Автор |
Съобщение |
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2007 18:34
SiMecaA написа: FELIX написа: да, това пък ще е вече най-голямата мизерия която може да се измисли. Да си инсталирам некъв пач, който неизбежно ще доведе до преинсталиране на фифата! Никога
Като сме почнали всички да го цитираме
|
|
|
|
|
baboll
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 02:24
Можеби питам доста тъп въпрос, ама как мога да се регистрирам , щото и аз искам да се пробвам да играя в турнири?
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 13:27
Еее мойте противници хич не можем да се намерим, със Сандро не намираме време от 2 - 3 дена ад го изиграем мача, FlipSide не ми отговаря, Слави амй ме беше търсил ама отдавна и не му бях отговорил, айде или да играем или да го оставя тоя турнир, че неам никво време за него... И моля, който има icq да ме търси там щото Skype ми е бъгнат и половината съобщения ги получавам с два три дена закъснение
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 14:24
Макарончо /6:1/ Симеца ---През първото полувреме игра много по-добре от мене и резултатът беше 3:1 за мене със 1 гол от фал и един калираски(късметлийски) второто полувреме в началото вкарах 1 гол и от там всичко стана ясно и спря да играе но оцели 3-4 греди само 2-рото полувреме за 1-вото нз ....
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 16:14
Искам да кажа само че Макарончо е играл със Симеца,а не с мен.Утре ще играем с него че днес имам мн за учене.Сори.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:11
Мачовете Stifler - Makaron4o и Revan - Marin не са от голямо значение и тъй като знам че сте заети всички покрай края на строка може и да не ги играете
Така остава само tanasi.Той да си реши дали ще има време или ще се отказва , ние сме говорили с него.
След като почти завършиха групите можем да си направим някой равносметки.Това определено е турнира на най-големите изненади.Явно малките отбори са по- удобни на по слабите и неизявили се играчи, но също така и таланта им е безспорен.Нищо чудно да имаме и нов шампион тъй като за сега от шампионите се е класирал FELIX и най-вероятно танаси ако не се откаже.Така че мисля че дори без големите играчи (или както аз обичам да ги наричам "старите лисици") турнира ще е много интересен.
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:13
Krissan написа: Мачовете Stifler - Makaron4o и Revan - Marin не са от голямо значение и тъй като знам че сте заети всички покрай края на строка може и да не ги играете Така остава само tanasi.Той да си реши дали ще има време или ще се отказва , ние сме говорили с него. След като почти завършиха групите можем да си направим някой равносметки.Това определено е турнира на най-големите изненади.Явно малките отбори са по- удобни на по слабите и неизявили се играчи, но също така и таланта им е безспорен.Нищо чудно да имаме и нов шампион тъй като за сега от шампионите се е класирал FELIX и най-вероятно танаси ако не се откаже.Така че мисля че дори без големите играчи (или както аз обичам да ги наричам "старите лисици") турнира ще е много интересен.
А едната половинка от шампиона на миналия турнир не се ли брой
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:16
Брои се разбира се ... забравих
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:28
Eми аз се пробвам да си изиграя мачовете и да си участвам ама просто не се получава - в малкото време което имам все нещо ни пречи да играеме с Никола, а ChemicalRomance да не се ослушва, щото все пак три или четири пъти му писах в icq тая седмица и той не ми отговори... Слави да каже кога иска да играем, че skype ми е бъгнат... И за Пилето се отнася същото, аз почвам да се чудя тия хора следят ли още турнира, щото не съм ги виждал скоро в темата
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:34
Аз писах на Танаси на 17 и на 18 мисля че, но той не отговаря...сега като има малко време и аз нямам много...и Танаси, ест че следя турнира всеки ден влизам ама...тебе те няма цялае седмица...сега нз
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:42
На танаси му предлагам ако сме в грипна да си ги играе ако не да си реши сам , но ако ще чакаме още 1 седмица - мне
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 19:43
Krissan написа: На танаси му предлагам ако сме в грипна да си ги играе ако не да си реши сам , но ако ще чакаме още 1 седмица - мне да, а грипна няма да сме май
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2007 20:25
Ми няма да чакате още седмица - утре, който от мойта група може да играе да казва точно в колко часа, за да се разбереме и ще играеме сто процента като сме се разбрали... Просто иначе не се получава, защото примерно аз като потърся Никола той е зает, той като ме потърси аз съм зает и така... Пиле, Слави, Chemical, пишете в колко часа искате да играем, аз след 4 - 5 часа съм в нас и свободен, а в периода от 6 до 8 ще съм в icq и ще чакам ако има някой, с който не сме се разбрали, но му изникне възможност да играем Надявам се най-после да се получи
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:44
Kriss има значение мача ми с Макарончо че който бие продължава.
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 17:18
йей най-сетне успяхме с танаси да играем
iMMortality(Seoul) |5-2| Tanasi(Sheff. Utd.)
Ми горе долу интересен мач,ама звездолин не беше във форма и трябваше късмета да се намесва при 2 от мойте голове(имам в предвид бия и вратаря избива в краката на другия ми нападател ).
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 18:46
Stifler написа: Kriss има значение мача ми с Макарончо че който бие продължава.
Ми не е така :
1.FELIX [Hearts] 10
2.Makaron4o [Real B] 7
3.Krissan [Reggina] 6
4.Stifler [Shefield] 3
5.Simeca [DC United] 3
ако го биеш ше имаш 6 точки и пак той се класира със 7 точки
гледай внимателно таблицата
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 19:38
Еее баси, мойте хора пак ги няма, аз му писах на Chemical, че ако продължава да не ми отговаря, ще си искам служебна победа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|