Най-бъгавата игра която сте играли(05/06 год.)
Това за cmd rate е било защото рамта е била нестабилна. По някаква случайност играта е ползвала паметта така че тази нестабилност да се прояви. Поне за това не е виновна играта
ПП. Не е задължително другите игри да правят проблем. Аз например преди бях с 2х256 и едната беше частично изгоряла. ЦС вървеше нормално, но WC3 тръгваше добре и когато се стигнеше до изгорелия участък крашваше.
ПП. Не е задължително другите игри да правят проблем. Аз например преди бях с 2х256 и едната беше частично изгоряла. ЦС вървеше нормално, но WC3 тръгваше добре и когато се стигнеше до изгорелия участък крашваше.
- Букмейкара
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Call of duty заедно с United offensive-a - ако си по-тежковъоражен
по-бавен
от време на време приятелските войници минават ПРЕЗ теб(напомня ми за една песен на Кариzма).Също така, ако стреляш с базука по някой фашист той си умира съвсем спокойно, без никакви следи от ракета.
F.E.A.R. - да не казвам колко бъгове съм намерил
Quake IV - не е точно бъг де, но веднъж като убих 2 гадини и труповете им застанаха в поза 69 - толкова им се смях(трябваше да направя Screenshot...ама късно)
Delta force Xtreme - можеш да се заклещиш в стената на някоя постройка , а противниците винаги умират с по 1 изстрел(без значение къде) от което и да е оръжие, бивало то от каркаматка или малокалибрен патлак(в цялата Delta force серия е така).
За друго не се сещам в момента
F.E.A.R. - да не казвам колко бъгове съм намерил
Quake IV - не е точно бъг де, но веднъж като убих 2 гадини и труповете им застанаха в поза 69 - толкова им се смях(трябваше да направя Screenshot...ама късно)
Delta force Xtreme - можеш да се заклещиш в стената на някоя постройка , а противниците винаги умират с по 1 изстрел(без значение къде) от което и да е оръжие, бивало то от каркаматка или малокалибрен патлак(в цялата Delta force серия е така).
За друго не се сещам в момента