УоУ-Яката преебня...

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Scar
Обратна връзка:

УоУ-Яката преебня...

Мнение от Scar »

Здр на сички.Оня ден ми се случи нещо мн гадно.Докато съм бил навънка,някой ми е влизал в ацц-то в нептулона и ми е затрил сичките герои.Имаше 19 лвл роуг 27 лвл уарлок 35 лвл хънтер.Най много жаля за хънтера.Искам да ви питам : Има ли начин да ми върнат изтрития герой?Моля ви отговорете.Не искам 1 месец игра да ми отиде на вятъра.Мерси предварително...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Wile E. C.

Re: УоУ-Яката преебня...

Мнение от Wile E. C. »

Как ти е влязал? От твоя компютър или са ти откраднали паролата някакси?
Обаждаш се на тех.съпорта по телефона (не с мейл) и обясняваш проблема. Чувал съм че могат да ти възстановят акаунта, особено ако ги убедиш че някой друг ги е изтрил.
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Troll Rogue написа:Как ти е влязал? От твоя компютър или са ти откраднали паролата някакси?
Обаждаш се на тех.съпорта по телефона (не с мейл) и обясняваш проблема. Чувал съм че могат да ти възстановят акаунта, особено ако ги убедиш че някой друг ги е изтрил.
Тва се опитвам да установя.Защото преди да изляза навън,бяхме с приятели в нас и някой от тях може да го е изтрил.Не знам точно какво е станало.
Пуснах тема във уоу форумите,и тикет на ГМ-то в Нептулон и ся чакам отговор...
Ако не стане по никъв начин,ше викна приятел с перфектен англииски да им се обади.
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
«†PlaGuE†™»
Обратна връзка:

Мнение от «†PlaGuE†™» »

споко ве един познат от нептулон си беше изтрил 60 левел роуга от алианса за да почне хорда шаман но му писна бързо и се обади на близз да му върнат героя и му го върнаха
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

До колкото знам държат бекъп от към половин месец, не знам точно колко е но със сигурност ще могат да го възстановят.
Изображение
pwnd
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

SoaP написа:Здр на сички.Оня ден ми се случи нещо мн гадно.Докато съм бил навънка,някой ми е влизал в ацц-то в нептулона и ми е затрил сичките герои.Имаше 19 лвл роуг 27 лвл уарлок 35 лвл хънтер.Най много жаля за хънтера.Искам да ви питам : Има ли начин да ми върнат изтрития герой?Моля ви отговорете.Не искам 1 месец игра да ми отиде на вятъра.Мерси предварително...
Има да.Пиши на некои ГМ
Аватар
the master

Мнение от the master »

SoaP написа:Здр на сички.Оня ден ми се случи нещо мн гадно.Докато съм бил навънка,някой ми е влизал в ацц-то в нептулона и ми е затрил сичките герои.Имаше 19 лвл роуг 27 лвл уарлок 35 лвл хънтер.Най много жаля за хънтера.Искам да ви питам : Има ли начин да ми върнат изтрития герой?Моля ви отговорете.Не искам 1 месец игра да ми отиде на вятъра.Мерси предварително...
Ако си влизал в некой клуб,или друг копмютър могат да ти земат паролата така.Имам предвид,че си има някъв начин къдто ти записва там в компютъра информацията и ти влизат после с акоунта,бях го чел в wowbg нещо такова беше.Но ако си играл от твоя комп,може некои френд да ти ги е делнал,можеш спокойно да му счупип краката.Като ти върнат геройте си смени паса.
Публикувай отговор