РОФЛ РОФЛ

Нещата от живота
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Nixon написа:Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода).
Пич, ти верно си уникално тъп :lol:
Аватар
the master

Мнение от the master »

TheGuardian написа:
Nixon написа:Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода).
Дам аз на 5 годинки бях такъв кретен не на 12 ...Нуубсъне ,айде преди да пишеш да се напрегнеш(не да се напънеш,че ще изцапаш нещо)Като ти сложат бана обещавам ще направя официална тема.
start.a.war

Мнение от start.a.war »

the master написа:
TheGuardian написа:
Дам аз на 5 годинки бях такъв кретен не на 12 ...Нуубсъне ,айде преди да пишеш да се напрегнеш(не да се напънеш,че ще изцапаш нещо)Като ти сложат бана обещавам ще направя официална тема.
Ми той не е ли на 5?
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

:doh: :doh: :doh:
Изображение
Leach

Мнение от Leach »

http://www.teenproblem.net моеш да пукнеш от смех...или да намериш помощ(Муууукииииии...)
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Norgahd написа:
the master написа:
TheGuardian написа:Пич, ти верно си уникално тъп :lol:
Ми той не е ли на 5?
Стига сте ми се подигравали!
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
----------

Мнение от ---------- »

Баси бе, ще отида да им нафлудя форума и да ги напсувам всичките.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Bator Zong™ написа:
Баси бе, ще отида да им нафлудя форума и да ги напсувам всичките.
Иди.
Нема да имаш хемероиди.
РОФЛ РОФЛ
Изображение
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

RoFL rOfl
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Re: РОФЛ РОФЛ

Мнение от MaKaRoN4O »

Алминатора написа:Тъй като я няма темата с ужаса,пускам нова:
Здравейте,
Ходя с едно момиче от вече година и месец и много я обичам. Проблема е следния, че първите 2 месеца от връзката ни тя не ми пускаше, а аз много исках да правя секс с нея, затова поразпитах по разни форуми как да я навия да правим секс. Един пич ми даде рецепта за някакъв кекс, който ще я накара да прави секс с мен. Тайната на кекса беше половин чаена чашка урина и 1 супена лъжица лайно. Отначало си помислих, че идеята е отвратителна и е абсурдно да работи, но толкова бях загорял, че бях принуден да опитам. Затова и направих такъв кекс и я почерпих, след което същата вечер започнахме да се натискаме и се стигна до секс. Бях много доволен и страшно учуден, че работата с кекса е станала. От тогава до сега всяка вечер, когато тя щеше да идва у нас или аз у тях и правех от тоя кекс с лайна и урина и и давах да яде, след което правихме секс. Всичко добре до вчера. Тя щеше да идва в нас и аз се захванах с кекса. Направих тестото с урината и остана да добавя лъжица лайно, но не ми се сереше, щото бях срал вече и реших да си гребна с лъжицата направо от гъза си. Затова се събух, надупих се и се напънах, като започнах да натискам с лъжицата отзад за да я напъхам и да си гребна малко лайна. Точно като я пъхнах в гъза си, вратата се отвори и влезе приятелката ми. От стреса ректума ми се сви и не можах да извадя лъжицата. Тя разбра, че искам да сложа лайна в кекса и започна да ме разпитва като беше хванала лъжицата за дръжката и я въртеше, за да изкопчи информация от мен. Толкова болеше, че и признах всичко за цялата година, през която я бях хранил с лайнян кекс. Тя се разпища от ужас и започна да повръща бягайки към вратата. Опитах се да я последвам, но със смъкнати панталони и лъжица в гъза, само станах за посмешище на съседите. От тогава не съм я чувал. Много ви се моля, помогнете ми да си я върна. Ако трябва ще правя и други кексове, но си я искам обратно - обичам я!
хаха рофл рофл
Пробвай с кекс от гурели :lol:
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Цц, абе ЛАминаторе ,стига с тия тъпи теми, спри се бе! :roll:
Яко подписи...х
Аватар
Dreakon
Обратна връзка:

Мнение от Dreakon »

Здравейте,
Ходя с едно момиче от вече година и месец и много я обичам. Проблема е следния, че първите 2 месеца от връзката ни тя не ми пускаше, а аз много исках да правя секс с нея, затова поразпитах по разни форуми как да я навия да правим секс. Един пич ми даде рецепта за някакъв кекс, който ще я накара да прави секс с мен. Тайната на кекса беше половин чаена чашка урина и 1 супена лъжица лайно. Отначало си помислих, че идеята е отвратителна и е абсурдно да работи, но толкова бях загорял, че бях принуден да опитам. Затова и направих такъв кекс и я почерпих, след което същата вечер започнахме да се натискаме и се стигна до секс. Бях много доволен и страшно учуден, че работата с кекса е станала. От тогава до сега всяка вечер, когато тя щеше да идва у нас или аз у тях и правех от тоя кекс с лайна и урина и и давах да яде, след което правихме секс. Всичко добре до вчера. Тя щеше да идва в нас и аз се захванах с кекса. Направих тестото с урината и остана да добавя лъжица лайно, но не ми се сереше, щото бях срал вече и реших да си гребна с лъжицата направо от гъза си. Затова се събух, надупих се и се напънах, като започнах да натискам с лъжицата отзад за да я напъхам и да си гребна малко лайна. Точно като я пъхнах в гъза си, вратата се отвори и влезе приятелката ми. От стреса ректума ми се сви и не можах да извадя лъжицата. Тя разбра, че искам да сложа лайна в кекса и започна да ме разпитва като беше хванала лъжицата за дръжката и я въртеше, за да изкопчи информация от мен. Толкова болеше, че и признах всичко за цялата година, през която я бях хранил с лайнян кекс. Тя се разпища от ужас и започна да повръща бягайки към вратата. Опитах се да я последвам, но със смъкнати панталони и лъжица в гъза, само станах за посмешище на съседите. От тогава не съм я чувал. Много ви се моля, помогнете ми да си я върна. Ако трябва ще правя и други кексове, но си я искам обратно - обичам я!
хаха рофл рофл
Малей,какви ги имало :cry: Аз ако бях на нейно място,щях да напъхам лъжицата на критичната дълбичина,да му се изсера на главата и да се чупя като дим.......Може да е брутално ама да ме хранят 1 година с отпадъците от организма......туй си е вече прекалено,ше го чупа....абе тая тема не е ли малко безмислена? :D
Аватар
Lo[3]dOFSomEtin
Обратна връзка:

Мнение от Lo[3]dOFSomEtin »

Здравейте,
хаха рофл рофл

Извода: сере ми се ако има по загорели като мукито
Моето семейство беше много перверзно
татко уби мама,
целувах се със сестра си,
татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .

Люк Скайлокър
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

The Dark Knight написа:РОФЛ ЛОЛ
Стига бе педал!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Рецептата ми се струва легитимна.
БРБ до кухнята. :P
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

преди време спомням си във форума на дата нали тренира и пита, защото бил чул отнякъде, че в спермата има МНОГО белтъци и трябва да си пиеш спермата
и нали пита пича и очаквам нали да го спукат от ъзици тва онова, гледам след половин
час няколко страници
да, вярно е
да, и аз го правя
дори е препоръчително
научно доказано е
....
и аз направо паднах
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Till Lindemann написа:преди време спомням си във форума на дата нали тренира и пита, защото бил чул отнякъде, че в спермата има МНОГО белтъци и трябва да си пиеш спермата
и нали пита пича и очаквам нали да го спукат от ъзици тва онова, гледам след половин
час няколко страници
да, вярно е
да, и аз го правя
дори е препоръчително
научно доказано е
....
и аз направо паднах
:shocked:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Един гей ми беше казал, че било много полезно за кожата, да си го мажеш на лицето. :lol: :hump:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Пак се нароиха некромансери в тоя форум ;Р

Sandro, заемат ти функциите, засрами се!

P.s. Я, форума се оправи, под Chrome вече си се вижда прекрасно. Тhank you
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Публикувай отговор