Влязохме в ЕС!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Влязохме в ЕС!
Учудвам се, че никой още не е пуснал тема по този повод, явно на мен се пада честта. От 01.01.2007г, България е вече страна пълноправен член на Европейсият Съюз. В началото на новата година аз се обръщам към вас с въпроса как оценявате това събитие и как мислите, че то ще се отрази на бъдещият ни живот? Общо взето впечатленията ми са, че хората се делят на Еврооптимисти, Евроскептици и такива, които казват че нищо няма да се промени след първи януари.
Е сега е ред да искажа и собственото си мнение по въпроса, аз съм по-скоро Еврооптимист. Опитът показва, че никоя страна не е станала по-зле след влизането си в ЕС, а някои от страните приети през 2004 вече гонят по стандарт на живот старите членки. Надяам се, че ние няма да сме първите, които са започнали да живеят по-зле след влизането си в ЕС. Разбира се оставям въпроса отворен, считам че така поставена темата е достатъчно безпристрастна и дава възможност за дебат.
Е сега е ред да искажа и собственото си мнение по въпроса, аз съм по-скоро Еврооптимист. Опитът показва, че никоя страна не е станала по-зле след влизането си в ЕС, а някои от страните приети през 2004 вече гонят по стандарт на живот старите членки. Надяам се, че ние няма да сме първите, които са започнали да живеят по-зле след влизането си в ЕС. Разбира се оставям въпроса отворен, считам че така поставена темата е достатъчно безпристрастна и дава възможност за дебат.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
----------
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
България вече е в ЕС.Е, и?
Да не би ЕС да е решил проблема с двойния стандарт?От вчера като се качи контрола в раздрънканите тролейбуси започна да не подминава ромите и да глобява и тях ли?
От вчера случайно полицаите почнаха да отказват парите, намерени при документите на шофьорите?
От вчера случайно да спря да важи закона на джунглата - "най-силния печели" ?
От вчера случайно българите да престанаха да бъдат такива тарикати и да се занимават с далавери?
Не.
Просто българите са си българи.И докато не ни се промени съзнанието, докато ние ( ЦЕЛИЯТ народ ) не почне не само да иска, но и да работи нещата да са по-добре - не ЕС ами и извънземни не могат да помогнат.Това е.Трябва поне две поколения да се извъртят, за да почне да има нещо.Трябва старото поколение със старите разбирания за света да отмине.Трябва да мине и поколението на мутрите.А трябва и да отмине нашето поколение, объркано от прехода.И ако евентуално добре сме възпитали следващото поколение - тогава ще почне да се оправяме.Иначе маки
Да не би ЕС да е решил проблема с двойния стандарт?От вчера като се качи контрола в раздрънканите тролейбуси започна да не подминава ромите и да глобява и тях ли?
От вчера случайно полицаите почнаха да отказват парите, намерени при документите на шофьорите?
От вчера случайно да спря да важи закона на джунглата - "най-силния печели" ?
От вчера случайно българите да престанаха да бъдат такива тарикати и да се занимават с далавери?
Не.
Просто българите са си българи.И докато не ни се промени съзнанието, докато ние ( ЦЕЛИЯТ народ ) не почне не само да иска, но и да работи нещата да са по-добре - не ЕС ами и извънземни не могат да помогнат.Това е.Трябва поне две поколения да се извъртят, за да почне да има нещо.Трябва старото поколение със старите разбирания за света да отмине.Трябва да мине и поколението на мутрите.А трябва и да отмине нашето поколение, объркано от прехода.И ако евентуално добре сме възпитали следващото поколение - тогава ще почне да се оправяме.Иначе маки
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- angelvr911
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- † iMMortality †
Според мен бъдещето ни е много относително.В началото всичко ще поскъпне-ядене,консулмативи и т.н.,но в следствие на това и заплатите ще се увеличат,ще се инвестира повече в инфраструктурата и би следвало да се подобрят нещата и да се заживее по-добре,но от друга гледна точка въпросът е ДАЛИ ще можем да преминем този период,когато всичко ще поскъпне,а заплатите не се увеличат,тъй като българинът в това си положение работи на поне 2 места и едвам се изхранва,а като всичко стане в евро и вместу 2 лева за количка ще даде 2 евро(4 лв ?!).Ще се увеличат много финансовослабите семейства и ще се увеличат просяците по улиците,което е предвестник на разруха...Бъдещето е в наши ръце..трябва да се запретнат здраво ръкави(което не е в гена на българина),да се върши работа и да търпиш болката,с надежда към нещо по-добре в близко бъдеще..
† Harbinger of Death †
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Бати мрънкалата братче...
Не сте ли осъзнали досега, че кой каквото си го направи - такова...? Има хора дето само мрънкат, все някой им е виновен, все са недоволни - те са тия които го духат. Другия тип хора са тия дето се възползват от предоставените възможности и от въпросните мрънкала, те обикновено са на върха.
Аз засега съм доволен от отмяната на мита и ддс-та при внос, много ме улеснява
Не сте ли осъзнали досега, че кой каквото си го направи - такова...? Има хора дето само мрънкат, все някой им е виновен, все са недоволни - те са тия които го духат. Другия тип хора са тия дето се възползват от предоставените възможности и от въпросните мрънкала, те обикновено са на върха.
Аз засега съм доволен от отмяната на мита и ддс-та при внос, много ме улеснява
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
И кво като влезнахме.Сега живота ни ще стане песен ли?!Ми няма да стане,докато не се изкорени тоя хроничен български мързел,нищо няма да се оправи а ще стане още по-зле.Така че си налагайте парцалите,щото както каза Icewarrior с мрънкане нищо няма да стане.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
Спрете с тия теми за тоя шибан Европейски съюз!
По темата-Нещата ще се променят в много бавни темпове за нас,аз лично мисля че можем да завлечем европейския съюз с
да кажем 5,6...9 милиарда!Странно защо нашето правителство не направи референдум както в Швейцария,и сега Швейцария не е в ЕС,защото народа им не иска...И едно време пак стана така,съветския ни взе да се греже нас,а какво стана-НИЩО!Но не смея да сравнявам ЕС с СССР защото това са били различни времена,различни типове организация,различна политика...Няма какво да му обсъждаме-вече сме вътре-може би не трябваше,но нека гледаме напред и да се надаваме на най-доброто за нас и нашата страна!
П.С.Дотук с имиджа ми на Нууб и Флъдър!
По темата-Нещата ще се променят в много бавни темпове за нас,аз лично мисля че можем да завлечем европейския съюз с
да кажем 5,6...9 милиарда!Странно защо нашето правителство не направи референдум както в Швейцария,и сега Швейцария не е в ЕС,защото народа им не иска...И едно време пак стана така,съветския ни взе да се греже нас,а какво стана-НИЩО!Но не смея да сравнявам ЕС с СССР защото това са били различни времена,различни типове организация,различна политика...Няма какво да му обсъждаме-вече сме вътре-може би не трябваше,но нека гледаме напред и да се надаваме на най-доброто за нас и нашата страна!
П.С.Дотук с имиджа ми на Нууб и Флъдър!

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
От твоята клавиатура на Божия монитор...Ама не става с един постRichard Kruspe написа:П.С.Дотук с имиджа ми на Нууб и Флъдър!
Иначе вече казах моето мнение, и се присъединявам към това на THE KING OF TIME и Icewarrior - действия, а не приказки.Но трябват много действия и малко, но умни приказки.С риск да прозвуча банално - бъдещето ни е в нашите ръце.Да го стиснеме!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!