Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 20:55

Хаха може би Aliens...този път обаче... :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 21:30

Кийтхф Рансинг написа:
Ехх...гледам ви (чета ви) и ви се чудя...защо се впрягате толкова? Не че тук му е мястото да го пиша това, ама защо толкова си усложнявате живота? Така де, интересни са ми мачовете ви, ама на всяка страница има тонове псувни как някой играел бъгаво ала бала...(ивън иф ю уин(в псуването) юр стил ритардед(забравих в чий подпис беше)) Както и на всяка страница някой все напуска клана/спира да играе в турнирите...не сте малки, че да се сърдите след всеки загубен мач я...дори аз не знам смисъла на тоз пост и причината, която ме накара да го напиша...

Прав си във всичко което каза.Това не се беше случвало толкова начесто.Но напоследък много взеха да го взимат присърце (лично според мене е заради изминалата ваканция).МИсля че ся като почнахме училище няма да пъхтим толкова и няма да има отказали се :P

Благодарим ти че ни следиш радвам се че има фенове :P

Marin тея не са сериозни явно така че викам пак с Алинес да играем :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 21:40

Еми да кажат и другите какво смятат, на мене лично много не ми се играе с алиенс , незнам защо , но няма проблем ако така кажат и другите съм съгласен , но сега 1во да оправим клана че много хора се навъдиха , кандидати , и да утточним бройката , така че предлагам ако макарон4о не се появи , на негово място да сложим , ван или легендари :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 14:48

Говорих с ЛК , той каза че няма желание да играе и му казах да премисли днес да каже пак , сега ако не каже нищо последния човек който ще бъде приет е ван , в близко време понеже станахме доста :)
Ако някои е против ван да пише :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 14:53

След като Makaron4o и Piggsy напуснаха и писахте че може да включите някой нов бих си предложил мижавите услуги.Marine ако имаш нужда от още един ок,ако не няма да ти се сърдя. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 15:02

Stifler написа:
След като Makaron4o и Piggsy напуснаха и писахте че може да включите някой нов бих си предложил мижавите услуги.Marine ако имаш нужда от още един ок,ако не няма да ти се сърдя. :wink:
Ми може да напарвим един мач като за начало, пък после и другите ще си играят с теб, да те пробват.

пп аз предпочитам Stifler сега ще видя как точно играе, но не съм за ван, с тая игра...та Stifler ако искаш дай нещо скайп и ще напарвим 1 мач днес

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 15:40

слушайте.
начи наистина утрото е по мъдро от вечерта и размислих няма отказване боря се докрай срещу ламерите.... :twisted: та аз предлагам следното-съберете ни сички кандидати-нали аз,ван,пилето,стифи и макарона евентуално в 1 група и да играем мачове и да се подредим по класиране след тея мачове.и така ше се види кой заслужава и кой не земате колкото ви трябват първите 2-ма или първите 3-ма се 1.А аз ше имам възможност да си отмъстя на ван!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 15:46

ThE LeGenD KillER написа:
слушайте.
начи наистина утрото е по мъдро от вечерта и размислих няма отказване боря се докрай срещу ламерите.... :twisted: та аз предлагам следното-съберете ни сички кандидати-нали аз,ван,пилето,стифи и макарона евентуално в 1 група и да играем мачове и да се подредим по класиране след тея мачове.и така ше се види кой заслужава и кой не земате колкото ви трябват първите 2-ма или първите 3-ма се 1.А аз ше имам възможност да си отмъстя на ван!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ми мисля че това е по-доброто за клана.Подкрепям ЛК. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 15:49

също предлагам да забраним с правило головете от тъч-сещате се стария бъг от ВЦ 06 и 05 мяташ топката от тъч тя се лепи за главата или крака на нападатрел и 1000% гол.на ван тфа са му 50% от головете :shock: :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 16:09

ThE LeGenD KillER написа:
слушайте.
вие си се борете, ако искате, но аз съм си в клана бро :lol: нз що си ме писал към кандидатите...и макарончо също...освен, а ко не се е отказал вече де :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 16:24

Това ми е скайпа Пиле.Само да питам имаш ли реално ай пи. :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 16:29

Ми аз също подкрепям ЛК :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 18:55

Както ти решиши ако постигна победи значи съм по-добър от преди,ако загубя просто не съм за клана. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 19:20

Сега изкам да изкажа мнението си и никой да не се сърди.
Измежду кандидатите според мен най-силен е легенд килъра,защо?Има добра атака,знае как да пази резултат,дори и да е гаден начина му и знае как да обърне резултат.
Ван:С него играхме 2 мача..според мен има потенциал и умения в играта,но използването на бъгове деформират играта на човека и се видя вчера как той играеше тотално безидейно вчера срещу мен.
Стилфер:човече не се сърди плс,защото нямам нищо против теб,а дори ми е кеф да си правим мачове,но си слабичък.Щом мен ме газят тея от Алиенс...можеш да си представиш какво ще стане,ако теб те подхванат така...Това е и загриженост към самия отбор,но и към теб,защото не заслужаваш да те сбъркат с нещо от сорта на 12-2 или 12-4 от 1 мач и после да се гаврят с теб,обиждат и т.н. и т.н..Какво направи тоя андо с мен?Бих го първия мач 6-4,2рия той ме би нещо от сорта на 4-1/5-1 и после вика,че ме е сгазил и ме е премазал и т.н. и т.н..а сам смяташ,че общия резултат е 8-7/9-7,а това прегазване ли е?Особено след като първия мач съм го бил ?!
п.п.Подкрепям идеята за игра срещу Алиенс отново.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 19:40

Immortality според мен пък е най-добре да я направят тази група и да изиграят няколко мача, няма да им навреди и после да видим, кой как се е справил и тн... :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 19:53

ми да направят група...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 19:56

оф бе нещо се ебава форума

Профил

Аватар
Заглавие:

Pileto и Makaron4o вече са в клана и няма нужда да играят в някаква група за да влизат пак.

Предлагам следното:

1во Марин да каже дали ше ни трябва въобще повече хора за клана на този етап.
2ро Ако ни трябват предлагам Legend Killer и Stifler да направят 2 мача и който бие да влезне в клана .
3то Предлагам пак да играем с Алиенс и да им го върнем яко.
4то Мисля че най-добрата ми идея е тази Марин преди мача с Алиенс примерно да играе със всеки от клана и да прецени кой да е в титулярния състав , като никой от клана да не се сърди после че не е избран , и да няма такива които да казват аз съм в слаба форма не ме включвайте.Да оставим капитана да прецени все пак за това има едно (C) след профила му. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:

мхм нека криссан я смести горе в първото мнение и да сложи тфа правило за гола от тъч че...... :? :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2007 19:58

Уфф.Който печели групата влиза в клана.Събираме 7 човека и който иска да излиза и няма основателна причина да не бъде приет повече.Омръзна ми всяка седмица някой да се отказва и други да влизат на негово място.Трябва да сме 7 човека всеки да знае ,че ще играе и да е спокоен.

Едит

По-добре на възраст да пишем година на раждане понеже няма да останем за винаги 15,16,17 годишни :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com