[question]Асансьор
[question]Асансьор
Здр.Абе хрумна ми едно нещо,цела нощ съм се чудил ама сам не е работа да си отговарям та затфа реших да питам тука.
Та става въпрос как отваряте вратата на асансьора когато има друг човек до вас?
1.Влизате първи и задържате вратата от вътрешната страна докато другия човек я подхване и се качи.
2.Влизате първи без да задържате вратата след себе си
3.Отваряте вратата и я задържате докато другия човек се качи.
Сори за тъпия въпрос ама наистина се зачудих и ми стана интересно кфо мислат съфорумниците лол...
Та става въпрос как отваряте вратата на асансьора когато има друг човек до вас?
1.Влизате първи и задържате вратата от вътрешната страна докато другия човек я подхване и се качи.
2.Влизате първи без да задържате вратата след себе си
3.Отваряте вратата и я задържате докато другия човек се качи.
Сори за тъпия въпрос ама наистина се зачудих и ми стана интересно кфо мислат съфорумниците лол...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- NeO_Zealot
- [FFF]Flaming One
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
-
- В момента играе: Игрътъ
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
[FFF]Flaming One написа:The Chameleon написа:Още някои беше направил тема за асаньори... но коой.. хмм..![]()
ТеХ Краля На Времето ако се не лъжа...

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Обратна връзка:
Разбира се че аз сътворих този шедьовър
.Аз тези асансьори много ги мразя.Най-добре си е панорамен с автоматични врати.Муцка направо
.Аз съм възпитан и ако още някой ще влиза и ако е в мойта посока задържам вратата,докато влезе и потегляме
.

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- angelvr911
-
- Till.Lindemann
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Зависи как съм облечен - ако имам тежки дрехи, вземам асансьора, но тъй като накия блок няма асансьор, доста рядко използвам такъв. Ако съм с леки дрехи, обикновено качвам стълбите. Но все пак ако е с хубаво момиче, може и да й задържа вратата и да вляза и аз в асансьора.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
- Обратна връзка:
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
Всичко е etiquette приятели мои.
Ако е по-възрастен/на мъжа/жената е хубаво да се изчака, задържайки ансансьорната врата. Но това не означава, че щом видите някой 10 годишен хлапак трябва да му се ухилите идиотски и да тръшнете врата пред лицето му. Не забравяйте, че поведението ви към едни хора не е по-различно спрямо други, предвид, че сте си все същите лайна. Дайте за да получите.
Ако е по-възрастен/на мъжа/жената е хубаво да се изчака, задържайки ансансьорната врата. Но това не означава, че щом видите някой 10 годишен хлапак трябва да му се ухилите идиотски и да тръшнете врата пред лицето му. Не забравяйте, че поведението ви към едни хора не е по-различно спрямо други, предвид, че сте си все същите лайна. Дайте за да получите.
Wicked Spirit написа:Всичко е etiquette приятели мои.
Ей тука получилите изтърват козите и ти тряскат вратата (примерно). Не вървят така, както би трябвало нещата.