Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2007 11:23

Само не говори за маика ми така бе ***** ***** *** е сега ако не го махнете тоя от тука... нз

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2007 14:44

Gandalf, the white написа:
Може би едни от най-страхотните доти които съм играл паднахме 2:1 но и трите игри бяха свръхдобри първата аp бие бяхме drow i vengeful а те скелетън и вайпър Смея да твърдя че ние бяхме по добрите в тази игра и логично спечелихме макар и благодарение на излизането на единя играч. Развих дроуа на сандж и яша и със слоуа и стъна на моя бяхме страшни.

Игра 2 -аr

Ние бяхме уарлок и мейдън а те вайпър и спектре те бяха по добрите спектре се разви чудесно поздравления за което а вайпъра с неговия слоу и демидж беше нечовек.Ние едвам се държахме издържахме донякъде и те ни бутнаха но ако бях направил Рефрешър мисля че нещатата щяха да се развият по друг начин.Тази игра ние излезнахме поради липсата на смисъл след развитието им ;)

Игра 3 Мr (normal mode)

Може би най-успорваната ние бяхме зевс и тинкер а те веномансър и сенд кинг.Ние доминирахме почти през цялата игра аз лично се представих слабо само със сол бустер , но въпреки това мачках а тинкер с ракетки и дагон също но дойде моментът ние да им стигнем до трета кула и тогава дойде преломният момент направиха си бкб и заедно с улта на сенда душкахме чорапки предадохме се и отново поздравления на отбора Страхотна игра направиха и показаха как трябва да се играе дота но и ние не отстъпвахме ;)

айде играйте другите за пускаме скоро нов турнир ;)

Мн добри игри :!:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2007 14:59

Greenspace написа:
Gandalf, the white написа:
Може би едни от най-страхотните доти които съм играл паднахме 2:1 но и трите игри бяха свръхдобри първата аp бие бяхме drow i vengeful а те скелетън и вайпър Смея да твърдя че ние бяхме по добрите в тази игра и логично спечелихме макар и благодарение на излизането на единя играч. Развих дроуа на сандж и яша и със слоуа и стъна на моя бяхме страшни.

Игра 2 -аr

Ние бяхме уарлок и мейдън а те вайпър и спектре те бяха по добрите спектре се разви чудесно поздравления за което а вайпъра с неговия слоу и демидж беше нечовек.Ние едвам се държахме издържахме донякъде и те ни бутнаха но ако бях направил Рефрешър мисля че нещатата щяха да се развият по друг начин.Тази игра ние излезнахме поради липсата на смисъл след развитието им ;)

Игра 3 Мr (normal mode)

Може би най-успорваната ние бяхме зевс и тинкер а те веномансър и сенд кинг.Ние доминирахме почти през цялата игра аз лично се представих слабо само със сол бустер , но въпреки това мачках а тинкер с ракетки и дагон също но дойде моментът ние да им стигнем до трета кула и тогава дойде преломният момент направиха си бкб и заедно с улта на сенда душкахме чорапки предадохме се и отново поздравления на отбора Страхотна игра направиха и показаха как трябва да се играе дота но и ние не отстъпвахме ;)

айде играйте другите за пускаме скоро нов турнир ;)

Мн добри игри :!:

Аха. Впрочем, за 2ри път играхме заедно ^^

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2007 18:27

Аре кога може да се записват нови участници?
Аз ше играя с crisbeto.С него сме много добри в отбор,затова без да се хваля-Считайте се за победени всичките!

П.П.Дотата през Хамачи ли я играете? :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2007 23:23

Декстър,тихо моля те. Бтв,ако има някой много надъхан,да идва в gg-client-a , да пише на Quirk и ще играем :wink:

Онтопик: Аз,парта ми и Damage-san сме на линия от 2 дена,обаче 4-я го няма никакъв.Днеска се обади,каза че ще играем и пак зачезна <_<

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 11:42

А отнсоно моите тоест ( Теам 2 ) ми те казаха че ако не играем първите 2 дена имало служебна за тях , в предвид че срока е 7 дена :roll: С парта ми се на линия и ги чакаме .... докато изтече срока

Профил

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 12:21

Имам едно предложение за играните игри: пускайте разни replay-чета да ги коментираме.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 14:14

Съгласни ли сте тая вечер примерно да се съберем да напраиме 1 дота сичките от турнира (е и да не са всичките да се съберем повечко хора ми е мисълта) :roll:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 14:17

Stairway To Heaven написа:
Съгласни ли сте тая вечер примерно да се съберем да напраиме 1 дота сичките от турнира (е и да не са всичките да се съберем повечко хора ми е мисълта) :roll:

Ако е хамачи съм съгласен (поради провайдър причини не мога да плейкам хеадофф :()

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 14:31

ScooBy написа:

Ако е хамачи съм съгласен (поради провайдър причини не мога да плейкам хеадофф :()

И аз съм за хамачи ама другите ще кажат :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 15:09

ScooBy написа:

Мене ми е се едно става и с хамачи става и с хофа .... ако ще играем викаите ме - у скаипа съм chefo13

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 15:54

Angel Eyes написа:
Имам едно предложение за играните игри: пускайте разни replay-чета да ги коментираме.

http://gogetenls.hit.bg/2v2%20PCM%20Tou ... 20game.w3g
Ето реплея на последната игра.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 19:57

Fenriz написа:
Angel Eyes написа:

http://gogetenls.hit.bg/2v2%20PCM%20Tou ... 20game.w3g
Ето реплея на последната игра.

Ааа, страшна игра. С тия бкб-та... бтв, ти с Нежи ли беше?
EDIT: Омфг...са осъзнах че ти си Нежи :lol:

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 21:04

I'm joinin you the next week, stronger than ever :roll: :twisted: 8)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:04

Damage san; Sentinel 0 - 2 Time's Up; EnD34v0ur
Ако искат другите да напишат някакъв коментар отностно двете игри нека напишат нещо, а аз ще се въздържа от коментар.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:43

Ако играехте в @bnet можеше и аз да се включа :?
OFF

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:49

bnet sux hard dude,освен ако не играеш IHL,тогава е добре.

gg client > all

Btw,Bone с desolator.. :disgusted:

Онтопик:
Не даваме replays от игрите,тъй-като първата беше 16 мин,а втората 12 :D Сега чакаме 5-и и 6-и отбор да играят и победителя да ни намери по скайп.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:52

А бе да ти кажа не е много зле с него :wink: След като направих тези предмети определено беше клане :D
Едит:Bnet>all ofc :wink:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:56

Не,че е зле,ама просто да се откажеш от 40 дмг стрели,дето не са орб и практически са безплатни ( в аспекта - мана ) заради 20 повече дмг и незначителен reduce на армора..Аз лично бих му направил Mjollnir :P

Много бъркаш за bnet-a..Играл съм към година и половина в европа и освен мега дебилите,друго не видях.Но както казах,преимуществото там са IHL,TDA и другите leagues.До тогава,предпочитам да си организирам игри с бг протата в гг-то :) Ама ти ако си праскаш само pubs или играеш повече ladder,нз .. мене просто не ме задоволяват такива игри вече.

п.с. Имаше в официалните форуми на дота някъв пич,дето с Bone фармваше за 28 мин Aegis + rapira :shock:

Limp написа:
Прота на дота в БГ!?

Има,колкото и странно да звучи :lol: Да не забравяме и понитата :wink: Ем..баш еднакви не са.В бнет все някой ще лагва .. Не случайно доста от сериозните отбори играят в гг.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2007 22:58

Може и да пробвам следвашия път само дето такива предмети се правят доста трудно :) Та незнам кога ще е :wink:

Чесно казано по-удобно ми е има повече хора(много повече) наиситна има доста ламе,но все пак стават добри игри и там разбира се.А за Private игри батала и ГГ са си еднакви.
Ако можеш да играеш с боне това е един от най-добрите герои изобщо.Разбира се трява да имаш и добър теам.

Прота на дота в БГ!?

@Time's up като играеш в ГГ ми кажи,ако искаш да направиме една дота :wink: Въпреки,че само веднъж съм играл там и то 3 човека лагваха като луди и играта беше 5мин. :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com