Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 12:00

Момче, каквото си посееш, това ще пожънеш. Сей сега, пък се оплаквай после, че държавата била скапана. Ако се трудиш/учиш като хората, няма как да не си щастлив. Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата. Те всъщност са зле. Да го знаеш :!:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 12:03

Защо се натискате да им миете чиниите бе... не разбрахте ли че тук се почва от нулата, а там се почва от минус...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 13:24

Duke и ТРУПОНАРЕЗЕНинс го казаха най-точно. Напълно съм съгласен с тях.

П.С. Каквито са хората, такава е и държавата. Така че няма какво да се сърдим на положението. Винаги ще има успели хора, реализирали се, както и такива, които не са.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 13:52

[FFF]Flaming One написа:
Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата.

Отричаш, че държавата ни е зле? Знам, че това не е главният фактор в развитието, но не е и несъществен, за да го отричаш напълно.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:13

В историята винаги са оставали хората, които са се водели от мотото: "Не ми харесва как са ми постлали тук, ще отида да слугувам на по-удобно". Хвала, хвала на такъви мозъци.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:18

Авторе ти си глупак ...
Къде ще отидеш като станеш на 18 ? Какво ще се промени според тебе, с какви пари ще го направиш ?

Стана банално като сапунена сага,всеки да се спасява ако проблема го наляга. Родината остава наша дотогава, докато не се продадем за кинти на някоя чужда държава ! Виждаш ли му края, имаш ли очи?

Не знам какво ще стане, дано живота да не ме стресне,дано не спра да се надявам, че България ще блесне. И не на думи, аз няма да остава душата си без струни, да кърви без приятели и спомени по чужди страни. Дано върви това кое във мен тупти, дано да продължи да гори това кое не се гаси. Ако някой си представя, че ще се даде по-добре да стяга куфара и да заминава на ангария; Ако някой си мисли да се предаде, нека да прощава, но навсякъде без бачкане те чака просия. В къщи пазят те стените, в къщи някой те обича.

Един път за България – бяло зелено червено герб с 3 лъва и 3 корони

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:20

Пет века и кусур тая държава я е нямало на картата на европа, но сега отново сме тука, макар и поокастрени откъм територии, а някакъв тука ми разправя че сме нямали бъдеще. Пич нас и да ни няма, пак имаме бъдеще, така че не се прави на проницателен...

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:30

Това момче явно го стресирахме, но едно нещо би обобщило всичко: какъвто българинът, такава и България. Културата на масовата част от българите е културата на България, стандартът на по-голямата част от българите е стандартът на България, политиците, избирани от пo-голямата част от българите, са политиците на България.
Ако има нещо, от което да негодуваме, това сме самите ние, гражданите на тази страна.
Прочетете предишното ми мнение - дадох добър пример с една малка адриатическа държава, излязла от икономическата стагнация и имаща добър стандарт.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:41

Duke написа:
политиците, избирани от пo-голямата част от българите, са политиците на България.

True, true... Не е нужно да чакаме Кире да убие финалния бос :lol: , а да се заемем всички ние.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:47

Цитат:
В България няма бъдеще!

Няма и да има с такива "родолюбиви","патриотични" и завистливи песимисти като теб.Аз лично смятам,че България е една развита европейска държава,в която с всеки изминал ден се разкриват все повече и повече възможности за лична реализация.
От ей такива идиоти като тебе,които знаят само да се оплакват ми се гади.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:09

[FFF]Flaming One написа:
Ако се трудиш/учиш като хората, няма как да не си щастлив. Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата.
Айде да пробваме.Дори и да си завършил висшо образование,да работа ще има ама накрая ще ти тръснат някакви 400 лв заплата.Лошото в България е,че има прекалено много бедни и прекалено много богати.Неможе в една държава 1-ният да не можеше да си купи хляб,а другия да строй хотели за милиони на морето.Не намеквам за комунизъм,става дума за ограбване на държавата.Както казаха някои,че се оплаквам не се оплаквам,просто споделям моето мнение за виждане на нещата в тази страна.В България животът е много несправедлив,дават се предавания за милиони и някакви сулю и пулю.Азис дето е недоразвид се популиализира много повече отколкото някой учен напримерно,който е направил много повече.Тук заобикалящата среда те кара да бъдеш прост,няма стремеж към учението няма конкуренция,но навън има.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:17

Хахо, кога за последно излезе на митинг против лошите заплати, пенсии, здравно осигуряване, образование и прочее?

И, ако ще критикуваш чалгарите че са прости, кажи: кои са последните пет книги, които прочете, кога ги прочете, и защо не знаеш български правопис?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:20

XaXeRa написа:
Дори и да си завършил вишо образование,да работа ще има ама накрая ще ти тръснат някакви 400 лв заплата.

Като ти гледам правописа, трудно ще се реализираш.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:21

Ледник написа:
И, ако ще критикуваш чалгарите че са прости, кажи: кои са последните пет книги, които прочете, кога ги прочете, и защо не знаеш български правопис?
C++ в лесни стъпки,С++ Практически самоучител,OpenGL Programing /en/, 3D Game Engine Design - A Practical Approach to Real-time Computer Graphics /en/ , [Premier Press, 2002] Focus On 3D Terrain Programming /en/

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:22

Виждам, че децата ти ще са изложени на изключително плодотворно влияние.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:26

XaXeRa написа:
[FFF]Flaming One написа:
Ако се трудиш/учиш като хората, няма как да не си щастлив. Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата.
Айде да пробваме.Дори и да си завършил вишо образование,да работа ще има ама накрая ще ти тръснат някакви 400 лв заплата.Лошото в България е,че има прекалено много бедни и прекалено много богати.Неможе в една държава 1-ният да не можеше да си купи хляб,а другия да строй хотели за милиони на морето.Не намеквам за комунизъм,става дума за ограбване на държавата.Както казаха някои,че се оплаквам не се оплаквам,просто споделям моето мнение за виждане на нещата в тази страна.В България животът е много несправедлив,дават се предавания за милиони и някакви сулю и пулю.Азис дето е недоразвид се популиализира много повече отколкото някой учен напримерно,който е направил много повече.Тук заобикалящата среда те кара да бъдеш прост,няма стремеж към учението няма конкуренция,но навън има.

За българина, България е най-доброто място. В която и страна да отидеш, колкото и да работиш и да си честен, ти си оставаш за тамошните чужденец. Те никога няма да те приемат за равен.
От България по-хубаво място няма.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:48

Ех,ех!Нямам време да роня интелектуални мисли...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:48

Добре де, не можеше ли поне всичко това да се напише в "гневната тема", към която и категория спада?

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 15:55

Цитат:
Крайно съм разочарован от тази държава.

В тази държава цари единствено селяния,грубост и простотия.В България пари по честен и справедлив начин с учене не се искарват.Тук цари единствено мафията и корупцията.Парите от българската коледа отиват да пълнят гушите на някой , а само нищожни проценти се дават на бедните деца.Въздухът е замърсен.Погледнете през прозореца и вижте,той е като прах.Помисляли ли сте си как това се отразява на здравето ? Вместо да се построят машини за пречистването на въздуха,парите отиват за скъпи коли на депутатите и парламента.Митничарите са едни от най-богатите хора в България,те държат къщи и хотели за милиони по нашето Черноморие.А на горките стари хора се дава някаква си "пенсия" от 80 лева на месец.Какво можеш да си купиш със тези пари ? Как може да се отопляш ? Става дума,че тези 80 лева трябва да покрият: ток,вода,лекарства (изключително скъпи),евентуално дрехи,данъци,такса мощност,телефон (рядкост) и трябва да стигнат за храна в продължение на 30 дена.Ако нямате роднина,който да ви помогне Вие просто сте обречени на смърт.Вместо човек да изживее старините си спокойно,той трябва да ги преживява в мъки,докато в Европа минималната пенсия е 2000 евро.Това е едно на страна.В така наречената България преобладава простотията и корупцията.Хора нямащи си понятие от нищо взимат и ограбват държавата ни!Нямате си представа колко болести има от мръсотията и боклуците,които царят на улицата.Болести,които могат да бъдат много опасни за нашия организъм.Здравното осигоряване в България е на изключително ниско ниво.Там цари хаос,плащаш си здравните осигоровки и пак даваш по 50 лева за лекарства за нещо,което трябва да ти го покрие държавата,защото тя е виновна.Лекарите зимат пари на децата за преглед което е недопустимо.За услугите се плаща прекалено много в сравнение с нашия доход.Как ще живеем ? Тук фигурите са главно Азис и Пайнерките.Те се лансират както и простотията.Не се показват учените,които по дни и нощо се мъчат да измислят как да помогнат на хората с някое ново откритие.Веднага щом стана на 18 години ще се изнеса от тази държава,защото в нея просто няма бъдеще нито просперитет за младите хора.В България с учение няма как да се живее!Пътят е навън,извън България!

Aко сега кажа на автора че смятам че нещата в скоро време ще се подобрят сигурно (за пореден път) ще мина за ълен наивник, но това е мнението ми. Аз дори смятам че и сега нещата не са толкова зле и ако си умен и находчив можеш да преуспееш, но това си е мое мнение. Никога не съм бил противник на алтернативата да се реализираш в чужбина, идеята не е толкова лоша. Самоче там се искат същите качества за да успееш каквито и в България. Хората които познавам, които успяха в чужбина успяваха и в България.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:12

Пичове,
авторът не е лошав.

Някога със същата бленда си позволих, покровителствено, да защитя изключително симпатичният ми Duke,
за което се сещам, че е време да му благодаря, че тогава той се съотнесе разбиращо към думте ми, без да се засегне от гордата ми покровителствена съставка,
а пичовски прозря любовта ми към неговата загриженост към род и родина!

Просто,
секо време на промени е ЯКО съпроводено от съпровождащи НЕВЕРНИЦИ!

Спомнете как Мойсей води народа си към Обетованата земя.

Той им редеше Истина, те сковаха златно теле... :oops: :oops: :oops:

Нищо ново под слънцето!

Но нека не съдим автора строго.

Има време да узрее.

Мир!

:D :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения