Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 20:32
В един латвийски сървър играем... За жалост, хората там не могат да играят. Как да е Намерих си С, сега вече има. В началото обаче наистинамяше, може би защото беше часове след ресет на сървъра... GL HF 2 all
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 21:57
Disturbеd написа: Достатъчно инересно ми е А в Гиран няма И в Орен няма.
Или сървара ти съква яко или...там се продават до Б грейд,ако не се лъжа.Единствено а грейд е от mamoon.
Giran grocery store 100% сигурен съм,че http://lineage.pmfun.com/data/maps/town ... 20Town.jpg
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 22:31
И къв е смисъла да се продават всички предмети, а не да си ги търсиш сам? Ламерщина...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 22:45
Disturbеd написа: И къв е смисъла да се продават всички предмети, а не да си ги търсиш сам? Ламерщина...
Аз ти говорех за оригиналните сървъри и съм сигурен,че и Бъди за там говореше,но както и да е...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 23:34
Да, на офи се продават гемстонове до Б(включително) в гроусъри магазините. A grade и S grade само от Merchant of Mammon.
За фрий... за там коментара е само един - шит
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 23:16
Кой танк ще ми препоръчате за срещу райдбосове?Нямам впредвид,да ги бия соло,но с кой танк ще съм най-полезен на група,която трепе райдбос?
Паладинът може да изпълнява ролята и а хийлър донякъде
DarkAvenger ми изглежда по-пвп ориентиран,но със символ +con докарва добро hp
TempleKnight си нямам на идея какво умее
ShilienKnight вкарва повечко щети,но живота му куца...
EDIT: Rsk. haste (+11% atk speed) или critical damage (+200 p.atk during a crit atk.)--Кое SA да избера за soul separator na TH?Ориентирам се към haste-a засега,но сериозно се колебая.
Brainic(и другите),ако може обосновете отговора си
|
|
|
|
|
~BraInIaC~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 23:27
Dark Avenger естествено! абе някои играе ли на Zeus?
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
|
|
|
|
|
~BraInIaC~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2007 23:36
и това на 5х сървър дайте ми пистолет да се гръмна
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2007 11:48
ScooBy написа: Кой танк ще ми препоръчате за срещу райдбосове?Нямам впредвид,да ги бия соло,но с кой танк ще съм най-полезен на група,която трепе райдбос? Паладинът може да изпълнява ролята и а хийлър донякъде DarkAvenger ми изглежда по-пвп ориентиран,но със символ +con докарва добро hp TempleKnight си нямам на идея какво умее ShilienKnight вкарва повечко щети,но живота му куца... EDIT: Rsk. haste (+11% atk speed) или critical damage (+200 p.atk during a crit atk.)--Кое SA да избера за soul separator na TH?Ориентирам се към haste-a засега,но сериозно се колебая. Brainic(и другите),ако може обосновете отговора си Твърдо за critical damage, защото blow-овете се водят точно като critical hit (ако не се лъжа) и всеки blow ще ти е по мощен.Комбинирано с vicious stance става страшно...
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 11:03
Може ли някой да ми обясни какво правят ИНТ,МЕН и ЛИТ.Играя спеллсингър и незнам какво да избера.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 11:23
Siedun написа: Може ли някой да ми обясни какво правят ИНТ,МЕН и ЛИТ.Играя спеллсингър и незнам какво да избера.
INT
Increases damage of magic attacks and success rate of curse spells.
WIT
Increases chance of magic critical hits, casting speed, resistance to Hold, resistance to curses (such as HP degeneration, decreased HP recovery rate, increased skill re-use time, and decreased effect of heals).
MEN
Increases magic defense, maximum MP, MP recovery speed, poison resistance, and curse resistance. Decreases probability of magic interruption.
Ако ти остане място,направи и +con/-str.
......................
Пробвах се да играя в 500х румънския сървър( lineage.evolva.ro) но не мога да дигна повече от 61 лвл -отивам в dv 5-6 76lvl+ с червени s grade ми ебават майката.FG същата работа.некви магиосници ми бият 100к дмг с светкавицата Баси работата....
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 11:30
ScooBy написа: Siedun написа: Може ли някой да ми обясни какво правят ИНТ,МЕН и ЛИТ.Играя спеллсингър и незнам какво да избера. INT Increases damage of magic attacks and success rate of curse spells. WIT Increases chance of magic critical hits, casting speed, resistance to Hold, resistance to curses (such as HP degeneration, decreased HP recovery rate, increased skill re-use time, and decreased effect of heals). MEN Increases magic defense, maximum MP, MP recovery speed, poison resistance, and curse resistance. Decreases probability of magic interruption. Ако ти остане място,направи и +con/-str. ...................... Пробвах се да играя в 500х румънския сървър( lineage.evolva.ro) но не мога да дигна повече от 61 лвл -отивам в dv 5-6 76lvl+ с червени s grade ми ебават майката.FG същата работа.некви магиосници ми бият 100к дмг с светкавицата Баси работата....
Пробвай пред Goddard
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2007 11:37
Furry написа: ScooBy написа: Siedun написа: Може ли някой да ми обясни какво правят ИНТ,МЕН и ЛИТ.Играя спеллсингър и незнам какво да избера. INT Increases damage of magic attacks and success rate of curse spells. WIT Increases chance of magic critical hits, casting speed, resistance to Hold, resistance to curses (such as HP degeneration, decreased HP recovery rate, increased skill re-use time, and decreased effect of heals). MEN Increases magic defense, maximum MP, MP recovery speed, poison resistance, and curse resistance. Decreases probability of magic interruption. Ако ти остане място,направи и +con/-str. ...................... Пробвах се да играя в 500х румънския сървър( lineage.evolva.ro) но не мога да дигна повече от 61 лвл -отивам в dv 5-6 76lvl+ с червени s grade ми ебават майката.FG същата работа.некви магиосници ми бият 100к дмг с светкавицата Баси работата.... Пробвай пред Goddard
То мове и в ТоИ,Некрота и катакомби,но миах в предвид,че е доста ламерско да трупая точки в lowbie зони
btw какви символи да сложа на некро?Аз съм с +wit/-men и dark crystal robe.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 14:01
~BraInIaC~ - направи го на офи и тогава ще се гръмнеш наистина
За танковете - TK - лишен от скилове. На Ц6 ще му дадат 3ти кубик за руут, нищо особено. TK са прецакани от всякъде, уви. SK - за пвп - да, за Райд - в никакъв случай. DA - за пвп - да, за райд - да. Paladin - пвп - много добър танк в парти vs парти боеве. 1в1 може да бие, ако е опитен. За райд - определено да.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2007 17:24
http://www.lineage2.vladislavovo.org
Някой проба ли го?Вижда ми се шит...
За незнаещите-лоу рейт бг сървър.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2007 21:43
Предложения за постоянен и стабилен private server с до 3х ратес и поне някои неща да работят?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2007 23:02
Sirius написа: Omegа написа: Предложения за постоянен и стабилен private server с до 3х ратес и поне някои неща да работят? http://www.l2.doom.bg Говорят, че бил достатъчно стабилен. Поледни и тук - http://l2.hopzone.net , ако не се лъжа. едит : http://www.topgamesites.net/lineage2
Нз сега как е,но дуум преди беше абна работа.Flameblind(не съм го виждал отдавна btw ) беше написал доста гафове на дуум сървъра.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Фев 2007 23:05
Sirius написа: Omegа написа: Предложения за постоянен и стабилен private server с до 3х ратес и поне някои неща да работят? http://www.l2.doom.bg Говорят, че бил достатъчно стабилен. Поледни и тук - http://l2.hopzone.net , ако не се лъжа. едит : http://www.topgamesites.net/lineage2
Пффф... недей така бе, човек О.О
Никви български простотии. Само ще се преебеш като за трима.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Фев 2007 00:59
Disturbеd написа: Sirius написа: Omegа написа: Предложения за постоянен и стабилен private server с до 3х ратес и поне някои неща да работят? http://www.l2.doom.bg Говорят, че бил достатъчно стабилен. Поледни и тук - http://l2.hopzone.net , ако не се лъжа. едит : http://www.topgamesites.net/lineage2Пффф... недей така бе, човек О.О Никви български простотии. Само ще се преебеш като за трима.
e daj toq tvoq latviiskiq
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|