Извинявай, пичЛедник написа:Не се опитвай повече, моля те.ivo333 написа:Официялно 5ят треилар на играта
http://www.bgshare.com/get_b7be174bbf3c ... 44f91.html
Ние със Самочет и Кайзер сме пичове. Не се бутай, окей? Не струваш.
The Chronicles Of Гръчата! Teaser 2!
- Predator-S
- VALEN7INVS
- Цар
-
Abdominal Pain
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
http://nightshallfall.data.bg/Noisebunk ... tchata.mp3
Трак повлиян от Кире Гръчата, привел се в безпомощно състояние посредством злоупотреба със сливовица...
Трак повлиян от Кире Гръчата, привел се в безпомощно състояние посредством злоупотреба със сливовица...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
@ivo33
Dude, откажи се. Ква е тая Photoshop Полюция. Поне да беше resize-нал главите да са малко от малко съразмерни. И да ги беше скрил зад дървото/къртечницата
Dude, откажи се. Ква е тая Photoshop Полюция. Поне да беше resize-нал главите да са малко от малко съразмерни. И да ги беше скрил зад дървото/къртечницата
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Колега Xayzer, няма никакви проблеми за F-to 
btw, верно, Самочет, като събереш информацията от 9-те страници моля те кажи ми, че да ги вкарам в сайта и всичко да е готово :Р
btw, верно, Самочет, като събереш информацията от 9-те страници моля те кажи ми, че да ги вкарам в сайта и всичко да е готово :Р
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Интрото на "Byal Bob Design" е готово. Оставам на вас да измислите звуковото оформление, защото нямах време да слагам звукови ефекти. Всеки желаещ може да се пробва. И да покажете резултатите, ей.
ЩРАК
ЩРАК
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- martinkfreеman
Не подлежи на въпрос - blast beats can fill any silence.Аз написа:Интрото на "Byal Bob Design" е готово. Оставам на вас да измислите звуковото оформление, защото нямах време да слагам звукови ефекти. Всеки желаещ може да се пробва. И да покажете резултатите, ей.![]()
ЩРАК