Влязохме в ЕС!

Нещата от живота

Как оценявате членството на българия в ЕС?

Анкетата свършва на 02 Фев 2007 10:32

Аз съм Еврооптимист! Смятам, че в близклите години ще живеем по-добре!
31
44%
Според мен в близките години нищо няма да се промени.
13
19%
Според мен в близките години ще живеем по-зле в следствие на членството ни в ЕС!
26
37%

Общо гласове: 70

Аватар
Richard Kruspe
Обратна връзка:

Мнение от Richard Kruspe »

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Richard Kruspe написа:П.С.Дотук с имиджа ми на Нууб и Флъдър!
От твоята клавиатура на Божия монитор...Ама не става с един пост :)
Знам,то времето ще покаже нали?
Изображение
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Тука в Русе е фраш с румънци :Р главно румънски мангали при туй...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Predator-S

Мнение от Predator-S »

И са кво?
----------

Мнение от ---------- »

Predator-S написа:И са кво?
Румънските мангали ще дойдат в Русе и аз ще трябва да бягам на село за да се спася от тях.
П.П.И тва само заради ЕС. :roll:
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Bator Zong™ написа:
Predator-S написа:И са кво?
Румънските мангали ще дойдат в Русе и аз ще трябва да бягам на село за да се спася от тях.
П.П.И тва само заради ЕС. :roll:
Е, наще ще отидат в ЕС, споко.. само дето повечето нямат лични карти..
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

До тук повечето хора се очертават като Еврооптимисти, очаквах да е много по-зле. За тези които казват че ще стане по-зле, че всичко ще поскъпне и т. н. не е зле да се аргументират малк повече. Вярно че някои акцизи се вдигат, но пък митата отпадат, има фондове за селското ни стопанство и т.н. А иначе аз мисля че има достатъчно работливи и амбициозни българи по нашите земи, които ще са в основата на бъдещият икономически бум.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Все още не усещам разлика и немога да кажа, но като вдигнат цигарите ще видим...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Andrey358 написа:До тук повечето хора се очертават като Еврооптимисти, очаквах да е много по-зле. За тези които казват че ще стане по-зле, че всичко ще поскъпне и т. н. не е зле да се аргументират малк повече. Вярно че някои акцизи се вдигат, но пък митата отпадат, има фондове за селското ни стопанство и т.н.
Фондовете за селското стопанство (САПАРД) са под контрола на ДПС. Знаеш ли какъв е шанса да получиш нещо от там ако не си турчин и не дадеш 50% на Доган Ага?
Митата падат, но пък направо ни забраниха да изнасяме земеделска продукция за ЕС. Под благовиден предлог, разбира се - не била хигиенична, не била стандартна, нямало сертификати за които никой не е чувал дори в ЕС...
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

2D написа:Все още не усещам разлика и немога да кажа, но като вдигнат цигарите ще видим...
И то не само цигарите....и заплатите! (надявам се)

ПП Не ме кефи в Еуропата. Искам си в Африка :cry:
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

2D написа:
Все още не усещам разлика и немога да кажа, но като вдигнат цигарите ще видим...
Е аз не пуша сори. Това се прави за ваше добро, да откажете цигарите. В България има много повече пушачи на глава от населението в сравнение с повечето европейски страни.

Troll Rogue написа:
Фондовете за селското стопанство (САПАРД) са под контрола на ДПС. Знаеш ли какъв е шанса да получиш нещо от там ако не си турчин и не дадеш 50% на Доган Ага?
Митата падат, но пък направо ни забраниха да изнасяме земеделска продукция за ЕС. Под благовиден предлог, разбира се - не била хигиенична, не била стандартна, нямало сертификати за които никой не е чувал дори в ЕС...
Да бе да, стига с тия глупости от СКАТ. Дпган та Доган. ДПС не може да ти попречи да вземеш пари от САПАРТ ако проекта ти отговаря на изискванията. Нали съвета на Европа следи за правилното разпределение на фондовете. Не казвам, че не е имало злоупотреби, но те ще намаляват за вбъдеще.
А иначе когато продукцията ни отговаря на изискванията ще бъде изнасяна, стига с тази маня че все се опитват да ни прецакат. Не си ли се замислял че може би повечето мандри в Бг действително не спазват повечето хигиенни изисквания не само на ЕС, но и въобще.
Ghost reporting!
Duke

Мнение от Duke »

Andrey358 написа:
Да бе да, стига с тия глупости от СКАТ. Дпган та Доган. ДПС не може да ти попречи да вземеш пари от САПАРТ ако проекта ти отговаря на изискванията. Нали съвета на Европа следи за правилното разпределение на фондовете. Не казвам, че не е имало злоупотреби, но те ще намаляват за вбъдеще.
А иначе когато продукцията ни отговаря на изискванията ще бъде изнасяна, стига с тази маня че все се опитват да ни прецакат. Не си ли се замислял че може би повечето мандри в Бг действително не спазват повечето хигиенни изисквания не само на ЕС, но и въобще.
Това е проблемът. Следи, но как да знае, че всички приближени на Доган фирми го правят. Единственото нещо, което прави ЕС, е да следи на кого се дават, а не приближени на кого. Тоест - хора, които са се скъсали от бачкане, за да покрият изискванията, изнемогват пред големите тарикати, облажили се покрай управлението на Ахмед Доган и имащи предимства пред обикновените стопани.
Аватар
Spock
Обратна връзка:

Мнение от Spock »

ivo333 написа:как се излиза от EC ???
Ае честно да ти кажа много лесно излиза.

Разликата между СИВ и EU е че в EU трудно се влиза и лесно се излиза, а в СИВ лесно се влиза и трудно се излиза.
Пример: "Пражката Пролет", когато има пробелм танковете са първи другари.

По-голям шанс за развитие нямаме, всички държави драпат за EU, aко и това не можем да оценим, че след
нас с Румъния, спряха за дълъг период приемането на други държави незнам. Най-лошото е че хората, които
имат най-макло заслуги за това са начело на държавата, тези които бяха против НАТО, против EU, сега са най-големите
им привърженици, това не ми харесва и хората не го виждат.
What Really Matters...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

hk_vlady написа:хората не го виждат.
Не си прав, виждат го.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Той Доган не се ли отказа от политиката вече?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Tourist
Обратна връзка:

Мнение от Tourist »

Аз подкрепям членството ни в ЕС.Важно бе за нас да се присъединим към съюза.Ще има преход от 10тина години в които няма да е розово,но ще вървим все напред.С дружни усилия и труд ще се вдигне жизненият стандарт и страната ни ще прогресира!:)
Bulgaria in EU!
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Duke Написа:
Това е проблемът. Следи, но как да знае, че всички приближени на Доган фирми го правят. Единственото нещо, което прави ЕС, е да следи на кого се дават, а не приближени на кого. Тоест - хора, които са се скъсали от бачкане, за да покрият изискванията, изнемогват пред големите тарикати, облажили се покрай управлението на Ахмед Доган и имащи предимства пред обикновените стопани.
И ти искаш да ми кажеш, че хората от цяла Северна България (говоим си за Добруджа жътницата на Бг) не могат да вземат пари от САПАРТ защото не са турци така ли? Това е смешно. До колкото аз помня имаше скандал за парите от тази програма в началото на 2006 и това можеше да се окаже една от причините да отложат членството ни. Нещата обаче очевидно се промениха, тъй като единствената критика към България в навечерието на членството ни беше за съдебната система и борбата с корупцията в МВР и Съда.
Ghost reporting!
Аватар
Liberty
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Duke Написа:
И ти искаш да ми кажеш, че хората от цяла Северна България (говоим си за Добруджа жътницата на Бг) не могат да вземат пари от САПАРТ защото не са турци така ли? Това е смешно. До колкото аз помня имаше скандал за парите от тази програма в началото на 2006 и това можеше да се окаже една от причините да отложат членството ни. Нещата обаче очевидно се промениха, тъй като единствената критика към България в навечерието на членството ни беше за съдебната система и борбата с корупцията в МВР и Съда.
Ghost reporting!
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Влязохме в Европейския суюз със една цел догодина да излезем <<<< това са отзивите на много хора. Но според мене имаме място там и както се казва... НЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЪИДИНИМ КЪМ ТЯХ,А ТЕ КЪМ НАС :wink:
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Изображение
Изображение
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Brain написа:
THE KING OF TIME написа:Той Доган не се ли отказа от политиката вече?
Думите му, че се маха от политиката са просто спонтанни еякулации, винаги е лъскал зад кулисите.
Няма да се омаже докато България не стане турска провинция :(
:o Или имаш, или немаш.
Публикувай отговор