3500 мнения
3500 мнения
Аре повод да се напиете
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Re: 3500 мнения
Браво,бе!WannaBe написа:Аре повод да се напиете
На гъзар ли се праиш с тея мнения нещо,а?
Алминатора до 3 месеца и Джаз ще надмине,пък ти се хвали че имаш 3500
|
|
| 
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Ха, тея теми искат да ни забавляват, особено след оная с невероятните 600 мнения и дълъг период от създаване на акаунта.
При теб, изглежда всичко ти е наред. Поздрави.
При теб, изглежда всичко ти е наред. Поздрави.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Friendly Devil
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Хъ,вясвам се да ви чета глупоститеRudeB[]x™ написа:Забутан го правят такива като тебе.Само се оплакваш,че е забутан,но и ти си постоянно тук.Щом не ти харесва хвани се разкарай!XaXeRa написа:Поздравления,продължавай да си пропиляваш времето в тоя забутан форум!![]()
П.П.Писна ми от тъпи,хейтърски постове!
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Ми защо ги пишеш такива бе, чадо?RudeB[]x™ написа:Забутан го правят такива като тебе.Само се оплакваш,че е забутан,но и ти си постоянно тук.Щом не ти харесва хвани се разкарай!XaXeRa написа:Поздравления,продължавай да си пропиляваш времето в тоя забутан форум!![]()
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ми може би,защото ламерите само спекулират с тва,че форумът бил тъп с цел да прикрият олигофренията си.Дразнят ме.Като не им харесва тука да не влизат и готово.Бил тука,за да ми чете глупостите и за да отговаря понякога.Пфффф....Nekropanzer написа:Ми защо ги пишеш такива бе, чадо?RudeB[]x™ написа:Забутан го правят такива като тебе.Само се оплакваш,че е забутан,но и ти си постоянно тук.Щом не ти харесва хвани се разкарай!XaXeRa написа:Поздравления,продължавай да си пропиляваш времето в тоя забутан форум!![]()
|
|
| 
-
Мr.Anderson
Ахахахахаха ,ама вие сте едни вместо да оставите темата да потъне ,започвате да си чешете крастите в нея .Едно време юзъра който пусна тая тема бе един от свестните и уважаваните юзъри ,но с течението на времето тези ствестни и уважавани юзъри започнаха да бледнеят пред разтящата простота ,звучи като приказка ,но е истина.Просототията е зараза...
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
CyberManiak