Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Поредната простотия
Публикувано на: 27 Яну 2007 00:15

Е,мааму,писна ми сека година да гледам как Албена и Макссим са тотално преебвани от шибаните съдиии.
Са,че си каете,кво ви боли или нешо от тоя сорт или просто ще ме напсуете.Знам малка страна сме,ама деа,ят ме е,че винаги,ама винаги излизаме преебани от целата шибана ситуация(не говоря само за фигурното),а и за другите спортни прояви.Колко пъти,бе,трябва да излизами преебани,не ви ли писна,бе,всеки път и на олимпийски и на всички по-елитни спортни изяви да ни оценявано необективо,всеки път нашите състезатели да страдат,че некакви са решили да си направят гавра,лкова ли ни мразят,толкова ли?Имаме такива спортисти,които заслужават да зимат златото,но не успяват,защото сме смачквани от шибаната корупция и оговорки.От големите страни,знам,че е почти невъзможно да се преборим с тях и в същия момент ми става тъжно,тъжно,че ние сме наи-преебваната страна.
Сори,ама трееше да се излеем,не ви карам да пишете,спестете си псувните.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 00:26

Сега някой голям философ и изследовател на българската народопсихология като Владко или Андрей ще ти рече, че ти незаслужено завиждаш на другите държави, че трябва да си гледаш само в своята паница, че българите са толкова тъпи и мързеливи че не заслужават да печелят нищо.

Някой горд народ на наше място би направил международен скандал, за да получи победата, която му се полага.
Заради разни големи мислители на глобализма обаче нацията българска е толкова обезсърчена и паднала духом с постоянно повтаряне колко била тъпа и недостойна, че няма сила да се бори дори за тази капка справедливост.

Докато философстват мозъци като горепосочените, всичките ни спортисти ще бъдат гърчени и унижавани както им падне на мастити немски или гръцки съдии, и на никой няма да му пука.

Това е болест!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 00:27

Гледането на спорт по телевизията съкс. "хОди тичай, не гледай другите как тичат.."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 00:45

Ледник написа:
Сега някой голям философ и изследовател на българската народопсихология като Владко или Андрей ще ти рече, че ти незаслужено завиждаш на другите държави, че трябва да си гледаш само в своята паница, че българите са толкова тъпи и мързеливи че не заслужават да печелят нищо.

Някой горд народ на наше място би направил международен скандал, за да получи победата, която му се полага.
Заради разни големи мислители на глобализма обаче нацията българска е толкова обезсърчена и паднала духом с постоянно повтаряне колко била тъпа и недостойна, че няма сила да се бори дори за тази капка справедливост.

Докато философстват мозъци като горепосочените, всичките ни спортисти ще бъдат гърчени и унижавани както им падне на мастити немски или гръцки съдии, и на никой няма да му пука.

Това е болест!

Не е болест, а явление.
Ние не сме горд народ, това е проблема. Има доста неща, които показват, че не трябва се гордеем толкова - разходи се по улицата, после отиди в някоя европейска държава и ще разбереш - нрави, обичаи, ред - пълна противоположност. Когато нещата тръгнат към по-добро, или по-точно ако, тогава и целият национален дух ще се вдигне. Но ако комшията не спре да краде, Иван не спре да псува, оня не спре да призовава за смърт за цигъните и ако не спрат да ми внушават колко кое и как щяло да поскъпва и кой е бил застрелян, щот направил еди кое си хубаво нещо, що да си мисля, че трябва да се гордея? Променят се хората - променя се всичко.
В момента обществото ни преминава от едно към друго болно състояние, няма добър избор, има по-добър и по-лош изобор.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 00:53

Бъркаш причинно следствената връзка, момче.

60 години историята ни бе преиначавана, за да ни се втълпи че сме мръсни и недостойни пред "великия братски съветски народ". Вярно, че има простаци и хора без морал, но такива си ги има навсякъде. Не това е проблемът, а ниското национално самочувствие. Един човек със самочувствие ще си каже "Няма да бъда управляван от отрепки", докато един паднал духом няма да направи абсолютно нищо. Разбираш ли сега? Като твърдиш, че българите се състоят от "комшията дето краде и Иван дето псува", не помагаш на никого за нищо. Това е коренно грешен, ГРЕШЕН подход.

А историята на Албена и Максим е последствие от всичко това.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 01:00

Ледник написа:
60 години историята ни бе преиначавана, за да ни се втълпи че сме мръсни и недостойни пред "великия братски съветски народ".
Само .. такова .. времето , шефе.
Или дядо ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 01:00

Но комшиите са много, Ледник! Народът управлява държавата все пак!
Това за 60-те години - за първи чувам, сигурно е било така, но никой от връсниците ми не знае подробности за този етап. Кое тогава внушава това на Разумния българин? На тъпия, простия, или пияния например не им дреме, умните търсят как да се корумпират, за по-лесно, други излизат в чужбина, някои остават и правят нещо. Именно тея последните са тея, които ще ти обърнат внимание на това което казваш. Другите нямат интерес. Последните са малкото... другите са държавата... те управляват, освен ако нещо рязко не доведе до някоя диктатура, която да оправи нещата и да породи нови проблеми.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 09:54

Коментаторите най-добре го казаха-ако Албена и Максим се съзтезаваха за Русия,щяха да си седят на първото място без дори да се пързалят

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 12:37

Polivacha® написа:
Народът управлява държавата все пак!

:ROFLROFL: Май живееш в матрицата :worry:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 13:48

Аз написа:
Polivacha® написа:
Народът управлява държавата все пак!

:ROFLROFL: Май живееш в матрицата :worry:

Искам да каже, че това са хора, притежаващи сравнително общи разбирания и манталитет и поведение... :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 15:50

Isentropic написа:
Гледането на спорт по телевизията съкс. "хОди тичай, не гледай другите как тичат.."

OMFG...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:34

Кaрък написа:
Коментаторите най-добре го казаха-ако Албена и Максим се съзтезаваха за Русия,щяха да си седят на първото място без дори да се пързалят
Съгласен съм... сички ни смятат за хора 2ра ръка което мн ме вбесява :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:44

Добре де, не разбирам как печелейки медал, Албена и Максим ще ме накарат да се чувствам горд, като българин.
Тренират ги руснаци, съчетанията и хореографията им ги измислят руснаци...Максим е руснак...
Не ме карат да се чувствам горд и това си е.
Множество спортисти се заиграват с термините националност и подаство, заради парите и се състезават за други страни...да, това световна практика и аз я ненавиждам...
И не смятам олимпийските медали спечелени от азърбайджанци от името на България за истински български медали.

Не твърдя, че съм голям познавач на фигурното пързаляне, но това което съм видял от "нашата" двойка не ме впечътлява особено. Имат шанс за медал само когато фаворите не участват или допуснат някоя груба грешка...

За българските спортни коментатори - мразя ги...субективни са, и често не наблюдават внимателно какво се случва (щом и аз - абсолютен лаик в спорта забелюзвам техни грешки). Примерно когато гледам Снукър, превключвам да дигиталния канал, за да слушам английския коментар.

Това че Асен Незнамкойси е казал в ефир "Ето това е, очевидно! Журито е подкупено!", за мен не е достатъчна причина да почна да тръбя по всички форуми "Пак ни прецакаха...нашите да най-добри, ама тия гадни чужденци ни завиждат и понеже сме малка държава ни мачкат както си искат...".
Това вашето си е пълна комплексарщина. Гледяйте със собствените си очи!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:57

Е и какво можем да направим.Не свикнахте ли с изпълнения в стил Йордан Йовчев

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 16:58

Между другото и мен ме дразни че Максим е руснак.

А ние нали взехме златото? Не може всеки сезон ново злато ;) Все пак този спорт е както всички останали спортове - тренираш до определена въздраст и след това приключваш кариерата си и ставаш треньор.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 17:19

AlShu написа:
...

Коментаторите наистина са субективни,често допускат грешки,но това,което каза Витомир(не Асен) за съдиите,е абсолютно вярно и ясно.Тука въпросът не е,че сме малка държава и ни завиждат,а че Русия е голяма държава,и не я интересуват такива като нашата.В крайна сметка съдиите са тези,които определят кой да е първи,втори и т.н. и е ясно,че руснаците,заедно с хората около тях,ще надуват оценките на техните си съзтезатели.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2007 18:14

Не ми пука, КОЙ ТОЧНО коментатор го е казал ТОЗИ път...тази песен си я пеят винаги, когато български спортисти участват в някъкво състезание и не успеят да се класират на почетната стълбичка...писнало ми е да я слушам...
И стига ги драматизирахте тези фигуристи...ако държите на съдийска "обективност" гледайте лека атлетика...(айде според сезона - ски алпийски дисциплини...или там каквото зимно ви харесва но не зависи от оценка "артистично изпълнение")

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 10:22

Не съм кой знае колко запознат със случаят Денкова-Сатавийски, но понеже Ледник си позволи да ме спомене се чувсвтвам длъжен да коментирам. И аз дочувам по спортните новини, че наще все плачат че ги прецаквали съдийте. Мога да ти кажа, че никой друг по света не си позволява да коментира така съдийските решения. И то не говоря за журналистите, които могат да приказват каквото си поиската а за самите Алебена и Максим които се хванаха на тази въдица и настроиха съдийте срещу себе си.
Пък и нали станаха световни шампиони.
Според мен е болест, че все си мислим, че целият свят иска да ни прецака.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 10:34

да,факт е,че за пореден път са ощетени.
на това европейско обаче не беше толкова брутално,колкото преди две години.
България сме,никой не ни бръсне за слива,и това ще продължава така,защото хората такова мнение са си насадили за нас,пък и ние нищо не правим за да променим ситуацията :!:
а че нашите са най-добри,ние си го знаем.....а това е най-важното :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2007 18:47

На всички спортни щабове им е вродено да се оплакнат, когато не спечелят, че са прецакани от съдиите. Независимо от спорта и националността. Вероятно понякога наши спортисти са били ощетявани. Но друг път Албена и Макс са печелили, имат титла. Аз се радвам, когато спечелят, хич не ме интересува, че Макс е руснак...
Така или иначе, така са нещата в спорта - и с победите, и със загубите, и с оплакването...някой чупи рекорда, друг пада зад борда. Винаги ще е така.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com