Halo E-Book
Halo E-Book
Може ли някой да ми намери третата книга ма да е E-book и по възможност на български
Не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я отложиш за другиден!
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
За да преуспяваш в живота трябва да си инат!
www.seir.bg
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
На всички скрийншотове от ревюирани от Георги Панайотов игри той се пише "Сандро".Ти не си ли Георги Панайтов,хем си от Писи Мания?Sandro написа:Можеш да се обадиш в офиса на Инфодар, съмнявам се че ако им предложиш добра цена за авторските права ще ти откажат Word файловете с превода:)
П.П.Аз съм твой голям фен(ако наистина си Георги Панайотов).
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Makedonski
- В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
- Обратна връзка:
Ще има да си мечтаете.Отдавна вече не се качват книги правени по игри в мрежата.Едно,че няма....кой да ги препише,а и друго,че издателите не са луди да се набутват.
Не вярвам и авторските права да са малко....поне не и по джоба на тийн.Говориме за много,много пари.
Аз лично си я взех на втория ден...а прочетох за часове.
Почитател съм на поредицата...и съм далеч от мисълта да се циганя за 11 лева.
Преди сота месеци и отворих тема още за първата част на HALO.
Сега се надаме вече на филма.
ПС.Деца....вижте ранга(самата титла е показателна-колко от тук имат персонален ранг?) на Sandro и ще Ви стане ясно.А сега земете да заринете човека с глупави ЛС от сорта:"аз съм ти много голям фен...ма истински да знаеш,живота си давам за тебе...."
Не вярвам и авторските права да са малко....поне не и по джоба на тийн.Говориме за много,много пари.
Аз лично си я взех на втория ден...а прочетох за часове.
Почитател съм на поредицата...и съм далеч от мисълта да се циганя за 11 лева.
Преди сота месеци и отворих тема още за първата част на HALO.
Сега се надаме вече на филма.
ПС.Деца....вижте ранга(самата титла е показателна-колко от тук имат персонален ранг?) на Sandro и ще Ви стане ясно.А сега земете да заринете човека с глупави ЛС от сорта:"аз съм ти много голям фен...ма истински да знаеш,живота си давам за тебе...."
-
----------