Форумен FIFA турнир XV [ Immortality!!!]
Ми за да питаш...нов турнир нова тема не може непрекъснато да променяме една тема
Турнира е официално открит

Имаше един неприятен лаг но не беше толкова тежък.За мене звездата на отбора ми Аморозо направи хетрик и един добави надеждата Бианчи.За него два гола от пряксвободни.
Успех му пожелавам напред
Турнира е официално открит

Имаше един неприятен лаг но не беше толкова тежък.За мене звездата на отбора ми Аморозо направи хетрик и един добави надеждата Бианчи.За него два гола от пряксвободни.
Успех му пожелавам напред
- Букмейкара
- Sarge`
- Обратна връзка:
МЕРСИ ЗА ЦИЛИВИЗОВАНИЯ ОТГОВОР НА КРИССАН!ПАК БЛАГОДАРЯ!Darth Revan написа:10те теми на ден символично съвпадат с твоите 10 мнения на ден затова недей мисли много,това е трудна дейтост!Marine написа:Добре,извенете ме за този пост,от фифа не чаткам много,ама защо по дяволите трябва да правите по 10 теми за ваште турнири и прочее?
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Bulgarian
- Букмейкара
Реван 0-1 Мастър
Еми лично говорех с Калдерон да ми даде стадиона за мача ,но онази лисица Капело дори един касано не даде
.Па почна мача и играх с един нападател ,но нещо играта не вървеше и при една негова контра ми вкара голче.След този гол смених тактиката с двама нападатели ама пък нищо не ставаше .На няколко пъти излизах в много добри стрелкови позиции ама тъпата игра винаги прави по едно излишно допълнително движение и мастъра ми взимаше топката.Доколкото разбрах се класират първите 2ма това значи ,че трябва да бия Марин и Алан Смит 
Еми лично говорех с Калдерон да ми даде стадиона за мача ,но онази лисица Капело дори един касано не даде

- Букмейкара
- Букмейкара
Реван 4-4 Алан Смит
Поведе ме набързо с 2-0 като изтърва още 2-3 положения ,направо се шашнах.Играта не ми вървеше и като вземех топката бягах само напред и без да искам намалих на 2-1.Интересното е ,че когато вляоах един път по фланга не стрелях вратаря да избие и моя да довкара ,а комбинирах и моя човек направи страхотен пропуск и в края на полувремето центрирах на главата на Буено па той с носа я удари буквално и заби в земята.В началото на второто му дойде единственото положение до края на мача и проби по фланга и изболзва бъга ,който описах по горе,вратаря изби и той довкара.Тука яко натиснах и след страхотно двойно подаване м-у трима моя човек излезе сам с-у вратаря и с вътрешен вкара много красив гол.След това още повече натиснах и го принудих да сгреши и изравних резултата.Към 70 минута той взе ,че мина центъра и пред наказателното ми поле се блъсна в мой защитник без да прая шпагат или да вляза с "Д" и така ми вкара гол от фаул.Отново натиснах мощно и в този момент господин Смит ми падна в очите.Не стига ,че бях достатъчно изнервен от пропуските дето правих ама накрая два пъти излизах сам с-у вратаря му и той ме спъваше без да се замисли даже.Първият път не изпълних ,както трябва фаула ,а вторият близнах гредата.В тези моменти няма да цитирам думите ,които пратих по негов адрес и майка му ама адски много ме натвари.Продължих натиска и в 90+ вкарах от границата за 4-4 и в този момент също използвах цветущи думи по негов адрес.
Относно Алан Смит за клана съм против неговото влизане в него.
Поведе ме набързо с 2-0 като изтърва още 2-3 положения ,направо се шашнах.Играта не ми вървеше и като вземех топката бягах само напред и без да искам намалих на 2-1.Интересното е ,че когато вляоах един път по фланга не стрелях вратаря да избие и моя да довкара ,а комбинирах и моя човек направи страхотен пропуск и в края на полувремето центрирах на главата на Буено па той с носа я удари буквално и заби в земята.В началото на второто му дойде единственото положение до края на мача и проби по фланга и изболзва бъга ,който описах по горе,вратаря изби и той довкара.Тука яко натиснах и след страхотно двойно подаване м-у трима моя човек излезе сам с-у вратаря и с вътрешен вкара много красив гол.След това още повече натиснах и го принудих да сгреши и изравних резултата.Към 70 минута той взе ,че мина центъра и пред наказателното ми поле се блъсна в мой защитник без да прая шпагат или да вляза с "Д" и така ми вкара гол от фаул.Отново натиснах мощно и в този момент господин Смит ми падна в очите.Не стига ,че бях достатъчно изнервен от пропуските дето правих ама накрая два пъти излизах сам с-у вратаря му и той ме спъваше без да се замисли даже.Първият път не изпълних ,както трябва фаула ,а вторият близнах гредата.В тези моменти няма да цитирам думите ,които пратих по негов адрес и майка му ама адски много ме натвари.Продължих натиска и в 90+ вкарах от границата за 4-4 и в този момент също използвах цветущи думи по негов адрес.
Относно Алан Смит за клана съм против неговото влизане в него.

-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
Darth Revan, Хахахахахаххахааххаахах.Абе мен ме изкарахте тука най - големия селяк и използващ само бъгове .А това твойто кълчене на дупетии какво е бе?No comment!!!И никога не съм забелязвъл да признаеш, че противника е бил по - добър от теб.Все почваш с някви овъртания, че си нямал, късмет, много положения си изпуснал и т.н.Сега нямаше ли късмет?
Никога не съм искал да влизам в клана, така че бъди спокоен.
И внимавай какво приказваш за майка малко пуберче!!!
Alan_Smith 3 - 3 The master
Вода пак 3:1 до 82 минута и ми прави 3:3.
Никога не съм искал да влизам в клана, така че бъди спокоен.
И внимавай какво приказваш за майка малко пуберче!!!
Alan_Smith 3 - 3 The master
Вода пак 3:1 до 82 минута и ми прави 3:3.
-
Damage san