Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 00:38
Ей го линка - http://www.filefactory.com/file/4e7de2/
Отваряте файлчето с интернет браузъра си или с Macromedia flash player, който ви препоръчвам да си свалите от http://www.macromedia.com
Ако някой не е видял предната страница, ето какво съдържа трейлъра:
Цитат: Ето и първото клипче от играта, правено изцяло с нейния енджин. В него ще намерите: - Кратко ин-гейм клипче с разстрелване на евреин. - Демонстрация на екстрата "Среден пръст", даваща бууст на показателя "Топки". - Разстрел на еврейки и деца в концлагер. - Concept art на някои видове противници, както и на един от трите финални боса. - Част от саундтрака на играта. Можете да дръпнете новия тийзър трейлър от тук: http://www.filefactory.com/file/4e7de2/ ( http://www.bgshare.com/files1/198240/Gru4ata.swf ) Енджой. "БялБоб Дизайнс" чакат мнения.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 00:51
МОЩНООООООООООО
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 00:57
Ако нямате нищо против, след малко ще го кача в data.bg, че там като че ли е най-удобно :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 01:09
Момчета, като се замисля...
... с доста помощ от Гоуст Мастър, който е цар на графиките...
... и с доста помощ от Sergeant_Rho, който владее Action Script-а...
... тая игра може да стане наистина.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 01:16
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 01:32
KVLT!!!!11!1
А алфа-версията да не е некъф фейк, има много cheesy музика?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Спи ми се да го ева Публикувано на: 05 Яну 2007 01:48
Браво на Зубро и екипа за клипчето!
Ако някой наистина иска да се залавяме за направата, та дори и нещо простичко да е, аз знам моделиране (на много добро ниво), rig-ване (отдавна не съм, за това съм загубил малко тренинг), текстуриране на основно ниво и малко анимиране - всичко това на "3D Studio Max". Това не е шега, напълно сериозен съм. Само трябва да видя кога съм свободен. Някъде видях, че има тук човек работещ на C++ . Ако има такъв - да казва. Работата обаче няма да е лесна, защото създаването на AI не е шега работа (ама то като гледам повечето противници (без финалните босове ) ще са доста безмозъчни, така че...). Ще ни трябва и човек за voice-овете, които да съвпадат (или да се доближават) до тези на Гръчата. Компромисен вариант ще е да се използва готов софтуер за направа на игри, в които само да се задават моделите, power-up-овете, AI-то, околната среда и т.н. До сега не съм сътрудничил с гейм-дивелъпъри и все още не знам как се имплиментират модели и анимация в код на C++ .
П.П: Mass култ-ивация
П.П 2: Що темата не се направи "Важна тема"?
П.П 3: Е се'а пък наистина си лягам. Не ме питайте как съм проверявал за грешки. Очите ми вече са
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 01:56
Ледник написа: Момчета, като се замисля... ... с доста помощ от Гоуст Мастър, който е цар на графиките... ... и с доста помощ от Sergeant_Rho, който владее Action Script-а... ... тая игра може да стане наистина.
Вратите на ByalBob винаги са отворени за нови служители.
Изискванията за прием са следните:
- Готовност за местене в с. Стоб край Симитли и живот в землянка.
- Да си носите ракия.
- Второто.
ByalBob току що потвърдиха слуховете, че The Chronicles Of Гръчата се разработва на операционната система от баш-следващо-поколение RakidjOS и ще бъде вградена в нея още при излизането и. Вече е известно и името на уникалния енджин, който дава живот на приключенията на Кире - Dynamic Rakia Operating Base Engine, или просто
D.R.O.B. Engine
Местната геймърска медия GameСтоб следи зорко разработката на това така обещаващо заглавие. Очаквайте все повече подробности!
И нов трейлър когато ми се досвали Premiere-то!
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 03:44
Ето един teaser и от мен, кратък и на бързо.
http://rapidshare.com/files/10270503/Gr ... aser_3.wmv
(Скролнете надолу и кликнете на FREE. Не ползвайте програми за даунлоад)
В датата е качен, но нещо започнах да получавам Еррор-и и не мога да намеря линка.
Не знам защо, но с някой програми (Media Player и Media Player Classic, например) не се вижда много добре текста. С BSplayer всичко си върви перфектно.
Ето и две екстри:
ByalBob Design Wallpaper:
The Chronicles of Гръчата:
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 09:29
Xayzer,на уоупейпъра най-дпбре ще е в средата да стои Кире,а зад него да са наредени босовете,които смятате да сложите .А Гоцето е идеален за бос,със тея червени очи .
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 09:44
Бравo,браво,успех за по-нататък.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 10:07
Xayzer, Кирето на всичкото отгоре е и заклет, до последната капка ракия, анти-комунист
Знамето не е много приемливо в случая Иначе идеята е чудесна, само знамето да се смени някак
Сега ще видя и трейлъра.
Аз мога да озвучавам някои персонажи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 10:24
Е, има ли някой навит?
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 11:00
Аз мога да вкарам доста Sony Vegas, Premiere Pro, Avid и прочие за cut сцените, клиповете и прочие филмов материал.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 11:28
Всеки е свободен да си прави собствен трейлър и прочие материали, само се придържай към концепцията и скрийновете.
The Screenshots Of Гръчата
The Trailers Of Гръчата
те са във ваши ръце поне докато не ви писне (:
Тая игра стана като Snakes on a Plane.
Кире Гръчата on a Computer
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 12:05
Необходими ли са Creepy Atmospheres или музиката на Компотх, Бахурметь и С.Т.О.Б.Ъ. ще е навред ? Мога да допринеса и със звукови ефекти...
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 12:06
може ли линк за филма,дет ония показва среден пръст
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 12:08
Nekropanzer написа: Xayzer, Кирето на всичкото отгоре е и заклет, до последната капка ракия, анти-комунист Знамето не е много приемливо в случая Иначе идеята е чудесна, само знамето да се смени някак
Верно, бе, гледай ме какъв съм. Сега го сменям (и трейлъра трябва да обновя, че Уолпейпъра го има и там).
|
|
|
|
долу_админа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 12:14
ivo333 написа: може ли линк за филма,дет ония показва среден пръст
Филмът е "Тримата от Запаса".
Въпросния кадър можеш да го намериш и в пародията на кренвирши "Леки" - НАА!
I Hate Noise, желателно е да ползваш музиката (: Естествено, можеш да си направиш нещо свое и то да мине за ексклузивно парче на някоя от трите групи - в ъндърграунда нема продуценти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 12:16
Преди около половин час бе заснет in-game трейлър, който показва бойната система в играта.
Също така има и отделен трейлър посветен на най-верният спътник на Кирето в играта - кучето Джеки !
Само да го кача ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|