Форумен FIFA турнир XV [ Immortality!!!]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Тебе пък какво ти пречи? :roll:
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ми за да питаш...нов турнир нова тема не може непрекъснато да променяме една тема :wink:

Турнира е официално открит :!:

Изображение

Имаше един неприятен лаг но не беше толкова тежък.За мене звездата на отбора ми Аморозо направи хетрик и един добави надеждата Бианчи.За него два гола от пряксвободни.

Успех му пожелавам напред :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Marine написа:Добре,извенете ме за този пост,от фифа не чаткам много,ама защо по дяволите трябва да правите по 10 теми за ваште турнири и прочее?
10те теми на ден символично съвпадат с твоите 10 мнения на ден затова недей мисли много,това е трудна дейтост!
Изображение
Аватар
Sarge`
Обратна връзка:

Мнение от Sarge` »

Darth Revan написа:
Marine написа:Добре,извенете ме за този пост,от фифа не чаткам много,ама защо по дяволите трябва да правите по 10 теми за ваште турнири и прочее?
10те теми на ден символично съвпадат с твоите 10 мнения на ден затова недей мисли много,това е трудна дейтост!
МЕРСИ ЗА ЦИЛИВИЗОВАНИЯ ОТГОВОР НА КРИССАН!ПАК БЛАГОДАРЯ!
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Реван 0-1 Мастър

Еми лично говорех с Калдерон да ми даде стадиона за мача ,но онази лисица Капело дори един касано не даде :D .Па почна мача и играх с един нападател ,но нещо играта не вървеше и при една негова контра ми вкара голче.След този гол смених тактиката с двама нападатели ама пък нищо не ставаше .На няколко пъти излизах в много добри стрелкови позиции ама тъпата игра винаги прави по едно излишно допълнително движение и мастъра ми взимаше топката.Доколкото разбрах се класират първите 2ма това значи ,че трябва да бия Марин и Алан Смит :idea:
Изображение
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Мерси че сте ме включили в списъка забравих изобщо да погледна дали има нова тема...

Бих искал да участвам с отбора на Genk (3 звезди)
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Малееее само в ква група попаднах.Еми кво да се направи пожелавам успех на тези които са в мойта група и да гледат да се класирам :wink: :lol:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Кажете скайпа на ThE LeGenD KillER
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Този Янки как трябва го намеря като няма скайп?
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

я благодаря че сте ме записали (въпреки че незнам защо) :lol:

скайп-mitko2026
team-Hearts (***) Съъъърцатитееее, Сърцеразбивача :lol:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Darth Revan написа:Този Янки как трябва го намеря като няма скайп?
Има скайп даже си го е дал потърси назад. Мисля че беше sinishampioni :wink:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan [Reggina] 7:0 Simeca [DC United]

Ми кво да кажа - първото полувреме 2 на 0 з мене , прекъсна връзката - още едно полувреме при което 5 на 0.
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Grasshopers(Piggsy) 5 : 3 Duisburg(Martessi)

http://img337.imageshack.us/img337/114/grasspy0.jpg
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan [Reggina] 2:3 Stifler [Shefield]

[14:12:16] .:: Kris ::. каза: деаа изпуснах 200 положения
[14:12:20] .:: Kris ::. каза: бахти и вратаря

И един невероятен куриоз достоен за най големите пропуски - сам срещу вратата не можах да вкарам.Срам ме е , жалък съм.

Успех на Стифлър :wink:
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Stifler 3:2 Krissan

Ми кво да кажа много здрав мач.Поведох го с 3:0 и си казах това неможе да бъде.Второто полувреме обаче имаше натиск от негова страна.Стигна се до 3:2 но вратаря ми беше на висота.Пожелавам му успех за напред.
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Успех на Стифлър :wink:[/quote]

Мерси :wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Реван 4-4 Алан Смит

Поведе ме набързо с 2-0 като изтърва още 2-3 положения ,направо се шашнах.Играта не ми вървеше и като вземех топката бягах само напред и без да искам намалих на 2-1.Интересното е ,че когато вляоах един път по фланга не стрелях вратаря да избие и моя да довкара ,а комбинирах и моя човек направи страхотен пропуск и в края на полувремето центрирах на главата на Буено па той с носа я удари буквално и заби в земята.В началото на второто му дойде единственото положение до края на мача и проби по фланга и изболзва бъга ,който описах по горе,вратаря изби и той довкара.Тука яко натиснах и след страхотно двойно подаване м-у трима моя човек излезе сам с-у вратаря и с вътрешен вкара много красив гол.След това още повече натиснах и го принудих да сгреши и изравних резултата.Към 70 минута той взе ,че мина центъра и пред наказателното ми поле се блъсна в мой защитник без да прая шпагат или да вляза с "Д" и така ми вкара гол от фаул.Отново натиснах мощно и в този момент господин Смит ми падна в очите.Не стига ,че бях достатъчно изнервен от пропуските дето правих ама накрая два пъти излизах сам с-у вратаря му и той ме спъваше без да се замисли даже.Първият път не изпълних ,както трябва фаула ,а вторият близнах гредата.В тези моменти няма да цитирам думите ,които пратих по негов адрес и майка му ама адски много ме натвари.Продължих натиска и в 90+ вкарах от границата за 4-4 и в този момент също използвах цветущи думи по негов адрес.

Относно Алан Смит за клана съм против неговото влизане в него.
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Darth Revan, Хахахахахаххахааххаахах.Абе мен ме изкарахте тука най - големия селяк и използващ само бъгове .А това твойто кълчене на дупетии какво е бе?No comment!!!И никога не съм забелязвъл да признаеш, че противника е бил по - добър от теб.Все почваш с някви овъртания, че си нямал, късмет, много положения си изпуснал и т.н.Сега нямаше ли късмет?

Никога не съм искал да влизам в клана, така че бъди спокоен.

И внимавай какво приказваш за майка малко пуберче!!!

Alan_Smith 3 - 3 The master

Вода пак 3:1 до 82 минута и ми прави 3:3.
Изображение
Damage san

Мнение от Damage san »

Имам едно предложение което може да ви се стори малко глупаво ама все пак да си го кажа. Та идеята ми е да направим и едно ретро издание на турнира посветено на някоя по стара фифа (2002 Fifa World Cup примерно) :wink:
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Може и турнир по телевизюнната игра Супер Марио и Луиджи :o
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Публикувай отговор