Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:36
Пичове,
деба, аз съм с непроменими данни в прозвището.
А гледам, колко много народ присяга към преобличане,
сигурно има инджой в това начинание.
Та,
сега се чуда, какво прозвище да фана да тресна.
-------------------
Обръщам се с питане,
бихте ли били съгласни, да влизам понякога с ваше прозвище,
като уподобя 100 процентово не само ника, но и цялата вашата бленда от форума и живота в реалното?
Мога да влезна и с действително име на автор от списанието,
или друга публична личност по избор,
и ви уверявам, че ще говоря досущ него,
като с особена лекота, дори, бих могъл разкажа, примерно, какво е сънувал нощес;
с което той ще се съгласи тутакси немедленно,
щото,
при мен празно нема.
Аз мога да нахлувам в чужда обвивка.
Да, така е.
Вервате ми, нали?
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:39
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Пичове, деба, аз съм с непроменими данни в прозвището. А гледам, колко много народ присяга към преобличане, сигурно има инджой в това начинание. Та, сега се чуда, какво прозвище да фана да тресна. ------------------- Обръщам се с питане, бихте ли били съгласни, да влизам понякога с ваше прозвище, като уподобя 100 процентово не само ника, но и цялата вашата бленда от форума и живота в реалното? Мога да влезна и с действително име на автор от списанието, или друга публична личност по избор, и ви уверявам, че ще говоря досущ него, като с особена лекота, дори, бих могъл разкажа, примерно, какво е сънувал нощес; с което той ще се съгласи тутакси немедленно, щото, при мен празно нема. Аз мога да нахлувам в чужда обвивка. Да, така е. Вервате ми, нали?
Кажи снощи какво съм сънувал и ти давам позваление
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:41
Голи каки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:41
Трупо, има няколко човека от този форума в чийто обвивки не ще се вмъкнеш, може и да звучи нескромно, та дори направо гордо, но един от тези хора съм аз:Ь
Иначе давай ще ми е интересно
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:47
WTF това не беше ТРУПОНАРЕЗЕНинс !
Кажи кой надяна кожата ти и в момента се подиграва с теб. Този ти пост бе толкова лишен от смисъл че просто не мога да повярвам да е излязал измежду пръстите на истинското ти аз . Да не би форума да е почнал да влияе и на теб ( а не ти да влияеш на него както до сега ) ?
От друга страна мисля позна на 100% какво е сънувал Till Lindemann .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 15:49
Ахахахахахахахахахахахахахахахахаха ама много си добър бе
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:04
EviL написа: WTF това не беше ТРУПОНАРЕЗЕНинс ! Кажи кой надяна кожата ти и в момента се подиграва с теб. Този ти пост бе толкова лишен от смисъл че просто не мога да повярвам да е излязал измежду пръстите на истинското ти аз . Да не би форума да е почнал да влияе и на теб ( а не ти да влияеш на него както до сега ) ?
И аз си помислих подобно нещо.
Но по принцип никой потребител не може да влияе на фоурума (дори и Трпнрзнс), само на отделни юзъри и на своя имидж в него.
Само админа може да влияе на форума!
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 22:41
Abdominal Pain, искам да обещаеш, че ако темата стане важна ще продължиш да обновяваш списъка!
Всички знаем какво стана с "Форумен календар"
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 07:55
Пичове, добро утро
и спец поздрав за древния ми френд Ивъл!
Вижте сега,
излишно е за повечето от вас това което ще кажа,
ноТРЯБВА.
До слуха ми достигнаха удивително нелепи слухове, че някои наистина са приели матйтапите ми, за нахлуване в чужди тела,
като чиста монета.
Поради това,
идвам ясно да кажа, че по-горните ми думи бяха САМО чисто френдли намигване към хората в постинга.
Те са чиста проба шега и майтап, по отношение на проникването.
Някога, ако е късмет, ще ви разкажа, какво точно е това проникване в същността си, но сега само искам да река ясно:
- Не вярвайте на подобни неща,
нито на мен, нито на когото и да било.
Човекът не е толкова беззащитен вид, че да нахлуват в него като в кафене.
Мир!
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 11:48
Аз съм бил darth_angel,agent_088 i ulbgi.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 12:23
Abdominal Pain написа: Само админа може да влияе на форума
Грешиш.
Админът отдавна е загубил контрол над форума.Само погледни колко дебили го налазиха, свестни юзъри бяха банвани,
докато за повечето идиоти, които флуудеха нямаше прависъдие.Се е 1.
Иначе по темата - миналият ми ник беше I-Ball.
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 14:29
Abdominal Pain принципно не обичам да тръгвам със обиди в постовете си но бих те помолил да не се засягаш много от следващите редове .
Глупав си . В опитът да се намесиш в разговора ни реши да пишеш някакви глупости как само админа може да влияе на форума и тем подобни глупости . Истината е че най-голямо влияние на форума през годините са оказали юзарите . И да говоря за всички юзари . Дори и глупците и децата . ТРУПОНАРЕЗНинс е оказал по друго влияние но няма сега да ти го обяснявам защото ме мързи . За напред ще те помоля ако не разбираш нещо казано да не го коментираш .
Поздрав ТРУПОНАРЕЗНинс и все пак мисля че поста беше далеч нетипичен за теб дори и приятелско смигване да бе .
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 14:40
Така е, френд, но кажи,
кой е съвършен от човеците?:D
Мир
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 14:49
---
нема се тормоза щех да пиша нещо ама няма !
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 14:52
EviL написа: ...
Не мога да се обидя от човек, когото не познава и следоватeлно не уважавам.
Както се вижда, ти не си съгласен с мнението ми, както и аз с твоето. Не бе необходимо да ме наричаш глупав, само защото не споделяме една и съща гледна точка. Но изглежда за да се въздържи човек от такива изказвания се изисква малко повече възпитание.
Както казва общия ни "познат":
Мир.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 17:00
Към Evil - rubbish. Нито админа е указал видимо влияние на форума, нито потребителите - статуквото е напълно непроменено през изминалите години, което за никого не е очудващо, имайки предвид факта, че това е просто един форум и нищо повече.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс,
в духа на приятелските жестове - имай и ти едно приятелско намигване от мен. И влез под кожата ми. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 19:31
Саруман WTF ? Ти сам не си вярваш нали ? Значи след хилядното ти лаино в кенефа тоалетната чиния нама да се захаби ? Форума е просто форум както площадите в средновековието са били просто площади и въпреки това пучовете са почвали именно от там.
Abdominal Pain ... само защото темата ти е добра ще се въздържа от коментар приятелче .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:09
EviL написа: Саруман WTF ? Ти сам не си вярваш нали ? Значи след хилядното ти лаино в кенефа тоалетната чиния нама да се захаби ? Форума е просто форум както площадите в средновековието са били просто площади и въпреки това пучовете са почвали именно от там.
Abdominal Pain ... само защото темата ти е добра ще се въздържа от коментар приятелче .
Не, това е просто форум - няма нищо общо с нищо, което може да се похаби, че дори и да се измени към нещо по-добро. Потребители идват и си отиват, поддръжката е все същата и се полагат точно същите усилия по нея. И форума си е все същия - понякога се появяват добри попадения, но както винаги това е изключителна рядкост.
През всичките тези изминали години в този форум, не чувствам абсолютно никаква разлика в положението. Никакъв напредък. Общото положение е напълно запазено.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:20
Едно време когато юзърите си помагахме един друг бях Mr.Anderson ,след това минах през много никове като - Миша ,Леша и сегашния ми .Поздрав към всички ,които ме помнят с добро и поздрав към всички ,които ме помнят с лошо !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2007 14:31
Ъпдейтнато, след малко закъснение причинено от липса на нет.
bOtLik3 написа: Abdominal Pain, искам да обещаеш, че ако темата стане важна ще продължиш да обновяваш списъка!
Всички знаем какво стана с "Форумен календар"
Обещавам да обновявам темата с нови юзъри и вече добавени потребители, които са си сменили ника след известно време.
Но няма да обновяавам имената на юзъри, които си сменят никовете ежеседмично.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|