Автор |
Съобщение |
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:02
^EvilHead^ написа: мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male) Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.comП.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари
Аз съм играл по гайда на Joana и си направих хънтъра 60 за има няма 15 дена.
btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl.
Kloshar, The Dark Side /Emeriss/
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:32
[SS] написа: ^EvilHead^ написа: мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male) Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.comП.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари Аз съм играл по гайда на Joana и си направих хънтъра 60 за има няма 15 дена. btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl. Kloshar, The Dark Side /Emeriss/
Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:38
the master написа: Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах.
Хорда да, имам и алианс на неплутон ама го играя само като падне Емерис.
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:45
[SS] написа: ^EvilHead^ написа: мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male) Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.comП.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари Аз съм играл по гайда на Joana и си направих хънтъра 60 за има няма 15 дена. btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl. Kloshar, The Dark Side /Emeriss/ Kъде мога да видя тоя гайд?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 21:54
[SS] написа: the master написа: Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах. Хорда да, имам и алианс на неплутон ама го играя само като падне Емерис.
Аз съм али в емерисс и те знаех ,че си хорда от гуилда некой беше писал "хах ебати ника Клошара" :Д А и все си мисля,че сме се срещали.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 22:38
[SS] написа: ^EvilHead^ написа: мисля че това е оня Joana героят му беше: Mancow - Troll hunter 60lvl = 4days.20hours. (male) Joana - Troll hunter 60lvl = 4days. 22hours. (female) http://www.joanasworld.comП.П: играх в близз само 20дни оти тогава изтече ключа от играта ми . Наще не са съгласни да дават пари Аз съм играл по гайда на Joana и си направих хънтъра 60 за има няма 15 дена. btw на Emeriss видях драен 66lvl, доста BE 60+ се събраха също, всякви изроди има. От моя гилд (half-RA, за тези от Emeriss) вече има към десетина 70lvl. Kloshar, The Dark Side /Emeriss/
Я фен на Слипнот...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 22:53
12 Stones написа: Kъде мога да видя тоя гайд? Ето гайда http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=2006293 обаче е правен за хорда, трудно ще се ориентираш ако си алианс. Талантите ги прави точно както са написани, колкото и тъпи да ти изглеждат, 90% от хънтърите, които съм виждал 10-60 са на маркс, а трябва да е точно обратното, BM е за левелинг и pvp. the master написа: [SS] написа: the master написа: Хорда ли си в емерисс? Иначе аз имам герой в неплутон също ,ама го заебах. Хорда да, имам и алианс на неплутон ама го играя само като падне Емерис. Аз съм али в емерисс и те знаех ,че си хорда от гуилда некой беше писал "хах ебати ника Клошара" :Д А и все си мисля,че сме се срещали.
На Емерис има Kloshar (аз) и Kloshara (прийст) ама той е -50lvl мисля, отдавна не съм го виждал.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 00:33
Не моа да отвора нито един скриин ;(
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 00:57
12 Stones написа: Не моа да отвора нито един скриин ;(
Да, аз пък пуснах линка без да го проверя... еми ако искаш дай ми skype или mail, че ме мързи да го качвам, то са 15 снимки...
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 03:57
Еми мейл ще ти дам щото скайпа нещо ми е преебан : lastwish@abv.bg тфа е меила.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 10:39
[SS] написа: 12 Stones написа: Не моа да отвора нито един скриин ;( Да, аз пък пуснах линка без да го проверя... еми ако искаш дай ми skype или mail, че ме мързи да го качвам, то са 15 снимки... Искам и аз
Skype - steel16057
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:23
[SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:29
WannaBe написа: [SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда ...
Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено).
Ти си балъка тука
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:41
Steel написа: WannaBe написа: [SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда ... Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено). Ти си балъка тука Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:43
WannaBe написа: Steel написа: WannaBe написа: [SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда ... Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено). Ти си балъка тука Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още И като дойдат до тебе си мъртъв отвсякъде (скатър шота и фрийзинг трапа спасяват само донякъде), докато на БМ не ти дреме за нищо.
И какво като вкарваш 1500 крит като не можеш да се възползваш от изстрелите си?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:48
Steel написа: WannaBe написа: Steel написа: WannaBe написа: [SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда ... Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено). Ти си балъка тука Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още И като дойдат до тебе си мъртъв отвсякъде (скатър шота и фрийзинг трапа спасяват само донякъде), докато на БМ не ти дреме за нищо. И какво като вкарваш 1500 крит като не можеш да се възползваш от изстрелите си? Идеята на хънтара като цяло е да не идват до тебе.За тва имаш imp. wing clip,забавящия изтрел (новия стеади шот е ненормален) и фрост трапа които не мога да азбера как спасява ,,донякаде''.Ако успееш да го замразиш(което със скатар шота хич не е трудно) мисля че битката е свършила.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:49
WannaBe написа: Steel написа: WannaBe написа: Steel написа: WannaBe написа: [SS] написа: BM е за левелинг и pvp. BM не е за пвп.Само балъците играят пвп с БМ.Както и при уарока,че демонолоджи е за пвп също е заблуда ... Какво предпочиташ - някакви мизерни шотове или умение, с което не могат да те стъннат, слоунат или фийрнат? Знаеш ли какво се случва на всеки клас тогава? Пример роуга - като не може да те слоуне или стънне какво прави (подсказка - умира болезнено). Ти си балъка тука Добре кво ме дразниш сега първо че играя хънтър от една година,второ че на тест реалма на пач 2.0.0 си копирах хънтара 2 пъти (разбирай 2 абсолютно еднакви хънтъра).Единия го напраих марксман другия БМ и ги сравних в пвп.Марксман по начало си е имба.БМ е за левелинг,идеята му не е за пвп.С марксман правя по 1.5 крит на аркеин шот и 2.5-3 на еимд.На БМ рядко критвам над 1к.Интимидеишън в сравенение с скатар шот е боза а beastal wrath-а верно е добро но е единственото което бм разполага.Кажи ми един друг талант добър за пвп.Не ме наричаи балък на уоу шото го играя от бетата още И като дойдат до тебе си мъртъв отвсякъде (скатър шота и фрийзинг трапа спасяват само донякъде), докато на БМ не ти дреме за нищо. И какво като вкарваш 1500 крит като не можеш да се възползваш от изстрелите си? Идеята на хънтара като цяло е да не идват до тебе.За тва имаш imp. wing clip,забавящия изтрел (новия стеади шот е ненормален) и фрост трапа които не мога да азбера как спасява ,,донякаде''.Ако успееш да го замразиш(което със скатар шота хич не е трудно) мисля че битката е свършила. А ако резистне? А ако не ти се натъкне на трапа?А ако скатър шота ти мисне? Ако правиш флеър+фрийзинг трап кемпване може да ти изглежда лесно, ама иначе...
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:54
[FFF]Flaming One написа: по принцип за колко време се качва 60-ка? Да кажем игрови часа 200-250
Steel Е ако ако...ами ако аимд шота ми критне 5000?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:56
WannaBe написа: [FFF]Flaming One написа: по принцип за колко време се качва 60-ка? Да кажем игрови часа 200-250 Steel Е ако ако...ами ако аимд шота ми критне 5000? 5000... толкова не може да ти критне и на 70тка бе...
Рекорда беше 2000, ако не се лъжа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|