Автор |
Съобщение |
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: "ВАЖНА ТЕМА" Публикувано на: 22 Яну 2007 21:59
Направети темата да е важна, т.е. админе, айде направи да е важна, че някой като си смени името, не винаги съм наясно кой е бил преди това.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 22:13
Major Sheppard написа: Уаууууу даже съм пропуснат , колко жалко
Пропуснат? Не си пропуснат, ама нали първо трябва сам да ми кажаш никовете си, няма да тръгвам да ви ги отгатвам един по един я
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Re: "ВАЖНА ТЕМА" Публикувано на: 22 Яну 2007 22:15
Polivacha® написа: Направети темата да е важна, т.е. админе, айде направи да е важна, че някой като си смени името, не винаги съм наясно кой е бил преди това.
Пращайте му ЛС-та, или отворете тема във "Препоръки" и ще ви я направи важна
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 18:26
updated
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 19:06
Ледник написа: Идеята е страхотна. Зубро Зубрев = Lord of Darkness, Балонгалобанга, Митрофан, Казим, папа Зубрентий, Зубронатор, Зубрама бил Ладен, Eros, Mago de Oz, Glaciar, Ледник.
По едно време не се ли подвизаваше под името Каручко?
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 19:13
Varggoth написа: Кире_Гръчата написа: Blinker2 написа: Blinker2, Blinker1 Blinker0, Йехова. ТЕБЕ АКО ТЕ СБАРА ПОЛ ЛЕДНИ ... ОЛЕЛЕ, ТЕ ТО' АКО ГО СБАРАМ...
Ахаха, ти русенскио Пол Ледни ли си ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 19:36
bOtLik3 написа: Ледник написа: Идеята е страхотна. Зубро Зубрев = Lord of Darkness, Балонгалобанга, Митрофан, Казим, папа Зубрентий, Зубронатор, Зубрама бил Ладен, Eros, Mago de Oz, Glaciar, Ледник. По едно време не се ли подвизаваше под името Каручко?
За кратко, кой помни...
ПП: Ти помниш!
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 19:38
Ледник написа: bOtLik3 написа: Ледник написа: Идеята е страхотна. Зубро Зубрев = Lord of Darkness, Балонгалобанга, Митрофан, Казим, папа Зубрентий, Зубронатор, Зубрама бил Ладен, Eros, Mago de Oz, Glaciar, Ледник. По едно време не се ли подвизаваше под името Каручко? За кратко, кой помни... ПП: Ти помниш!
Да, всички знаят. Знаят и за мен.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 19:39
Bagerista_Boy
Stan40_San
u3poD
Aesteti4en_Medievali3m
Аестетичен_Медиевализм
gospoTTT_boK
п.с. Гениална е тази тема...
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 21:05
Ледник написа: bOtLik3 написа: Ледник написа: Идеята е страхотна. Зубро Зубрев = Lord of Darkness, Балонгалобанга, Митрофан, Казим, папа Зубрентий, Зубронатор, Зубрама бил Ладен, Eros, Mago de Oz, Glaciar, Ледник. По едно време не се ли подвизаваше под името Каручко? За кратко, кой помни... ПП: Ти помниш!
Знаех си, че нещо измежду всички тези никове липсва!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 21:42
Аз винаги съм си бил Джонката. Старите кучета ма помнят. Кат бех млад и зелен бех големо ламерче да го еба. Спомням си Сандро как щеше да ме банне ама ме спасиха.
Сандро там ли си бе момче? Как е хавата? Една бира от мен за дет не ме банна преди толкоз години.
ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 21:52
Аз бях Shelby преди известен времеви период
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 22:09
_XZORB_ (миналия ми акаунт,който беше изтрит)
Shadow-Sniper
Mitak-Sniper
Wolfgang
Били
Хулигангстер
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 22:20
Johnny Rico написа: Аз винаги съм си бил Джонката. Старите кучета ма помнят. Кат бех млад и зелен бех големо ламерче да го еба. Спомням си Сандро как щеше да ме банне ама ме спасиха. Сандро там ли си бе момче? Как е хавата? Една бира от мен за дет не ме банна преди толкоз години. ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите?
Всичко тече, всичко се променя.
То и аз понякога не знам защо още седя тук...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 23:38
Johnny Rico написа: Аз винаги съм си бил Джонката. Старите кучета ма помнят. Кат бех млад и зелен бех големо ламерче да го еба. Спомням си Сандро как щеше да ме банне ама ме спасиха. Сандро там ли си бе момче? Как е хавата? Една бира от мен за дет не ме банна преди толкоз години. ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите?
Че те повечето, дето си ги изброил, и аз ги помня
Не мога да си представя обаче Дидо да е бил много важна фигура през 2001, имайки предвид сегашната му възраст...
Поздрави - аз пък не съм си сменял ника... е, имаше периоди от по седмица, в които бях Existenovich (поздрави на The Dark One? Леле забравил съм...), а и Nougat, но някак не върви да си сменям доброто старо Екс ^^ Нем, за нищо на света
П.П. Имаше няколко минути, в които бях Tanasi, но моля ви се, беше злощастна игра на "Истината или се осмеляваш"
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 23:50
Johnny Rico написа: ЕДИТ: Като гледам от наистина старите кучета май само са останали Снийки и Деник. Спомняте ли си Нео Зилота, Ксена, Сънлорда, Лорда, ТТ2, Кийдис и останалите?
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 00:09
Freeze=>LordOfDarkness
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 00:13
Prince of Persia
Dante
Tracy
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2007 00:15
Pileto....се така си е било
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|