Автор |
Съобщение |
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Моят Боклук... :) Публикувано на: 16 Яну 2007 22:51
Веднъж случайно в тревата видях един изстинал труп. О да, привлече ме вонята и се нахвърлих като луд.
Трупа ужасно бе разложен, не става вече за храна. С любов го гледах в очите и галех го по черната ръка.
О пусто, пусто бе полето, изгрява пълната луна, ръце забивам, вадя му сърцето, запазена във времето храна.
Отхапвам малко, после звучно мляскам, отдавна е съсирена кръвта и като на сън се сепвам от спомена за мойта майка зла.
Тя казваше "не си играй с храната" когато още малък изрод бях и з вилица бодеше ме в ребрата другарчетата си като душах.
Задавям се, издрайфам си червата върху изстиналия, черен труп и име даже сложих на творбата - изкуството да бъдеш луд.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 22:55
Аре стига де. Някои хора ядат докато се мотат из форума...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 22:57
Психарско,но добро.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 23:08
МНОГО ДОБРЕ.
|
|
|
|
|
Parabola
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 23:37
ахахааха човек това е уникално-толкова е гадно, че чак по един извратен черен начин е смешно
А и Бон Апети на всички прочели го-следващия път ако може да бъде придружено от снимков материал
___________________________________ Imagine there's no heaven...
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 23:52
Сладко.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 00:13
Като прочетох първите редове и очаквах некрофилия, а то ...
|
|
|
|
|
Parabola
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 00:18
хм сигурно второ ще доразвива темата поставяйки и темата за некрофилията...
ако не друго поне няма да има конкуренция
___________________________________ Imagine there's no heaven...
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 00:25
Поне да беше споменал,че не е твое произведение
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 01:01
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 01:23
Time's up написа: Поне да беше споменал,че не е твое произведение
Човекът дори казва, че си е негово - "Моят боклук". Лъже ли или е негово - съдете. Бог ви е дал правото.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 10:38
Firzen написа:
Може случайно този "Гост" в форумите на psiholigia.net да е той.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 10:46
>.< Това творение беше постнато преди няколко години от друг съфорумец,носещ ника Demonic.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 10:50
Аз не съм го забелязл....
Добре не е негово и ся кво?
Компот ли да му отворим?
Няма кво да му се караме да потъва темата заедно с срама на автора.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:21
Touching...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 01:35
Time's up написа: Поне да беше споменал,че не е твое произведение
Това на Demonic беше много добро, но беше друго. Това е малко по-гадничко от другото по моите стандарти и не ми харесва.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 02:02
Ален написа: Time's up написа: Поне да беше споменал,че не е твое произведение Това на Demonic беше много добро, но беше друго. Това е малко по-гадничко от другото по моите стандарти и не ми харесва. Защо ме дразниш? http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... ht=#623265едит:че дори си и втория писал в темата .. Ален написа: :13: 5 за късмет! Рядко се среща подобен бисер сред лириката! Обикновено е скучната подтисническа поезия, като прочетох заглавието си помислих точно за такова произведение. Е това обаче ме уби! едит2:да,има 1-2 козметични различия между двете "стихотворения".Като това примерно: Цитат: Трупа отдавна бе изстинал Цитат: Трупа ужасно бе разложен
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 17:37
Да, явно са били наистина малки промени. Просто това не Демоник беше добро и остави яко чувство в мен, докато това тук имаше по-кофти остатъчни емоции.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 23:00
Супер си е макар и крадено кефи ме
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|