Инициатива Да УБИЕМ ПЕНЬО!WAAAAAAAAAAGH!
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Инициатива Да УБИЕМ ПЕНЬО!WAAAAAAAAAAGH!
Аз предлагам да го намерим и да му размажем мозъка върху някоя стена...Вие какво предлагате?
Просто като му видя размазаната физиономия ми се ще да го размажа на улицата!
А аз по принцип не съм човек който се бие ИЗОБЩО.
НО ПРОСТО КАТО ГО ВИДЯ ИСКАМ ДА ГО СЧУПЯ ОТ БОЙ!
Тоя гаден изрод...Просто ако го видя някъде веднага го хващам и му чупя главата с ръце както направи Ръсел Кроу на един центурион от филма "Гладиатор".
И забележете-въобще няма да ми пука че размазвам човешко същество!
Готов съм на всичко да се добера до тая уродлива торба с кости ида го ПОТРОШАААААА!WAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!
Просто ако виe му видите мутрата и на вас ще ви се прииска да го размажете някъде.
Ето вижте просто:
http://dnes.bg/images/photos/0000028795-article.jpg
Не ви ли се иска да го размажете?
Просто като му видя размазаната физиономия ми се ще да го размажа на улицата!
А аз по принцип не съм човек който се бие ИЗОБЩО.
НО ПРОСТО КАТО ГО ВИДЯ ИСКАМ ДА ГО СЧУПЯ ОТ БОЙ!
Тоя гаден изрод...Просто ако го видя някъде веднага го хващам и му чупя главата с ръце както направи Ръсел Кроу на един центурион от филма "Гладиатор".
И забележете-въобще няма да ми пука че размазвам човешко същество!
Готов съм на всичко да се добера до тая уродлива торба с кости ида го ПОТРОШАААААА!WAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!
Просто ако виe му видите мутрата и на вас ще ви се прииска да го размажете някъде.
Ето вижте просто:
http://dnes.bg/images/photos/0000028795-article.jpg
Не ви ли се иска да го размажете?
- Canis Lupus
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Вярвам,създал си тази тема с цел да си излееш негативните чувства върху човек,който не е виновен за състоянието си.Алминатора написа:Тогава ще му размажа тиквата върху ъгъла.Правец 8 написа:Ами ако те склещи в някой ъгъл и извади мъжкото си недостойнство?
Нямам нищо против,винаги някой ще ти е противен,но не изразявай чувствата си по този начин.
Просто го остави на мира.
Какво ти пука за него?
Кой го е грижа за такъв човек освен негови роднини и познати?
Съвета ми е:
Запиши се на някакво бойно изкуство или предай негативизма в някакъв спорт (тенис)
Мир вам.
Е тука ме пставяш в трудна ситуация.Какво ще направя ли,еми още толкова ще му изкривя мутратаАлминатора написа:А ако случайно тръгне да ти се натиска както направи на Панайот,а?човек написа:Аз нямам голямо желание да го пребивам,защото към него изпитвам повече съжаление отколкото омраза.Тоя няма никакви приятели и е много,много жалък.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Точно за това говоря-представи си следната ситуация:човек написа:Е тука ме пставяш в трудна ситуация.Какво ще направя ли,еми още толкова ще му изкривя мутратаАлминатора написа:А ако случайно тръгне да ти се натиска както направи на Панайот,а?човек написа:Аз нямам голямо желание да го пребивам,защото към него изпитвам повече съжаление отколкото омраза.Тоя няма никакви приятели и е много,много жалък.
Ти си в дискотека,с единия крак в гроба от пиянство и в тоя момент ти идва тоя,представя ти се за момиче.Ти,тъй като си мнооооооооогооооооооо пиян и едвам виждаш го мислиш наистина за момиче.И тоя почва да ти се натиска и да ти пипа члена.
Кажете ми сега ако някой от вас изпадне в такава ситуация няма ли да го пребие?
И за това,за да не чакаме предлагам да го размажем ОЩЕ СЕГА!
Абе,пич,защо ли започвам да вярвам че или ти си Панайот,или си бил пиян и Пеньо те е опипал.Алминатора написа:Точно за това говоря-представи си следната ситуация:човек написа:Е тука ме пставяш в трудна ситуация.Какво ще направя ли,еми още толкова ще му изкривя мутратаАлминатора написа: А ако случайно тръгне да ти се натиска както направи на Панайот,а?
Ти си в дискотека,с единия крак в гроба от пиянство и в тоя момент ти идва тоя,представя ти се за момиче.Ти,тъй като си мнооооооооогооооооооо пиян и едвам виждаш го мислиш наистина за момиче.И тоя почва да ти се натиска и да ти пипа члена.
Има логика,нали?
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Не съм нито едно от трите.Просто ми стана ужасно гадно да го гледам тва изчадие на нова година по НоваТВ.Нито може да пее,нито нищо.За какво ми го навират тоя изрод в носа???И тогава изведнъж кипнах и всичкото съжаление,преминало в ненавист по време на Биг Брадър 3(а забележете,гледал съм само една серия на ББ3) ме накара,ако го видя тва някъде да го размажа.В буквалния смисъл на думата.Правец 8 написа:Абе,пич,защо ли започвам да вярвам че или ти си Панайот,или си бил пиян и Пеньо те е опипал.Алминатора написа:Точно за това говоря-представи си следната ситуация:човек написа: Е тука ме пставяш в трудна ситуация.Какво ще направя ли,еми още толкова ще му изкривя мутрата
Има логика,нали?
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Пеньо от Биг Брадър 3 съм го виждал по ТВ само един път.Той е гаден,мазен,грозен,тъп,гаден и смотан обратен педераст. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/