Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 11:58

Steel написа:
WannaBe написа:
[FFF]Flaming One написа:
по принцип за колко време се качва 60-ка? Да кажем игрови часа :wink:
200-250

Steel Е ако ако...ами ако аимд шота ми критне 5000?
5000... толкова не може да ти критне и на 70тка бе...

Рекорда беше 2000, ако не се лъжа :?
Е как ше е 2000 като на мене и по 2500 ми е правило

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 12:02

Бухахаха, доживях да ме учат как да играя с хънтър. Значи маркса за pvp съкс. Като бях на БМ скачам на абсолютно всеки клас и го пребивам соло, обаче на маркса няма такива неща, просто е абсурд да убия някой соло, най- много да сложа трап+маунт, скачал съм на БМ хънтър е не мога да кастна фиър на животното! Важно е какъв е пета, много хора казвам БМ съкс щото играят с прасета, тва си е животно за маркс да ти държи агрото...
При БМ-а дпс си не ти, а пета ти, точно за тва никой не се усеща да бие някъв помиар, нямам време да разправям какво правя кастърите, лока не може да си кастне фиъра, за мейджа да не говорим... на маркс най- големия ужас беше уара и роуг, просто няма как да се отърва от тях (рядко си слагам инсигна) ако скатър шота ми е в CD, а уинг клипа постоянно ми го miss и т.н, а на БМ имам доста стамина и просто обикалям около меле класа и си чакам аркейн шота другото го върши пета ми, а ако ме набара отблизо му пускам стън +BW и е доста умрял... :lol:
Маркса си е чисто и просто за рейдване, там ползва от пета ти няма... никой няма да се сети да го хийлва... за тва си е загуба на мана и месо...

Като стана дума за крит, рекорда ми беше на AS 2834 в bwl набухан с бъфове от ZG, ony, mongoose и agility колби...

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 12:21

http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 1&pageNo=1

Ми ето ви да кажеме един гаид.Личи си че човека има опит с хънтер (е сигурно не чак колкото СС тои очевидно няма по добър хънтер от него).Та в въпросния гаид пича ясно ис казва че марксман си е най добрия пвп варянт в момента (за експенжъна говорим).Вие като сте такива разбирачи що не напишете един гаид как да праим пвп с БМ.Много хора ще им е интересно

Edit:СС пък тръгнал да ми обяснява че немало кои да го учи да играе хънтър.И в същото време разправя че БМ е билд за пвп хаха.С тва че никои нема да ти бие по пета съм сагласен.То тряя да е супер балък да ти бие по пета.А ако разчиташ на дпс-а от пета ти пък ти тряя да си голем балък.С тоя мизерен 100тина дпс и 200 крит ше ти тряя половин час докато пета ти убие някого.През тва време ше са те убили 10 пъти.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 13:20

С талантите като пета ти бие 50% по-бързо + още някакъв процент от BW 100-200 на удар малко ли е бе?

:OMGOMG:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 14:18

Steel написа:
С талантите като пета ти бие 50% по-бързо + още някакъв процент от BW 100-200 на удар малко ли е бе?

Пич тебе сека 2ра дума ти е БВ ама незнам дали си информиран че с последния пач миналата седмица демиджа от БВ е намлен общо с 40%

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 15:43

Хмм...линк за УоУ? :shock: Ама от фтп, че да мога да инстална диск по диск(ако ме разбирате)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 16:00

WannaBe написа:
Steel написа:

Пич тебе сека 2ра дума ти е БВ ама незнам дали си информиран че с последния пач миналата седмица демиджа от БВ е намлен общо с 40%
Аз пък като гледам талантите в момента все още е 50% и плюс това ако го намалят общо с 40% знаеш ли, че ще стане 10% (т.е. ще стане underpowered?)

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 16:06

Рансинг написа:
Хмм...линк за УоУ? :shock: Ама от фтп, че да мога да инстална диск по диск(ако ме разбирате)

CD1
CD2
CD3
CD4

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 16:37

lolololol

Хънтъра не е маг, роуг или fury warr дето вкарват dmg-а наведнъж, а и пета ми не критва по 100-200 :shock: :lol:
Пък аз да няма да стоя и да го гледам, много ясно, че ще го бия... помисли си само, пета ми бие по 200 нормално аз отстрани помня, веднъж му направя 400, после 700, вкарам аркейн шот и критвам по 1000+ (ако имаш тринкета от bwl добави още 500)...
Кво остава като му пусна BW... ама не знам дали си информиран, че с новите таланти не само пета ти ами и ти влизаш в rage...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 19:15

[SS] написа:
lolololol

Хънтъра не е маг, роуг или fury warr дето вкарват dmg-а наведнъж, а и пета ми не критва по 100-200 :shock: :lol:
Пък аз да няма да стоя и да го гледам, много ясно, че ще го бия... помисли си само, пета ми бие по 200 нормално аз отстрани помня, веднъж му направя 400, после 700, вкарам аркейн шот и критвам по 1000+ (ако имаш тринкета от bwl добави още 500)...
Кво остава като му пусна BW... ама не знам дали си информиран, че с новите таланти не само пета ти ами и ти влизаш в rage...
Не бате,играя хънтър на БМ ама не съм информиран...И кво тоя реидж ми дава 10% повече демидж.Ебати офертата.Мене тринкетите ми дават повече.И кои е тоя пет дето праи 200 дпс.Кажи и аз да си го зема

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2007 19:41

WannaBe написа:
Не бате,играя хънтър на БМ ама не съм информиран...И кво тоя реидж ми дава 10% повече демидж.Ебати офертата.Мене тринкетите ми дават повече.И кои е тоя пет дето праи 200 дпс.Кажи и аз да си го зема

:shock: Тигрите от WS... слагаш им claw и bite и си готов...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2007 19:13

[SS] ще пратиш ли снимките плс...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2007 19:34

Пратих ги...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com