Знам,то времето ще покаже нали?«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:От твоята клавиатура на Божия монитор...Ама не става с един постRichard Kruspe написа:П.С.Дотук с имиджа ми на Нууб и Флъдър!![]()
Влязохме в ЕС!
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
- Predator-S
-
----------
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
До тук повечето хора се очертават като Еврооптимисти, очаквах да е много по-зле. За тези които казват че ще стане по-зле, че всичко ще поскъпне и т. н. не е зле да се аргументират малк повече. Вярно че някои акцизи се вдигат, но пък митата отпадат, има фондове за селското ни стопанство и т.н. А иначе аз мисля че има достатъчно работливи и амбициозни българи по нашите земи, които ще са в основата на бъдещият икономически бум.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Wile E. C.
Фондовете за селското стопанство (САПАРД) са под контрола на ДПС. Знаеш ли какъв е шанса да получиш нещо от там ако не си турчин и не дадеш 50% на Доган Ага?Andrey358 написа:До тук повечето хора се очертават като Еврооптимисти, очаквах да е много по-зле. За тези които казват че ще стане по-зле, че всичко ще поскъпне и т. н. не е зле да се аргументират малк повече. Вярно че някои акцизи се вдигат, но пък митата отпадат, има фондове за селското ни стопанство и т.н.
Митата падат, но пък направо ни забраниха да изнасяме земеделска продукция за ЕС. Под благовиден предлог, разбира се - не била хигиенична, не била стандартна, нямало сертификати за които никой не е чувал дори в ЕС...
- Liberty
- Обратна връзка:
2D написа:
Troll Rogue написа:
А иначе когато продукцията ни отговаря на изискванията ще бъде изнасяна, стига с тази маня че все се опитват да ни прецакат. Не си ли се замислял че може би повечето мандри в Бг действително не спазват повечето хигиенни изисквания не само на ЕС, но и въобще.
Е аз не пуша сори. Това се прави за ваше добро, да откажете цигарите. В България има много повече пушачи на глава от населението в сравнение с повечето европейски страни.Все още не усещам разлика и немога да кажа, но като вдигнат цигарите ще видим...
Troll Rogue написа:
Да бе да, стига с тия глупости от СКАТ. Дпган та Доган. ДПС не може да ти попречи да вземеш пари от САПАРТ ако проекта ти отговаря на изискванията. Нали съвета на Европа следи за правилното разпределение на фондовете. Не казвам, че не е имало злоупотреби, но те ще намаляват за вбъдеще.Фондовете за селското стопанство (САПАРД) са под контрола на ДПС. Знаеш ли какъв е шанса да получиш нещо от там ако не си турчин и не дадеш 50% на Доган Ага?
Митата падат, но пък направо ни забраниха да изнасяме земеделска продукция за ЕС. Под благовиден предлог, разбира се - не била хигиенична, не била стандартна, нямало сертификати за които никой не е чувал дори в ЕС...
А иначе когато продукцията ни отговаря на изискванията ще бъде изнасяна, стига с тази маня че все се опитват да ни прецакат. Не си ли се замислял че може би повечето мандри в Бг действително не спазват повечето хигиенни изисквания не само на ЕС, но и въобще.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Това е проблемът. Следи, но как да знае, че всички приближени на Доган фирми го правят. Единственото нещо, което прави ЕС, е да следи на кого се дават, а не приближени на кого. Тоест - хора, които са се скъсали от бачкане, за да покрият изискванията, изнемогват пред големите тарикати, облажили се покрай управлението на Ахмед Доган и имащи предимства пред обикновените стопани.Andrey358 написа:
Да бе да, стига с тия глупости от СКАТ. Дпган та Доган. ДПС не може да ти попречи да вземеш пари от САПАРТ ако проекта ти отговаря на изискванията. Нали съвета на Европа следи за правилното разпределение на фондовете. Не казвам, че не е имало злоупотреби, но те ще намаляват за вбъдеще.
- Spock
- Обратна връзка:
Ае честно да ти кажа много лесно излиза.ivo333 написа:как се излиза от EC ???
Разликата между СИВ и EU е че в EU трудно се влиза и лесно се излиза, а в СИВ лесно се влиза и трудно се излиза.
Пример: "Пражката Пролет", когато има пробелм танковете са първи другари.
По-голям шанс за развитие нямаме, всички държави драпат за EU, aко и това не можем да оценим, че след
нас с Румъния, спряха за дълъг период приемането на други държави незнам. Най-лошото е че хората, които
имат най-макло заслуги за това са начело на държавата, тези които бяха против НАТО, против EU, сега са най-големите
им привърженици, това не ми харесва и хората не го виждат.
What Really Matters...

-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Liberty
- Обратна връзка:
Duke Написа:
И ти искаш да ми кажеш, че хората от цяла Северна България (говоим си за Добруджа жътницата на Бг) не могат да вземат пари от САПАРТ защото не са турци така ли? Това е смешно. До колкото аз помня имаше скандал за парите от тази програма в началото на 2006 и това можеше да се окаже една от причините да отложат членството ни. Нещата обаче очевидно се промениха, тъй като единствената критика към България в навечерието на членството ни беше за съдебната система и борбата с корупцията в МВР и Съда.Това е проблемът. Следи, но как да знае, че всички приближени на Доган фирми го правят. Единственото нещо, което прави ЕС, е да следи на кого се дават, а не приближени на кого. Тоест - хора, които са се скъсали от бачкане, за да покрият изискванията, изнемогват пред големите тарикати, облажили се покрай управлението на Ахмед Доган и имащи предимства пред обикновените стопани.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Liberty
- Обратна връзка:
Duke Написа:
И ти искаш да ми кажеш, че хората от цяла Северна България (говоим си за Добруджа жътницата на Бг) не могат да вземат пари от САПАРТ защото не са турци така ли? Това е смешно. До колкото аз помня имаше скандал за парите от тази програма в началото на 2006 и това можеше да се окаже една от причините да отложат членството ни. Нещата обаче очевидно се промениха, тъй като единствената критика към България в навечерието на членството ни беше за съдебната система и борбата с корупцията в МВР и Съда.Това е проблемът. Следи, но как да знае, че всички приближени на Доган фирми го правят. Единственото нещо, което прави ЕС, е да следи на кого се дават, а не приближени на кого. Тоест - хора, които са се скъсали от бачкане, за да покрият изискванията, изнемогват пред големите тарикати, облажили се покрай управлението на Ахмед Доган и имащи предимства пред обикновените стопани.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Алминатора
- Обратна връзка: