Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
- † iMMortality †
Съгласен съм с бат` Ники, давайте ЛнГ!† iMMortality † написа:Аз съм за ЛнГ.Отборът на ван не е обработен и трябва играчите да им се осъвършестват и подобрят,чак тогава може да играем с тях.ЛнГ са силен отбор и ако искаме да вървим напред и да мерим сили с едни от най-силните тогава да се пробваме,нищо няма да ни се случи.
Яко подписи...х
Pileto написа:там му е мястото, као питаш мене...с тая игра...ама както ще да е деKrissan написа:И аз съм съгласен за ЛНГ па Ванчо и компания по нататъка.
БТВ : Пиггси се отказа от нашия клан за да отиде в клана на Ван![]()
![]()
(не виждам голяма логика)
axaxaxa, пиле,:clap2:

една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
1.Пигси е при мене шото сме от един клас все пак
2.Той не е в добра форма и както знаете може да се откаже от фифа
3.Когато искате кажете
2.Той не е в добра форма и както знаете може да се откаже от фифа
3.Когато искате кажете
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- † iMMortality †
FELIX написа:абе са кат сме тръгнали секи да предлага некой клан, се зачудих от ония дни дали не може да предизвикаме най-добрия клан в БГ-[LnX] ?
Оф Мите за какво да се занимаваме с тея,направо да играем с най-добрите в Еуропата,та да ги премажем и откараме с катафалката
Сега малко по-сериозно
† Harbinger of Death †
- Букмейкара
Еми абсурдно е да им предлагаме.90 процента от нас не могат още финтовете да правят,други 50 процента още играят с бъгове ,а 100 процента от нас още не държат на напрежение
!
Първо предлагам ,ако някой научи ,че има някакъв турнир в даден град да пише тука.Почва се от ниското стъпало за да се стине до върха.Пък и с тях ме съмнява да играеш освен ,ако не си на Wcg квалификации.
Първо предлагам ,ако някой научи ,че има някакъв турнир в даден град да пише тука.Почва се от ниското стъпало за да се стине до върха.Пък и с тях ме съмнява да играеш освен ,ако не си на Wcg квалификации.

еми мене вече много много не ми пука от чуждото мнение (или в повечето случай) та ако се науча на хипер бъг примерно като онзи на Слави ама направо го овладея до съвършенство ще стана... само това ще правя-ще зарежа секви тактики и мизерии и така почвам. Само така може да се стане голям-да ползваш бъгове като всеки-аз гледах финала на Европейското по електронни спортове на фифа и там и двамата финалисти играеха с юве и двамата с центриранията на 06 и двамата заслужаваха титлата! 
MaRiN_007 написа:Хах финтовете ги зарежиХората играя с БЪГОВЕ
![]()
Гледах мача за финала WCG 2006 бяха пуснали в нета и целия мач бяха центрирания с каквито се играеше на старата фифа , от едно и също място по 1 и същи начин , това беше цели 5 мача подред
Ми тва са пълни неудачници, за които единственото важно нещо в живота им е да се класират на финал на квалификациите за WCG
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...