Автор |
Съобщение |
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 14:59
Ледник написа: И при нас бяха правили такива анкети, с въпроси от рода на "Колко братя е имал Константин-Кирил Философ?", "Кога Ботев пише <Тих бял Дунав се вълнува> - преди или след като се качва на кораба Радецки?" и прочее.
Е да, ама не помня да е имало анкета "колко страни има триъгълника" или "Фидел Кастро дали не беше музикант", при това грешно отговорени Казваш че просто са хванали тъпаци-еми да, в Америка са болшинство. Казвах вече че там има и умни хора, някои от най-умните даже, ама средната им интелигентност е колкото на кило боб
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 19:03
Колко ли ниска трябва да ти е общата култура за да кажеш че триъгълника има 4 страни а като те питат за държава с "U" да кажеш "Utopia" и то когато живееш в USA и си с претенцийте че именно около тази страна се върти света
Това вече не е ниска обща култура
Това е чиста проба тъпота
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 19:36
Imoras спрял си колкото и твойто другарче, което освен заучени лафове друго не знае.
Аз да те питам ходил ли си в някога в шопско село да видиш там какви "извънземни" ги има или въобще по селата извън софийско.
Да си чувал лафа, който е станал нарицателен за тях, дето шопа вижда жираф и казва: Е такова животно нема.
Всяка държава си има дебили, ама да слагаш всичките под общ знаменател е нереално.
При положение че нашата държава е пълно с какви ли не, даже според мен последните години народа ни е яко
изпростял и да гледаме в канчето на други, които са по-добре от нас си е чисто ваша балканска черта, с което може
да се гордеете! Сега можеш да кажеш, че щом ние сме зле айде и на тех мръсно да направим, манталитети селски колко
искате и в нашата и въобще в балканските държави тука циганий гледаме всеки ден, но най-хубаво е да кажем че другите
са тъпи вместо да погледнем в свойта "паница".
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 22:17
Факт: редовият българин няма да отговаря толкова безумно на тези въпроси; говориш за някакви шопи, които ги има само във вицовете, също както Габровци били стиснати или руснаците били алкохолизирани полумечки. И ти ли ще ми говориш за заучени фрази бе, американофилче? Ти на колко си всъщност?
Та, все едно. Говориш за хората от село, някои от които освен самото си селце друго не са виждали. Може би ще те натъжа като ти кажа, че много от старите хора по селата са натрупали такава мъдрост, каквато твоите най-добри приятели телевизорът и компютърът не могат да ти дадат никога.
Както каза някой обаче, в тази видеоанкета са включени хора от всички възрасти, етноси и социални класи. Обхваща ТИПИЧНИЯ американец. Извод? Американците са тъпи. Показва го и фактът, че преди няколко дни вестници писаха как болшинството им ученици не могат да пишат на ръка. А това става, докато наши младежи печелят световни олимпиади по математика.
И стига с тия заучени фрази за собствената паница, Владко. Само темерут би се затворил като охлюв, както искаш ти.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 23:26
Хахах Зубро грешко на природата ти чуваш ли се какви ги говориш ?!
Хората от село има ли, мъдрост абе я стига си чел приказки за деца до 12г възраст и порасни а ?
Хората от село в момента и вингаи са били с най-промит мозък, също като тебе, навярно това имаше предвид.
Иначе да много мъдрост има в тях особено в тея дето не са си напънали мозъка да четат и нямат и средно като хората
да не говорим, че освен кръчмата в едно село друго няма. Да не говорим какви ги има на село, да не говорим
че повечето гласоподаватели на Атака са от селата. Там където информацията идва само от ТВ и радио и нямат друг досег
със света, стига говори глупости. Верно имам чуството че във вас ти пълнят главата само със ционистки и Карл Марксови идеи, така е нали ?! (риторичен въпрос, демек не отговаряй знаем отговора )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2007 23:39
Теб не са те обичали като малък, нали?
Твърдиш, че много от старите хора не са мъдри, а че шопите били простаци. Общата култура (ти такава на практика нямаш) ти се формира от вицове, приказки на маса и комплексарски заключения че "щом е различно от мене, зло е". Избиваш комплекси на неясно обособени групи хора. Смяташ, че средното образование е мъдрост. Смяташ също, че мнозинството избиратели на АТАКА са пенсионери от селата, след като на последните избори се оказа, че мнозинството ни избиратели попадат в графата 40-50 годишни, все от големите градове на България.
Изобщо, губиш всякакъв досег с реалността.
Иронията в случая е, че едното келеме защитава другите келемета, дето не знаят колко бъбрека имат и как се казва държавата им. Все такива като тебе да има, Владко! Нали все някой трябва да работи по строежи, заводи и магистрали?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 04:01
hk_vlady написа: Imoras спрял си колкото и твойто другарче, което освен заучени лафове друго не знае. Аз да те питам ходил ли си в някога в шопско село да видиш там какви "извънземни" ги има или въобще по селата извън софийско. Да си чувал лафа, който е станал нарицателен за тях, дето шопа вижда жираф и казва: Е такова животно нема. Всяка държава си има дебили, ама да слагаш всичките под общ знаменател е нереално. При положение че нашата държава е пълно с какви ли не, даже според мен последните години народа ни е яко изпростял и да гледаме в канчето на други, които са по-добре от нас си е чисто ваша балканска черта, с което може да се гордеете! Сега можеш да кажеш, че щом ние сме зле айде и на тех мръсно да направим, манталитети селски колко искате и в нашата и въобще в балканските държави тука циганий гледаме всеки ден, но най-хубаво е да кажем че другите са тъпи вместо да погледнем в свойта "паница". 1.Я преброй колко заучени лафа има в този твой пост 2.Ти в шопско село ходил ли си бе, лешпер? Какво говориш тогава? Прочел нашия няколко вица от Кефче и вече се мисли за много осведомен... Ти си като онзи галфон русичкия от БигБрадър дето е много компетентен по всички въпроси Излезни един път от вас и се поогледай Ще откриеш че повечето анимационни филмчета не отразяват реалността Като те гледам и ти като хората които защитаваш мислиш че Междузвездни Войни е базиран на истински случай 3.В нашата държава не е пълно с какви ли не Хората като тебе не са толкова много 4." ваша балканска черта" А ти какъв си бе? Турчин? Дейби помака 4.Ами тъпи са си Факта си е факт Ако ще да съм кон с капаци и само в паницата си да гледам (като тебе общо взето... ама ти не виждаш като хората дори собствената си паница) пак ще ми се набие в очите подобен кретенизъм 5.Аз ли им правя мръсно? Аз ли ги излъгах че триъгълника е с 4 страни? hk_vlady написа: Хората от село има ли, мъдрост абе я стига си чел приказки за деца до 12г възраст и порасни а ? Хората от село в момента и вингаи са били с най-промит мозък, също като тебе, навярно това имаше предвид. Иначе да много мъдрост има в тях особено в тея дето не са си напънали мозъка да четат и нямат и средно като хората да не говорим, че освен кръчмата в едно село друго няма. Да не говорим какви ги има на село, да не говорим че повечето гласоподаватели на Атака са от селата. Там където информацията идва само от ТВ и радио и нямат друг досег със света, стига говори глупости. Верно имам чуството че във вас ти пълнят главата само със ционистки и Карл Марксови идеи, така е нали ?! (риторичен въпрос, демек не отговаряй знаем отговора )
Ех... и на тебе не ти е лесно
В тебе има американска жилка сигурен съм
Хората от село били пияници с промити мозъци... а руснаците пият водка като портокалов сок, французите смърдят на сирене, рапърите са наркомани от първия до последния, всички роми са крадци и блондинките са малоумни нали така?
Едит:
Я ми кажи каква е формата на Земята?
Ако кажеш "куб" те признавам за почетен американски гражданин
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 13:48
Владко май не са го гушкали като малък, аз по друг начин не мога да си обясня това дето говори. От дете аутсайдер, сърдит на света и всичките му жители. Ейде стига, беееее...стига хейтва! Шопите не знаят как да пуснат компек, ама повече от тебе имат умението да издоят крава или да изкарат добро грозде на суха земя. И казваш всеки да си гледа неговото-еми така докъде ще стигнеме? Погледни обществото-жетваря набавя жито, хлебаря го прави на хляб, животновъда донася мръвка а оня с градината-2-3 доматки. На хората ни е в това силата-да сме заедно и всеки да гледа И другите. Така че отпуши се за останалия свят,намери си гадже и спри да хейтваш.
По темата->горният ми пост още е в сила.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 18:57
Що не си направите клуб "Айде да се гункаме, ние сме ...".
Евала и браво Зубро за пореден път показваш, че нямаш връзка с реалноста, за другите двама коментара
е повече от излишен, нямат акъл пък за собствено мнение дума да не става.
П.С
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2007 19:23
Момче, ясно ни стана на всички че си тъп като тексасец
Стига вече
Погледни си постовете и после пак си помисли кой има връзка с реалността и кой - не
После повтори упражнението и за твърдението че другите нямали акъл и собствено мнение
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|