Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 09:37
†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 10:07
Искам Varggoth, да си напише всичките никове, включително и на другия акаунт ;p
Ако това стане, може да се включа и аз...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 10:55
WOOOP_MAN The Nightmare Def Jamaica
-- junglist
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 11:00
Neo, Feuhrer и от година насам някъде Brian
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 13:39
Updated
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 13:50
1.scoobydoo
2.scooby-doo
3.M3thodMan
4.Scooby
That's meee^
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:04
The Dead King
Z e R o
Jah Soldier ...много е готина темичката брао арее peace
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:42
Vordven написа: Искам Varggoth, да си напише всичките никове, включително и на другия акаунт ;p Ако това стане, може да се включа и аз...
Това би било интересно да се види! Вальо няма един два ника...
П.п. Бас ловя , че не си помни и половината...
П.п. Zenthehunter ? Не беше ли с аватар на хищника, Abdominal Pain ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:53
Всъщност, към идеята имаше още една част, която Абдоминал е забравил да добави. Мислехме, освен истинските настоящи и предишни никове на юзърите, да се добавят и никове, дадени на някой юзър от останалите потребители. Тоест, всеки може да даде предложение за прякор на друг юзър, базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума. Не е задължително прякора да е само един.
Пример: amc - Линукса (Всички знаем за операционно системните му предпочитания )
I against I написа: d4rk.1nside nick(nick).. Stiiv Olstin > I against I
Hi Xayzer.
Hi
Ти ли си бил това бре? Нещо не ти се чува гласа, да не се е пресушило морето от хейтване в теб?
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:54
Аз съм зарибен.. ако стане реалност, веднага си казвам прякора !
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:03
Xayzer написа: Всъщност, към идеята имаше още една част, която Абдоминал е забравил да добави. Мислехме, освен истинските настоящи и предишни никове на юзърите, да се добавят и никове, дадени на някой юзър от останалите потребители. Тоест, всеки може да даде предложение за прякор на друг юзър, базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума. Не е задължително прякора да е само един. Пример: amc - Линукса (Всички знаем за операционно системните му предпочитания ) Вярно забравих за тази част *бие се по челото*. Ами очаквам предложения, който иска да дава прякори на останалите нека заповяда (Все пак обидни, неприлични и принизяващи прякори не се премат. Също така, предложения прякор трябва да има логическа връзка с юзъра, както спомена Ксайзер:"базирайки се на на неговите изпълнения, мнение, и изказани предпочитания във форума") Давайте! The Chameleon написа: П.п. Zenthehunter ? Не беше ли с аватар на хищника, Abdominal Pain ? Не разбрах, нещо мене ли ме питаш? Дали съм Zenthehunter ли? Не, не съм, а предишния ми аватар беше картинка на Хоумър Симпсън. The Chameleon написа: Аз съм зарибен.. ако стане реалност, веднага си казвам прякора !
То целта е да получиш прякор от останалите потребители, но ако искаш може да споделиш твоя, и ако останлите са съгласни с него, ще се добави.
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:08
Това ще доведе до доста работа за Abdominal Pain, но ако той няма нищо против - идеята е добра
Само обаче да не ми излиза прякор Линукса ( ), моля
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:10
Abdominal Pain, прав си, моя грешка.
П.п. Да, прякора ми е единствен, за който се сещам и бе измислен от потребители на форума преди 2 години и нещо някъде да е било..
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:19
Предишни:
*Dexter'
Mr.Kennedy
Mr.Kennedy Ver o.0
Mr.Kennedy Ver o.1
Настоящ:
RudeB[]x™
П.П.Abdominal Pain ще те помоля да ме сложиш.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:22
THE KING OF TIME is just THE KING OF TIME -единствен и неповторим.
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:23
Чефе че ме туриш ли и мене там?
Я сам от скоро туказе,ма мислим,че требе да ме турнеш оти че сом длъго време тука
Сегашнио:
Кмето на Катрище
Предишнио:
Биксвида
Молим те да ме туриш о тва!
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:27
Ми, като невръстен бях Tanatos, TaNaTo$ и като почна да ми расте мозък станах Tom Clancy.
Сега като един виден немъртъв mastermind съм си Undead Dude и такъв ще си... хм... "умра"
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:31
amc написа: Това ще доведе до доста работа за Abdominal Pain, но ако той няма нищо против - идеята е добра Ще търпи, какво ще прави? amc написа: Само обаче да не ми излиза прякор Линукса ( ), моля
Няма, спокойно, това го дадох само като пример, защото нищо друго не ми идваше на ума
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:33
Nocturnal Pulse написа: Искам Varggoth, да си напише всичките никове, включително и на другия акаунт ;p Ако това стане, може да се включа и аз...
Аз затова я подминавам тая тема... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:35
И аз няма да ви кажа с какъв ник бях 2001ва, че да не излязат компромати...
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|