Автор |
Съобщение |
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 22:59
я, доста съм назад.... ко става-ще играем ли с някой клан?
аз се си мечтаех да си направиме е така един форум и там да се нанесеме сички... това мисля че ще е хубаво... пак да сме си ПЦМ, ама да си направиме 10 теми за турнири и да си цъкаме на спокойствие
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:00
Форум може да си направим, ама да ходим във форума на тия...нз?
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:07
Е естествено , че аз бих препочел ние да си направим отколкото да ходим там ,но както казах ако стане това, бих желал той да е свързан със сегашния просто там да сме на малко по "широко" както каза феликс да има разнообразие от турове и всеки да си решава в кой иска да участва
Даже разбрах че хостинга който е платен да е .нет е 15лв на година ама тва може да стане занапред
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:08
Е мерси Марине за гласуваното доверие ще се постарая да дам най -доброто от себе си защатавайке честта на клана на най-доброто компютърно списание у нас PC MANIA.Промених си ника на стария ,с който бях познат по форумите за FIFA WC надявам се да няма обърквания . Визитка:
име : Николай
nick : Larsson
възраст : 15
град: София
предпочитан фифа отбор : Liverpool,HSV
любим български отбор : Levski Sofia
любим чужд отбор : JUVENTUS F.C.
титли : 0
други успехи : 1 път финалист във F.A. Cup,1 1/4 финал
любопитно : Играе фифа от 1998 г. насам,винаги със доста посредствени отбори с целта да ги изведе на върха.Първи ФИФА турнир -Юни 2006 г.Носител на няколко титли от различни Фифа Форуми.Голям почитател на поредицата ''Хари Потър'',но като цяло не обича да чете книги...
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:33
МОга евентулано да се заема с направата на 1 free forum, където да се нанесем?
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 23:41
Ми за тва според мен трябватповече от 1 човек , поне 2ма , аз също съм съласен но мисля че не е омента още сега може ссега след като играем с алиенс
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 00:04
Аз мога да отстъпя моя форум,въпроса е ,че е с името от акоунта на датата.Имма предвид ,че съм си го правил от датата и както ти се казва акоунта така е името на форума,а то е много тъпо.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 00:07
the master написа: Аз мога да отстъпя моя форум,въпроса е ,че е с името от акоунта на датата.Имма предвид ,че съм си го правил от датата и както ти се казва акоунта така е името на форума,а то е много тъпо. домейна няма значение, но няма проблеми ти си ползвай форума...колко му е да направим един фрии
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 00:12
Pileto написа: the master написа: Аз мога да отстъпя моя форум,въпроса е ,че е с името от акоунта на датата.Имма предвид ,че съм си го правил от датата и както ти се казва акоунта така е името на форума,а то е много тъпо. домейна няма значение, но няма проблеми ти си ползвай форума...колко му е да направим един фрии
Въпроса е ,че не го използвам.
Но от друга страна е по-хубаво тука да сме си,нали е се пак ПСМ
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 00:12
Ае аз ви пожелавам успех.Дано ги биете.Ако заякна и имате нужда ми кажете.Ама надали ще е скоро.Ще бъда постоянен и ще гледам да се представям добре.Аз иначе съм във клана на Ван.
П.П.Мисля че ЛК е по-достоен от всички кандидати.Пред мен седят още много мачове.УСПЕХ!!!!!
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 16:06
хора ако толкова искате аз ви каам може да додете при мене стифлър иморталити и марин знаят че има доста хора и повечето са сериозни както искате и пак питам ко да прая искам да кандидатсвам за отбора ако не ме щете кажете да не питам повече ако да с кого още да играя и пак казвам обмислете предложението ако искате да се местите от тук
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 18:59
MaRiN_007 написа: ЕЕ, то нестава въпрос за местене , аз като помислих също съм против , ако някога направим такова нещо смятам че трябва да сме си само ние , и да бъде нещо като част от форума тука примерно само да не тварим форума тука с хиляди теми за турове , ами тука пускаме тема за записване и даваме линка със сайа и накря обявяваме победителя , нещо такова примерно . Пък за тоя клан , да видим ще взимаме ли ЛК или не аз аз отново повтарям че за мен той има място в клана участва си редовно в турнирите , и е ОК , друг е въпроса че ставаме много хора
Чети Ван
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 20:43
Аз лично не искам да се мести турнира в друг форум .И няма да стане тоя номер , просто няма смисъл нали сме PC Mania Tournament !!! Искам да кажа че мястото ни е във форума на списанието чието име носим а не във някой фрии форум .Аз имам даже готов направен форум преди време който мислех да го направя за турнира но се отказах тъй като ако се бяхме преместили той нямаше ад е вече PC Mania турнир.
Не мисля че темита за турнирите задръстват форума , даже ми звучи супер смешно на фона на всички безсмислени теми в тея раздели наща тема си е супер.
Хората са казвали - ако нещо върви добре не го променяй.Не може при 15 турнира да тръгнеме да го променяме без причина или да правим повече от един турнир в някакъв друг форум.Това си ни е нашия форум има си традиций винаги има бройка записани даже повече от 20 човека , върви си много добре турнира тука и няма никакъв смисъл да правим такива промени.
Така че турнира си остава тук ! А вие ако искате си правете други турнири и форуми но не използвайте името PC Mania.
За мачовете мисля че е по добре да играем първо с по слабия клан за който каза а после с Aliens.Да можеме да загреем с тях да понатрупаме опит и да си вдигнем самочувствието с една победа
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 20:55
ДА и аз съм на мнението на Крис за по-слабия клан, да ги смачкаме тях, пък после ще го върнем и на Алиенс
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2007 23:12
Не бих казал че фаирплеарз са слаб клан .Те са едни от добрите след малко ще говоря с техния капитан .
П.П Говорих с капитана им и каза че сега били заети по форума и като бил готов тогава , което не се знае кога ще е Моето предложение за кланове ако искате да са по силни това са LnG i Fifa™ , пък ако искате с/у някой който са от по слабите кажете , ще потърся , но тези 2та са побеждавали алиенс и трой , така че си правете изводите
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 21:12
ами аз получих предложение от Van да играем срещу новия им клан и го препратих към Марин.Мисля че те не са много силни или поне нямат опит и ще бъде добре ако загреем за Алиенс срещу тях
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 21:14
ей това не съм го казал няма смисъл да играем вие ще ни съдерете ..... от бой ве просто ша си загубите времето но ако ни предизвикате нямате проблем ще се проаме да падмен поне с 1 победа
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 21:21
Не съм много сигурен че ще ви съдереме.Ако другите ти съкланници са силни колкото тебе може и вие да ни биете
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2007 21:42
нямаше нужда но мога да кажа някои имена Пигси и Стифлър други няма да споменавам а и Симеца има и още ена надежда но ако искате ппишете и да играим да на бийте да си покачите самочувствието
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|