Като си гледал само една серия от ББ3,ти не си опознал Пеньо добре.Разбирам,външността му за мнозина (включително и за мен) е дразнеща и непоносима,но отвътре човекът си е добродушен въпреки няколкото недоброжелателни речи срещу другите с Гаро.Алминатора написа:Не съм нито едно от трите.Просто ми стана ужасно гадно да го гледам тва изчадие на нова година по НоваТВ.Нито може да пее,нито нищо.За какво ми го навират тоя изрод в носа???И тогава изведнъж кипнах и всичкото съжаление,преминало в ненавист по време на Биг Брадър 3(а забележете,гледал съм само една серия на ББ3) ме накара,ако го видя тва някъде да го размажа.В буквалния смисъл на думата.Правец 8 написа:Абе,пич,защо ли започвам да вярвам че или ти си Панайот,или си бил пиян и Пеньо те е опипал.Алминатора написа: Точно за това говоря-представи си следната ситуация:
Ти си в дискотека,с единия крак в гроба от пиянство и в тоя момент ти идва тоя,представя ти се за момиче.Ти,тъй като си мнооооооооогооооооооо пиян и едвам виждаш го мислиш наистина за момиче.И тоя почва да ти се натиска и да ти пипа члена.
Кажете ми сега ако някой от вас изпадне в такава ситуация няма ли да го пребие?
И за това,за да не чакаме предлагам да го размажем ОЩЕ СЕГА!
Има логика,нали?
Мен пък не ме кефи рекламата с Одата на Радостта,и искам да размажа физиономията на онова русото момченце дето пее накрая,но не споделям дразнението си тук,нали?
Или като тръгнат по Коледа разни дарители и по всички телевизии дават само за раково болни и умиращи хора,а НИТО ЕДНА програма с коледно настроение.
Еми идело ми е да ги взривя тези телевизии с няколко тона напалм,но не съм мрънкал във форума.
Просто от тази тема няма смисъл.Знаеш колко хора мразят Пеньо,те ще се оправят с него.
За какво ти е да си трупаш грехове на душата заради някой,който не познаваш?