mod за УоУ

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Scar
Обратна връзка:

mod за УоУ

Мнение от Scar »

Здр.Може темата да ви се струва тъпа,ама понеже сам нов в уоуа и нз откаде да си тегля модове и такива работи.Та 1 приятел ми прати ТитанПанел и сичко си вървеше добре докато не си направих хънтър.Напрактика иска да го изключвам всеки път когато си храня пета,съживявам го или го диссмисвам.Мислех си че щом е само това ще го преживея некак си,ама след два дена почна да ми изкарва грешки дори като си местя мишката из инвентара и затва реших да го махна.
Ще съм много благодарен ако някой ми даде сайт със хубави модове дето не бъгват играта :)...Мерси предварително
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
the master

Мнение от the master »

Това е комплект от адони http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... -1-beta-1/ . Не ги пускай наведнъж ,че става мазало.В сайта също има и други ;)
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Мерси много.
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Де'е...
Да не е от хънтъра? Щото моя е такъв и повечето адони ми се бъгват :o (вкл. Титан панела)
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

GEM ?
Макар вече повече от половин година да не играя мисля че с едно
/leave ( imeto na kanala ) всичко ще се оправи . И пак казвам мина доста време от как играх .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
the master

Мнение от the master »

SoaP написа:Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
Да трябва да леавнеш ,сори,че не те предупредих,ама забравих.

П.П В кой реалм си?
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

the master написа:
SoaP написа:Деба качих си адоните и си избрах кои ще ползвам,влязох в играта и ми се появи някъв допълнителен чат канал ОТ КОЙТО СЕ ИЗЛИВА НЕВЕРОЯТЕН СПАМ.Тва е неква информация за сичките играчи в града/селото където съм и е невероятен флууд.Махнах сичките аддони и пак същото.Отвратително е.Мастъре да имаш идея как да го оправя?
Да трябва да леавнеш ,сори,че не те предупредих,ама забравих.

П.П В кой реалм си?
Neptulon
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Публикувай отговор