Ще съм много благодарен ако някой ми даде сайт със хубави модове дето не бъгват играта
mod за УоУ
mod за УоУ
Здр.Може темата да ви се струва тъпа,ама понеже сам нов в уоуа и нз откаде да си тегля модове и такива работи.Та 1 приятел ми прати ТитанПанел и сичко си вървеше добре докато не си направих хънтър.Напрактика иска да го изключвам всеки път когато си храня пета,съживявам го или го диссмисвам.Мислех си че щом е само това ще го преживея некак си,ама след два дена почна да ми изкарва грешки дори като си местя мишката из инвентара и затва реших да го махна.
Ще съм много благодарен ако някой ми даде сайт със хубави модове дето не бъгват играта
...Мерси предварително
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- the master
Това е комплект от адони http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... -1-beta-1/ . Не ги пускай наведнъж ,че става мазало.В сайта също има и други 
Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- the master
Да трябва да леавнеш ,сори,че не те предупредих,ама забравих.SoaP написа:Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
П.П В кой реалм си?
Neptulonthe master написа:Да трябва да леавнеш ,сори,че не те предупредих,ама забравих.SoaP написа:Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
П.П В кой реалм си?
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP