:09
Категорично съм против. Това е напълно безсмислено...
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:05
Black Dream написа: Категорично съм против. Това е напълно безсмислено...
Както казах, маай са.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:08
15-16 години???
Аз още на 10 обикалях тъмните улички.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 23:43
Домързя ме да чета всичко и се отказах по средата на втората страница. Обаче ще си кажа моето мнение. Ние, българите, сме простаци без грам възпитание и приличие. Ние сме нагли и егоистични. Ние се чудим как да заобиколим правилата и да извлечем изгода на гърба на будалата. И определено не ни харесва като срещнем някой друг като нас. Замислете се откъде тръгва всичко това. Може би изведнъж когато завършим училище ние се превръщаме в това, което сме? ТЦ, курец. От малки ни се позволява всичко, няма ограничения, пълна свобода и анархия. След като ние не можем да се ограничаваме и да преценим кое е правилно и кое не, след като не можем да разберем, че е лошо да си хвърлим фаса/билетчето/мазната хартийка от баничка/... на тротоара, някой трябва да ни каже, че е грешно. Според мен трябва да въведат глоба от 300 лева за хвърлен боклук и хората вместо да цъкат с език, виждайки някой да хвърля, да се обаждат, да се карат и да протестират. Пък вие ми ревете за някакъв вечерен час. Да, и на мен ми беше неприятно, че в десети клас не ме пускаха винаги по дискотеките, щото съм нямал години. И на мен ми беше интересно да видя колко може да изпия преди да забравя къде съм. Но правилно ли е това?
Нека има вечерен час, нека има повече полицаи по улиците и нека всички са отговорни.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 00:36
Phantom написа: Ние, българите, сме простаци без грам възпитание и приличие.
Говори за себе си, мамка ти мръсна! Сигурно тъне от срам като гледа какъв идиот е отгледала.
Кълна се, сдържам си нервите колкото мога,
но от такива изказвания на пълни КАТИЛИ ми идва да коля и беся!
Отсега нататък вместо "ние българите" ще казваш "аз и моите роднини и приятели", ясно?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 09:53
Напълно съм ЗА вечерния час - когато настане петък вечер, какво друго ще ме спре да обикалям улиците до 4:30 часа и ще ме принуди да вляза на топличко, където ефекта ще бъде в пъти по-силен и ще провеждам прочувствени разговори с петъчните си колеги, отново до 4:30?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 10:03
Вечерен час? Че то и сега има.10 часа е ако не се лъжа и един от моя блок си спа една вечер в районното щото го хванаха.Но това са супер редки случаи.Трябва да бъде затегнат контрола и когато е казано "непълнолетните в 10 да са в тях" НАИСТИНА да са в тях а не куките да подминават групичка пубери в 11 през нощта...Но само един вечерен час нищо няма да направи - като цяло трябва някакси да се набие на младите че законите са за да се спазват.Защото почти нищо се спазва, не е като да няма закони.Стегнат контрол трябва да има.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 10:08
Ледник написа: Отсега нататък вместо "ние българите" ще казваш "аз и моите роднини и приятели", ясно?
Всички, които срещам по улиците?
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 10:29
Цитат: Ние, българите, сме простаци без грам възпитание и приличие.
не всички, но повечето... гнусни консуматори, бих казал, бездушни уфци. И от там идва липсата на възпитание и приличие, арогантността, злобата и т.н.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Gaahlskagg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 10:49
Защо не въведат час на животните?Защото те могат да мислят...
___________________________________ "Zarezi ex quo Vulgares."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 11:07
Varggoth написа: Напълно съм ЗА вечерния час - когато настане петък вечер, какво друго ще ме спре да обикалям улиците до 4:30 часа и ще ме принуди да вляза на топличко, където ефекта ще бъде в пъти по-силен и ще провеждам прочувствени разговори с петъчните си колеги, отново до 4:30?
Или пък да записваме гор вокали горе-долу по това време ...
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 11:08
Nekropanzer написа: Varggoth написа: Напълно съм ЗА вечерния час - когато настане петък вечер, какво друго ще ме спре да обикалям улиците до 4:30 часа и ще ме принуди да вляза на топличко, където ефекта ще бъде в пъти по-силен и ще провеждам прочувствени разговори с петъчните си колеги, отново до 4:30? Или пък да записваме гор вокали горе-долу по това време ...
Ами мене не ме ебе вечерния час, ама пак гледам да вляза на топличко като зафучи и застуди, да няма да ходя по пътищата я ;р
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 11:40
Вечерния час няма да оправи нещата. Учениците ще си излизат пак навън и това няма да ги спре. Колкото до униформите и оценките за поведение, смятам че те са удачни. Поведението на учениците е много лошо, спрямо преподавателите, а и между самите ученици и ако въведат оценки, така поне ще поставят някакви граници на поведение.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 13:13
Вечерния час е глупост.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 13:25
Вечерният час работи за тези, които си дават вид на пишлемета. Органите на реда никога няма да тръгнат да проверяват годините на някой, който не прави маймунджалъци на центъра, още по-малко пък по улиците.
Вечерният час не работи за обиграните престъпници.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 13:47
Защо вместо да увеличът патрулиращитте полицаи и да се хващат лошите, трябва мене да ме задължават да се прибирам в 10? В колкото си искам ще се прибирам пък
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 20:18
zip0 написа: Защо вместо да увеличът патрулиращитте полицаи и да се хващат лошите, трябва мене да ме задължават да се прибирам в 10? В колкото си искам ще се прибирам пък
Еми откъде хора????Ние сме кажи речи 7 500 000 ,като все повече намалят българите и се множат другите етноси и националности!Последните 2-3 години чувам ,че има бум на бебета ,но ще даде резултат след 25-30 години.Кажи как може да помогнеш на някой,който няма желание да му помагаш?Циганите се плодят главозамайващо!!!Всяка година растат кражбите,убийствата и нелегалната контрабанда заради тези "черни глави"!Та можеш ли да си представиш човек българин хваща 3ма цигани му обират черешата,скарва им се ,а те така го бият ,че умира след това от загуба на кръв.На другият ден репортер пита циганина относно случката ,а той "Е ние не го удрахме така ,че да умре"ююпроблема е там ,че влесто да се обединим заедно да решим основният проблем в страната ....................ние като народ все повече ставаме като тях и не говоря за Мара или Пешо ,а в глобален аспект.
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 20:20
Твърдо ДА
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 20:38
Вечерен час...не. Трябва ред. Защо мен не ме спират? Не ме спират защото си вървя спокойно по улицата. Зависи от държанието и културата на човека. А вечерният час няма да я оправи. Да налееш разум в главата на някой е невъзможно.
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 11:31
вечерен час ДА, писна ми да ги гледам по 15-16 години в 2 часа, пияни, друсани и какво още не да ми се разхождат по улиците....
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|