roki написа:Плс даите един хубав лол сервер на версия 1.12.1 и да е фън демек да се дига бързо много бързо и не ми даваите саита на лол стату целиа съм го проверил X10
wow.playring.net заповядай Tъй,ся аз да попитам може ли линк4е за NOLF2,ама не от ФЕН-а,щото там ми дава гршка на инсталацията.10x.
roki написа:Плс даите един хубав лол сервер на версия 1.12.1 и да е фън демек да се дига бързо много бързо и не ми даваите саита на лол стату целиа съм го проверил X10
wow.playring.net заповядай Tъй,ся аз да попитам може ли линк4е за NOLF2,ама не от ФЕН-а,щото там ми дава гршка на инсталацията.10x.
Zdraveite!Nqkoi ima li tazi igra Lord of the Rings: Return of the King ?Ako nqkoi q ima 6te mi kaje li dali e hubava i interesna za da znam dali da si q drapna!!!
saraaaaa написа:Zdraveite!Nqkoi ima li tazi igra Lord of the Rings: Return of the King ?Ako nqkoi q ima 6te mi kaje li dali e hubava i interesna za da znam dali da si q drapna!!!
saraaaaa написа:Zdraveite!Nqkoi ima li tazi igra Lord of the Rings: Return of the King ?Ako nqkoi q ima 6te mi kaje li dali e hubava i interesna za da znam dali da si q drapna!!!
Играта не само е хубава , тя е най-добрата.
The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was is lost, for none now live who remember it. The world is changing.
Играта не само е хубава , тя е най-добрата.
играта е сууууупер!!!!
вече се убедих лично!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
abe xorica q kajete na igrata Still Life ako nqkoi slu4aino se e zanimaval da q razglejda ili igrae da mi kaje v na4aloto kak da vuveda koda za vlizane v morgata molq viiiii
LeBrOn JaMeS написа:abe xorica q kajete na igrata Still Life ako nqkoi slu4aino se e zanimaval da q razglejda ili igrae da mi kaje v na4aloto kak da vuveda koda za vlizane v morgata molq viiiii
LeBrOn JaMeS написа:abe xorica q kajete na igrata Still Life ako nqkoi slu4aino se e zanimaval da q razglejda ili igrae da mi kaje v na4aloto kak da vuveda koda za vlizane v morgata molq viiiii
аз ще питам за Painkiller Battle Out of Hell още на първата мисия ме пуска ж една стая с някакъв дух и незнам какво да правя да го убия ли но незнам и как HELP
s_boy написа:аз ще питам за Painkiller Battle Out of Hell още на първата мисия ме пуска ж една стая с някакъв дух и незнам какво да правя да го убия ли но незнам и как HELP
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.