Вашият Desktop

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
CyberManiak

Мнение от CyberManiak »

Ето го и моя ;)
Их т'ва Gallardo :licklips:
Изображение
Изображение
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Изображение
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

Sentinel написа:
Дай линк за тая тема,моля.
http://storage.stardock.com/files/World ... esktop.zip
Tmac

Мнение от Tmac »

Изображение
Go hard or go home.
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Изображение
Аватар
Hedron

Мнение от Hedron »

BiGGiE написа:http://www.kachime.com/uploads/c4926abad9.jpg Какви са тези КДЕ-та, мразя всички, приличащо на М$ в КДЕ-то, Донт уори, би GNOME!!!
Сега мисля да си барна убунту-то с някоя по-яка темичка, щшот тази не радва толкова... Мислех за Сатаник темата, изглежда яка с тези огньове и красоти. ;)Иначе за игри, играя 1-2 стратегиики сега, СтарКрафта ми е на много малко фпс/сек, а на игрите, който запиша с wine звука им е уникално зле, то не е ехо и забавяне, не е истина...
Онова, дето го е пуснал Draenei определено не е KDE, a си е чист Windows, ето това е KDE:

Изображение

Темата е стандатната на openSuSE 10.2 (Plastic+Suse 2 Decoration), иконките са Nuvola
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

Не съм слагал никакво КДЕ(Дори не знам какво е това) просто съм сложил темата на WoW за Windows,която crisbeto и Sentinel искаха.
Аватар
Hedron

Мнение от Hedron »

Draenei написа:Не съм слагал никакво КДЕ(Дори не знам какво е това) просто съм сложил темата на WoW за Windows,която crisbeto и Sentinel искаха.
Ми бутончето за Start Menu-то ти е логото на KDE, а самото KDE e графична среда за Linux. Между другото това е на 2-ра страница на темата.
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

Hedron написа:
Draenei написа:Не съм слагал никакво КДЕ(Дори не знам какво е това) просто съм сложил темата на WoW за Windows,която crisbeto и Sentinel искаха.
Ми бутончето за Start Menu-то ти е логото на KDE, а самото KDE e графична среда за Linux. Между другото това е на 2-ра страница на темата.
Сега ми стана ясно за какво говориш онова на 2-ра страница което сложих е просто една тема от Windows Blinds.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Изображение
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

fuck gnome, fuck kde, fuck winboze

xfce4.4 is the most ass-kicking thing since ass-kicking began O.o

http://theprayer.data.bg/xfce44.png
Аватар
Hedron

Мнение от Hedron »

amc написа:fuck gnome, fuck kde, fuck winboze

Това което казваш е страхотна глупост. Аз поне определям коя среда да ползвам, по броя приложиения специфични за съответната среда, която ползвам. Пример - използвам 2 програми от Gnome, 10 програми от KDE и 2 от Windows (говоря само за тези които ползвам често). За чий чеп ми е да ползвмам xfce, при положение че за всяка програма, която е от различна среда се зареждат нови библиотеки, а на мен ми трябва производителност => ползвам KDE, защтото повечето програми които ползвам са native за средата. А и до колкото ми е известно xfce е GTK+ базирана среда, също като Gnome. Поне в началото си беше Gnome дериват.
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Hedron написа:
amc написа:fuck gnome, fuck kde, fuck winboze

Това което казваш е страхотна глупост. Аз поне определям коя среда да ползвам, по броя приложиения специфични за съответната среда, която ползвам. Пример - използвам 2 програми от Gnome, 10 програми от KDE и 2 от Windows (говоря само за тези които ползвам често). За чий чеп ми е да ползвмам xfce, при положение че за всяка програма, която е от различна среда се зареждат нови библиотеки, а на мен ми трябва производителност => ползвам KDE, защтото повечето програми които ползвам са native за средата. А и до колкото ми е известно xfce е GTK+ базирана среда, също като Gnome. Поне в началото си беше Gnome дериват.
Ами виж сега, ползвам kde приложения само когато съм с КДЕ.. иначе ползвам gtk такива.. когато инсталирах xfce махнах всичко свързано с кде :)
По принцип единствените qt програми, които ползвам са opera и skype, просто защото нямат версии, писани на гтк.. ( което е жалко.. )
Tmac

Мнение от Tmac »

Може ли линк към някоя тема за Уиноус на Halo,че последно време яко се зарибих.
Go hard or go home.
Damage san

Мнение от Damage san »

Ето го и моя:
Изображение
Аватар
redallerd

Мнение от redallerd »

Ето го моя Изображение
Изображение
Click Here!!!(I know you want to)

Einige gerade kommen und gehen, gebliebenes Rammstein.
Tmac

Мнение от Tmac »

Tracy написа:Може ли линк към някоя тема за Уиндоус на Halo,че последно време яко се зарибих.
Go hard or go home.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

http://img407.imageshack.us/img407/4678/deskwf3.jpg
Открий Vista-та в картинката :-D

Мамицата му и RAID! Мамицата му и dmraid! Мамицата му и device-mapper! Какво значи Invalid Checksum? Проклетият масив си работи като звяр под бозата! Искам си Slackware-aaaaaa :///
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Makedonski
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Обратна връзка:

Мнение от Makedonski »

Изображение
Аватар
Makedonski
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Обратна връзка:

Мнение от Makedonski »

Изображение