Правете това списание все така добро и ни радвайте с още и още... напред... към Battlefield 2142 (
ЧНГ, любимо списание!!!
ЧНГ, любимо списание!!!
Докато съм под някакна еуфория, честитя на всички Пи Си Мания автори, редактори на списанието и т.н. Новата Година!
Правете това списание все така добро и ни радвайте с още и още... напред... към Battlefield 2142 (
шегичка).

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Bia
Re: ЧНГ, любимо списание!!!
Да нямаш предвид Battlefield 2007?Polivacha® написа:Докато съм под някакна еуфория, честитя на всички Пи Си Мания автори, редактори на списанието и т.н. Новата Година!
Правете това списание все така добро и ни радвайте с още и още... напред... към Battlefield 2142 (шегичка).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Точно така!Повтарям това,което каза!Polivacha® написа:Докато съм под някакна еуфория, честитя на всички Пи Си Мания автори, редактори на списанието и т.н. Новата Година!
Правете това списание все така добро и ни радвайте с още и още... напред... към Battlefield 2142 (шегичка).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Bia написа:Да нямаш предвид Battlefield 2007?Polivacha® написа:Докато съм под някакна еуфория, честитя на всички Пи Си Мания автори, редактори на списанието и т.н. Новата Година!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На меквам за бойното онлайн поле през 2142, когато Пи Си мания се надявам да същесвува!!
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Де да знам, пих малко шампанско, нов година стана... май не. Що?Bia написа:Човек да не си направи базик...
-
----------
-
-|Infector|-
- Обратна връзка:
Честита нова година ПС мания
да сте живи и здрави още много години , да имате само шестици и да пораснете големи.
ПП. Ако някой ми прати снимка на Лили да я видя евала.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ПП. Ако някой ми прати снимка на Лили да я видя евала.
The world is changed.
I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
Much that once was is lost, for none now live who remember it.
The world is changing.
- angelvr911
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Най-искрено се присъединявам към благопожеланията къмто прескъпата на сърцето ми РС Мания
Автори, коректори, издатели, печатари и предпечатари, дизайнери и художници, разпространители и всички всички останали, съпричастни към правенето на списанието:
- Живи да са и много късметлии
Списанието на сърцето ми!
Много ми харесва и нека новата година му донесе яки рекламодатели и платежоспособни читатели - искрени фенове
Казах.
(кфото кажа - случва се, щото Моите думи се чуват във висините, честно )
Автори, коректори, издатели, печатари и предпечатари, дизайнери и художници, разпространители и всички всички останали, съпричастни към правенето на списанието:
- Живи да са и много късметлии
Списанието на сърцето ми!
Много ми харесва и нека новата година му донесе яки рекламодатели и платежоспособни читатели - искрени фенове
Казах.
(кфото кажа - случва се, щото Моите думи се чуват във висините, честно )
Нема таа, нема онаа.