Никовете ви...

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

It seems so. ( I say it with no disrespect ! )
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Ника ми е героя Firzen от безплатната beat 'em up игричка Little Fighter 2. ^_______^'
Въпросния герой беше до едно време и мой аватар, но в момента съм аз.
Come, my raven, it could be a lark.
Draksis

Мнение от Draksis »

†Soul Hunter† просто си ме кефи...

ЕДИТ: Не, всъщност не е точно така.Едно време, докато играех в Battlenet на WarCraft, се пишех Soul_Hunter.Така и се регнах тук, преди да сложа кръстчетата.Понеже съм набожен човек, сложих и аватар на ангел (макар и да не е точно на ангел) и оттогава си остана така...

Започнах и разказ по темата Диабло, заради увлечението си по играта, и оттам идваше едновременшния ми ник Draksis.Mакар и да не се радваше на успех.Желащите могат да го разгледат на този адрес:

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=39749

Макар и да не постигна масовото одобрение на форумците, разказчето ми харесваше.Завършил съм ги до 13 глава, пиша и 14, макар и да не смятам да ги поствам.Няма смисъл, на никого няма да му се чете.Карай...

Малко дълъг стана поста, но това беше идеята... :wink:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Gnumerick написа:"Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.

Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края.
Не е персонаж. Така се нарича хакерският клан, в който е членувал Хамелеона, ако не се лъжа...

post scriptum: Много се радвах на Чумата...
Negative Frequency Entity.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Nocturnal Pulse написа:
Gnumerick написа:"Мистерията Пегас 2000", ако не се лъжа. Дори играх с Хамелеона, но за персонажа Омега не се сещам.

Моя ник - първия ми ник - Coder, го измислих, когато се регистрирах в този форум. Сегашния ми ник идва от една програма - Gnumeric (безплатна алтернатива на Microsoft Excel), хареса ми как звучи и добавих едно k на края.
Не е персонаж. Така се нарича хакерският клан, в който е членувал Хамелеона, ако не се лъжа...
^Не се лъжеш :wink:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Като изключим факта, че това е тема №43432 по този въпрос..
denik = my names (Деян Николов)
Сега е Pantomime, защото аз принципно се занимавам с актьорско майсторство, но напоследък четох различни статии за пантомимата в нета и се позарибих :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ох. Мислех да си го спестя, но...

Решаваш да се намесиш като познавач, а явно паметта ти ( или знанието ти ) си играе с теб. Нека редактирам поста ти, хипар .
Vortex Nomad написа:Абе айде там Хамелеоните и Омегите да не ми се напъват с "Компютърни войни : Алфа срещу Омега","Компютърни войни : Омега срещу Алфа", "Бойците на Европа", "Мистерията Пегас 800С" и лудия пич, облечен в черно(КАФЯВО), който си държи помпа в гръдния кош, има прекрасни нокти(не пропускай отровния газ, който притежава) и междувременно е фен на митологиите (по-скоро на боговете- хе, никъде не се споменава друго божество освен единствената и неповторима Фортуна ).
П.п. Омега, ако ми беше дал на време " Бойците на Европа " сега щях да съм по-сигурен в някои от думите си! ( става въпрос за ' страстта към божествата ' )

П.п.п. Pulse, да. Хамелеона наистина бе член на клана Омега, докато не реши да го напусне. Все пак изби не малко хора от своя клан. ( Целта преди... почти всичко. ) Информация споределена лично от самия Бейв. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Damage san

Мнение от Damage san »

Ами така... Преди почти 2 години се регистрирах с ника Damage san, няма почти никаква история този ник освен, че така се казва главният персонаж в едноименната игра за GSM. По късно за малко бях Blank Face ама този ник и аз не знам за какво изобщо го използвах :? . И до скоро се подвизавах под името Stairway To Heaven защото съм фен на Led Zeppelin :wink: . Та тва е от мен...
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

The Chameleon написа:Ох. Мислех да си го спестя, но...

Решаваш да се намесиш като познавач, а явно паметта ти ( или знанието ти ) си играе с теб. Нека редактирам поста ти, хипар .
Vortex Nomad написа:Абе айде там Хамелеоните и Омегите да не ми се напъват с "Компютърни войни : Алфа срещу Омега","Компютърни войни : Омега срещу Алфа", "Бойците на Европа", "Мистерията Пегас 800С" и лудия пич, облечен в черно(КАФЯВО), който си държи помпа в гръдния кош, има прекрасни нокти(не пропускай отровния газ, който притежава) и междувременно е фен на митологиите (по-скоро на боговете- хе, никъде не се споменава друго божество освен единствената и неповторима Фортуна ).
П.п. Омега, ако ми беше дал на време " Бойците на Европа " сега щях да съм по-сигурен в някои от думите си! ( става въпрос за ' страстта към божествата ' .

П.п.п. Pulse, да. Хамелеона наистина бе член на клана Омега, докато не реши да го напусне. Все пак изби не малко хора от своя клан. ( Целта преди... почти всичко. ) Информация споределена лично от самия Бейв. :)

Бродника е прав, в "Бойците на Европа" се споменават и гръцки божества.
А Клана Омега си е Клана Омега:)

Не забравяйте Хорацио Б. Андреас....
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми не исках да се разкривам ама на... аз трябваше да съм си или mitko2026 или XoPxE ама айде... иначе Феликс е един треньор (на Байерн М) и така... не съм им много фен на тез ама хубаво именце... :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Както казах, липсва ми " Бойците на Европа " .. 8)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Панди Анди написа:Не забравяйте Хорацио Б. Андреас....
Мръсният сноб! Искаше да вземе главата на люнимия ми злодей за трофейче!
The Chameleon написа:Както казах, липсва ми " Бойците на Европа " .. 8)
Е аз пък я имам и е много добра :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Злодей? :oops:

Един ден и аз ще имам...

Ах.. Хорацио.. помниш ли Князе? :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Винаги ме е кефело името Скуби.Частта с 'Ду' не(нз защо я ползвах).После се зарибих по рапа на Method Man & Red Man,както и по The Red and Meth Show.Започнах да се пиша M3thodMan,но Man започна да не ми се струва на място...започнах само M3thod,но тъй като има друг съфорумец Method,се отказах(първия печели :)).Евентуално сега се замислям за Scoob.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Krasen

Мнение от Krasen »

Pantomime написа:denik = my names (Деян Николов)
Хахах недей така..

Красен Иванов = kriva КрИва (крив хяхя ебаси)
"At the end of your road mine begins."
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Никола Павлов = nipav
ahahaha Нипав :lol:
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Ми... моя май изникна от тая картинка...
Изображение
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Krasen написа:
Pantomime написа:denik = my names (Деян Николов)
Хахах недей така..

Красен Иванов = kriva КрИва (крив хяхя ебаси)
ДИмитър СТоянов = ахахаахаха, Дист, ебати Изображение
:flipFinger:
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Константин Дяков

Кодяк :lol:
Близки по думи - коняк,кодек и т.н. :lol:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Vortex Nomad написа:Хамелеоне, и паметта, и знанията ми са на място все още (слава Богу!). Бързах, та затова съкратих имената. Шлиферът на момчето с ноктите определено е черен, а дори и в "Пегас 800С" споменава други божества, но ме мързи да търся цитати. Така че - шшшшш...
Глупости. Бързането не е извинение. След като ще пишеш пост, пиши го както трябва... , за да не се получават комедии, като този път.
天皇陛下万歳。。!
Публикувай отговор