Guild Wars Nightfall Guild
- † iMMortality †
понеже не искам да правя нова тема,тук искам да кажа нещо.Ако искате найстина добро,свестно и замислено ПвП тогава играйте Archlord.Аз я играя от 2 дена,найстина управлението в началото е малко тегаво,но после се свиква с него и виждам,че играта има огромен потенциал на висок лвл..Найстина добре замислена,със страшна анимация на магийте(направо ми е кеф да пускам нон стоп магий
).Иначе пак мисля ГВ за номер 1,но Archlord има такива качества в ПвП ориентация и по-сериозно замисляне над оръжията,за каквито Аренанет скоро няма да се сетят да сложат.
† Harbinger of Death †
- † iMMortality †
Еми аз съм съвсем в началото и все още се позагатва за тези неща..Примерно има следното нещо:ако успееш да намериш някакъв магичен камък направен от примерно огън,вода и т.н. .,може да го сложиш на оръжие и да добавиш примерно огън и различни специални бонуси или да го запазиш,убединиш с повече камани от този вид и като ги събереш се образува по-голям,по-силен.Тая игра според мен убединява елементи от WoW,LineAge 2 и Guild Wars като я прави пвп ориентирана,а не ПвЕ
† Harbinger of Death †
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ала Диабло 2, което то 2000 година.† iMMortality † написа:Еми аз съм съвсем в началото и все още се позагатва за тези неща..Примерно има следното нещо:ако успееш да намериш някакъв магичен камък направен от примерно огън,вода и т.н. .,може да го сложиш на оръжие и да добавиш примерно огън и различни специални бонуси или да го запазиш,убединиш с повече камани от този вид и като ги събереш се образува по-голям,по-силен.Тая игра според мен убединява елементи от WoW,LineAge 2 и Guild Wars като я прави пвп ориентирана,а не ПвЕ
Истината е, че да се играе Wow ne ti trqbwa mozuk. За да се Играе ГВ се иска адски много мозък. А за Л2 се искат амфетамини. Ся цикля 9Драгонс... забавно е
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- † iMMortality †
Мозък да,ама адски много мозък не бих казал въобщеSuender написа:ала Диабло 2, което то 2000 година.† iMMortality † написа:Еми аз съм съвсем в началото и все още се позагатва за тези неща..Примерно има следното нещо:ако успееш да намериш някакъв магичен камък направен от примерно огън,вода и т.н. .,може да го сложиш на оръжие и да добавиш примерно огън и различни специални бонуси или да го запазиш,убединиш с повече камани от този вид и като ги събереш се образува по-голям,по-силен.Тая игра според мен убединява елементи от WoW,LineAge 2 и Guild Wars като я прави пвп ориентирана,а не ПвЕ
Истината е, че да се играе Wow ne ti trqbwa mozuk. За да се Играе ГВ се иска адски много мозък. А за Л2 се искат амфетамини. Ся цикля 9Драгонс... забавно е
† Harbinger of Death †
- † iMMortality †
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
На 5то ниво ти дава да си я избереш.Ограничение нз да има.Просто ти дава да използвая магиите и да дигаш Уменията на втората си професия.Нещо като 2 героя в едноivo333 написа:аве хора имам един въпрос (щот съм невероаятно тъп)
как да развия втората професия
и имали някакви ограничения
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Ми шефа на The Bulgarians е мисля че беше Bg Sleeper а човека,който ти трябва за да те приемат е Smash Axe.ivo333 написа:Ал кажи. Ти поне знаеш. И кой е шефа на твоята гилдия?ivo333 написа:аве хора имам един въпрос (щот съм невероаятно тъп)
как да развия втората професия
и имали някакви ограничения
А за втората професия гледай да не комбинираш два героя,които са специализирани отделно с някакъв тип оръжие.Например Дервиша е със скайт а парагона е със копие,въпреки че се получава доста добра комбинация,все пак не можеш напълно да се възползваш от уменията на двата героя.Аз в момента съм точно с Dervish/Paragon и не бих казал че съм много доволен,но и двете професии си имат готини скилове,пък и дервиша сам си нанася достатъчно демидж на 7ми левъл че спокойно може да участва в ПвП битки.Едиственият проблем е кръвта,но с няколко рунички се оправя.
А и по принцип в по-напреднал стадий на играта можеш да си смениш професията.
- † iMMortality †
Значии за ПвЕ като втора професия винаги си е удачно да сложиш Мо-за да се хийлваш...То зависи също какъв тип герой искаш да си направиш...Интеруптер/Трапър-Рейнджър/Месмер...има мноого комбинаций.За миниън мастер-Н/Мо;за бип-Н/Ме....Въобще зависи от това каква функция искаш да има героя ти 
† Harbinger of Death †