Аз ще регна нов accSuender написа:wnimawai shte te sledqamc написа:Обещавам и да не пиша повече в темите Какво слушаме в момента и Аватар и подпис =)
Новогодишни ОБЕЩАНИЯ
Sirius, братле, тея двете се самоизключват3. Да не стават никакви инциденти, по-малко неприятности, да не загина млад-млад или пък да осакатея... Бог да ни пази.
4. Да си взема шофьорска книжка и да си купя някоя стабилна количка (наще няма да ми позволят да припаря до семейното Audi A6 ^^)
Ти + кола = инцидент
За мене
1. Да си купя охлюв за домашен любимец (сериозно)
2. Да не позволя да ме убедят, че има смисъл да спра цигарите
Ordinary actions taken consistently produce extraordinary results
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не мога, 3D не е степен на еволюция, той е най - големия ми враг...bOtLik3 написа:Да еволюираш в 3D2D написа:Аз спечелих парата, кво да си обещавам?!
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
Damage san
Нищо не съм си обещал. Квото стане таквоз. И без това ще ме хване мързела и няма да го направя. Пък ако е важно все ще стане 
Щото не върви да си обещая да взема всичко в сесията от първия път - или ще стане или няма да стане. Не зависи само от мен. Не мога да си обещая да правя/не правя нещо полезно/вредно. Защото винаги искам да правя правилното - вродено си ми е... за съжаление мързела пречи. Мога да пробвам да обещая да не ме мързи толкова през тази година. Обаче то не зависи от мен. Пък и мързела е двигател на прогреса. Не мога да лиша обществото от своя мързел. Какво да обещая? Да ходя редовно на спорт? Ми то аз почнах и тоя семестър редовно, ама ми се наложи да отсъствам два пъти и два пъти ме домързя да отида. Това прави 1/4 изпусната. Не е от най-редовните. Да намаля седенето пред компа... да не съм луд!
Е добре де... обещавам да ме мързи малко по-малко.
Щото не върви да си обещая да взема всичко в сесията от първия път - или ще стане или няма да стане. Не зависи само от мен. Не мога да си обещая да правя/не правя нещо полезно/вредно. Защото винаги искам да правя правилното - вродено си ми е... за съжаление мързела пречи. Мога да пробвам да обещая да не ме мързи толкова през тази година. Обаче то не зависи от мен. Пък и мързела е двигател на прогреса. Не мога да лиша обществото от своя мързел. Какво да обещая? Да ходя редовно на спорт? Ми то аз почнах и тоя семестър редовно, ама ми се наложи да отсъствам два пъти и два пъти ме домързя да отида. Това прави 1/4 изпусната. Не е от най-редовните. Да намаля седенето пред компа... да не съм луд!
Е добре де... обещавам да ме мързи малко по-малко.
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Хм нищо не съм обещал но ето добър момент да направя списък с неща, който се надявам да направя.
1. Да спра да харча толкова много пари! Ебати праосника съм еби му майката...
2.Да продължа подготовката и да успея да вляза в US колеж
3.Да продължавам да държа на приятелите си
4.Градация му е майката
Няма смисъл да искам да стана по-човечен и по-малко материален, тъй като това е невъзможно. Стигнах до момента, в който осъзнах, че парите са основната движеща сила за мен и след като мога да си го признам, дано мога и да се контрлирам
1. Да спра да харча толкова много пари! Ебати праосника съм еби му майката...
2.Да продължа подготовката и да успея да вляза в US колеж
3.Да продължавам да държа на приятелите си
4.Градация му е майката
Няма смисъл да искам да стана по-човечен и по-малко материален, тъй като това е невъзможно. Стигнах до момента, в който осъзнах, че парите са основната движеща сила за мен и след като мога да си го признам, дано мога и да се контрлирам
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
Хм...наистина не съм си давала сметка но ето няколко неща,които със сигурност ще направя!
1.Ще решавам по 10 задачи на ден.
2.Задължително трябва да вляза в Английската(щото наще ще ми земат нов телефон )
3.Няма да седя толкова много време на компа
4.Когато стана 1-ва смяна най-малко 1 час на ден спорт.
5.Ще си пиша съчиненията и няма да преписвам от никъде!(наистина ще се постарая)
6.Ще бъда малко по-подредена
7.Няма да вярвам на всеки който ми каже "Обичам те!"
8."Be normal-it's just crazy!!!"
9.Ще се постарая да си избия от главата вампирските истории и случки от малката главица!
10.Никога повече няма да се отговарям на "многоуважаваните даскалки",ще мълча и ще се примирявам когато ми пишат незаслужени оценки!(това не означава че на ум няма да си изливам гнева с красноречиви бликащи псувни)
Мисля.че е това за сега...по нататък ще видим.хаха
2.Задължително трябва да вляза в Английската(щото наще ще ми земат нов телефон )
5.Ще си пиша съчиненията и няма да преписвам от никъде!(наистина ще се постарая)
9.Ще се постарая да си избия от главата вампирските истории и случки от малката главица!
10.Никога повече няма да се отговарям на "многоуважаваните даскалки",ще мълча и ще се примирявам когато ми пишат незаслужени оценки!(това не означава че на ум няма да си изливам гнева с красноречиви бликащи псувни)
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!
Ама ти сериозно ли? Пхахаах, успех!vampire_blood_kiss написа:Хм...наистина не съм си давала сметка но ето няколко неща,които със сигурност ще направя!
2.Задължително трябва да вляза в Английската(щото наще ще ми земат нов телефон )![]()
LOVE & PEACE!!!
- vampire_blood_kiss
- Обратна връзка:
Май май на сериозно съм тръгнала...мерси...и късмет ще ми трябва.хахаха2D написа:Ама ти сериозно ли? Пхахаах, успех!vampire_blood_kiss написа:Хм...наистина не съм си давала сметка но ето няколко неща,които със сигурност ще направя!
2.Задължително трябва да вляза в Английската(щото наще ще ми земат нов телефон )![]()
I dream in darkness...I sleep to die...erase the silence,erase my life...our burning ashes blacken the day,a world of nothingness...blow me away!!!