Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 23:03
Disturbеd написа: Ален написа: Предпочитам да не разсъждавам така, но момчето по-добре само да реши. Какво да направиш, имало още и идеалисти, а? Не си само ти. Подкрепям те.
Ангуа се замисли отново. Познаваше този синдром. Всички те твърдяха, че си търсят сродна душа и другар в живота, но рано или късно нещата опираха до кожа, гладка като коприна и гръдна обиколка, достойна за стадо крави.
- "Шовинист"
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 23:40
Zero-Blade написа: Я кажи какво точно се случи, със всички подробности, че ти е казала, че не иска да си разваляте приятелството? И много важно нещо - беше ли напълно спокоен?
Ха ха ха тука стана като искрено и лично.Значи аз бях мн спокоен даже казах и че сигурно е усетила някакво по специално отношение кам нея от моя страна.Казах и че съм хлътнал по нея и тя ме попита какво се очаква от нея в този случай.На което аз и казах че може да излезем на заведение или нещо такова.Но тя каза че не искала да ми дава напразни надежди и че и харесвало така както си е.Въпреки че тя ми каза веднъж че би излязла с някой с кото като цяло е по близка.Но в крайна сметка каза и че сега в този моминт бил мн гаден период тъй като харесвала някакъв нещастник(според мен де).Не знам но за мен това е пълно рязане.Бях чул че ако някой и предложел среща не отказвала поне до първата де а на мен и 1 не даде.BTW как точно да сложа снимката тук в самото мнение тъй като нямам точен линк.
ПП Дали няма да е грешка да дам линк
Не знам да не се оплете още повече ситуацията
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 01:26
като имаш картинка на компютъра отиваш на http://www.imageshack.us и я качваш там
след това ще ти излезнат няколко линка
хващаш най-долния и го лепваш тука
можеш да го оградишс с [img] тагове
пример
Код: [img]линк[/img]
и не, няма да е грешка
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 08:34
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
BroKeN^pRomIsE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 15:47
Loverman написа: http://img262.imageshack.us/my.php?image=001217376tv7.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... 905xe2.jpg
Извини ме, ама не е точно мой тип... даже никак не е мой тип... важното все пак е че ти си я харесваш ... пък и щом си хлътнал сигурно е печена...
___________________________________ but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 19:48
Ледник написа: Disturbеd написа: Ален написа: Предпочитам да не разсъждавам така, но момчето по-добре само да реши. Какво да направиш, имало още и идеалисти, а? Не си само ти. Подкрепям те. Ангуа се замисли отново. Познаваше този синдром. Всички те твърдяха, че си търсят сродна душа и другар в живота, но рано или късно нещата опираха до кожа, гладка като коприна и гръдна обиколка, достойна за стадо крави.- "Шовинист"
Предният пък когато направиш тази грешка я осъзнах прекалено късно, така че не мисля да я повтарям
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:32
Loverman написа: http://img262.imageshack.us/my.php?image=001217376tv7.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... 905xe2.jpg
Мацка е Не че много ти помагам, като ти казвам и ти бъркам в раната
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:36
Just Hope написа: Loverman написа: http://img262.imageshack.us/my.php?image=001217376tv7.jpg http://img299.imageshack.us/my.php?imag ... 905xe2.jpgМацка е Не че много ти помагам, като ти казвам и ти бъркам в раната
Знам че е мацка бате Рууни не избера случайни мадами.Все пак мерси че a^piece^of^heaven ме хвърли в тъча просто
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:53
Сладко... дете.
П.С. Успех.
|
|
|
AnarcHy)R3d
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 22:57
абе луифта е моонго хуаву нщео
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 10:29
AcTivE написа: Сладко... дете.
'бал съм та в баткото, за теб всичко е дете ;Ь
Рууни, не се чуди защо е станало така. Обикновено тези, които питат по форуми как да си "хванат гадже" имат нулева успеваемост...
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 14:44
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 16:52
Еми дете си е... и по луфта си личи и по лицето.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 19:12
КолкоСъмГотинБате написа: Еми дете си е... и по луфта си личи и по лицето.
и това идва от човек чийто ник е "КолкоСъмГотинБате"
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 19:21
xide написа: AcTivE написа: Сладко... дете. 'бал съм та в баткото, за теб всичко е дете ;Ь Рууни, не се чуди защо е станало така. Обикновено тези, които питат по форуми как да си "хванат гадже" имат нулева успеваемост...
Аз и без да питам тука щях да действам просто ми е интересно вие как бихте процедирали това е всичко
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 19:35
Бате нека позная :
Чалгарка е
Надута към непознатите
Мн хора са я ебали
8-9 клас
Тва го казвам без лоши чувства просто имам таланта да познавам момичетата по лицето .
Кажи ми дали съм прав...
Иначе е хубава да почти като едно бивше гадже
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 19:44
@Imoras Еми кво да направя, че съм готин ? А това че е дете се вижда от пръв поглед, ма то в педофилията няма нищо лошо....
@popcorn Всъщност не се е ебала:) Прекалено е дете:)
@Rooney Еби й пичката и си хвани друга.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 19:47
КолкоСъмГотинБате написа: @Imoras Еми кво да направя, че съм готин ? А това че е дете се вижда от пръв поглед, ма то в педофилията няма нищо лошо....
@popcorn Всъщност не се е ебала:) Прекалено е дете:)
@Rooney Еби й пичката и си хвани друга.
Е то тва поколение,на по 10 години се отварят ;/
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 20:17
12 Stones написа: Бате нека позная : Чалгарка е Надута към непознатите Мн хора са я ебали 8-9 клас Тва го казвам без лоши чувства просто имам таланта да познавам момичетата по лицето . Кажи ми дали съм прав... Иначе е хубава да почти като едно бивше гадже
WOW
Тръпки ме побиха .Чалгарка е дали е надута да може би,да се надяваме че не са я ебали(че аз имам такива мераци) но мисля че не.10 клас.Знам че нямаш лоши чувства кофтито е че малко ми трябва да се ядосам вече с нейното отношение.Като цяло не е мн отворено момиче по принцип се прави на такава но в крайна сметка на действия не е дръзка
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Яну 2007 20:32
Братле, жените са като компютрите .... ако имаш пари можеш да имаш много хубава, ако нямаш ... пак можеш да имаш хубава, но ... по-трудно (в метафората с комповете - печелиш добар комп от неква игра или просто намираш на пътя такъв ) ... можеш да ги бараш на всякаде, но трудно ще ги ебеш (де ши го ебеш тоз комп). Така че .... недей му мисли много ами отиди и виж как стоят нещата ... можеш ли я спечели или не ... и ... ако е от онез дето ги мразя като съм трезвен (курвите) по-добре си стой сам
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|